Użytkownik Sharron edytował ten post 03 kwiecień 2012 - 18:49

Mój pomysł na drop!!
Rozpoczęty przez
Sharron
, 03 kwi 2012 18:47
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 kwiecień 2012 - 18:47
Poddam mój pomysł na drop urozajcający troche gre pod dyskusje!!
A więc ogólnie duzo machamy mieczem czy to dla kasy czy tez dla expa i dobrze by było zeby podczas tego machania cos nam wpadało do eq. Coś (co to bez znaczenia) co by sie kumulowało i powiedzmy po uzbieraniu 200szt mozna by to było wymieniac na jakies atrakcyjne nagrody. Itemek ten dropił by niezaleznie od lv ze wszstkich potworków i zeby mozna było nim handlowac. Takie dropy są robione z okazji róznych świąt. Trzeba by to było tak zorganizowac zeby wydropienie odpowiedniej liczby trwał kilka dni.
Co do nagród tu tez mozna miec rózne pomysły moze ulepszacze moze cos z ISu lub KD+7/8 za odpowiednia ilosc dropu.
Co wy na to
Napisano 03 kwiecień 2012 - 18:53
mniej wartosciowe nagrody ..
albo bardzo słaby drop TEGO , wstrzymam się

Napisano 03 kwiecień 2012 - 19:44
To jest tylko pomysł reszta to juz do wymyslenia. Oczywiscie ze drop mały a nagrody mogą byc rózne ale tez na tyle cenne zeby warto bylo tym sie zajmowac.
Chodzi mi o to ze po 170 lv dropu oprócz sztabek juz praktycznie nie ma i warto by było cos wymyslec zeby expienie nie bylo takie monotonne
Napisano 04 kwiecień 2012 - 02:23
Nom np jak dropniesz 200sztuk i chcesz wymienic to takie losowanie np u NPC. Bo expic i expic bez zarobku to troche lipa ^^
Ja jestem na Tak
Napisano 04 kwiecień 2012 - 17:30
Dziwne, niepotrzebne, jestem na nie.
Napisano 10 kwiecień 2012 - 11:27
Popieram , ciekawe .;> Podoba mi się .;d
Napisano 10 kwiecień 2012 - 12:22
fakt fajny pomysł, jestem na tak
Napisano 10 kwiecień 2012 - 18:51
Pomysł ciekawy, popieram.
ots18, co Ty się tak spinasz, każdy ma prawo do swojego zdania..
ots18, co Ty się tak spinasz, każdy ma prawo do swojego zdania..
Napisano 13 kwiecień 2012 - 21:51
Mi sie nie podoba
A jak narzekacie ze wam drop nie leci to zrobcie sobie dropka i po sprawie. Nie wiem po co to. Moim zdaniem ten itemek to sa sztabki czyli nawiasem mowiac jest to juz tak jakby wprowadzone.
ALE!!
Na serwerze Yitian2 spotkalem sie z podobnym czyms.. tzn. tam za zabicie kogos na wojnie dostawales takie punkty ktore mozna bylo pozniej wymienic u specjalnego npc. na jakies itemy z IS ktore oczywiscie nie byly bardzo wartosciowe tzn. przeliczajac na zl. to koszt wynosilby 30zl ale w grze byly bardzo przydatne. Moim zdaniem lepiej wprowadzic cos takiego lub podobnego do tego

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych