Napisano 02 maj 2016 - 01:59
Napisano 02 maj 2016 - 06:14
Ceny nie spadna bo kazdy gracz wie, ze i tak sa ludzie, ktorzy kupią za cene 180 b i wiecej . Chocby sie zwiekszyla ilosc medali na serwerze to i tak bda one po mi nimum 150 b . Szkoda tylko ze nie mozna samemu ich zdobyc. Niby jest WW ale teraz szansa na drop z elfa graniczy z cudem .
[color=#0000cd;]PROFESJA[/color]: [color=#008000;]Wojownik[/color]
[color=#808080;]NICK: PoCoNinja[/color]
[color=#ff0000;]LVL:[/color] 1lvl +
[color=#ff8c00;]RODZINA[/color]:
GILDIA:
[color=#b22222;]Postać PoCoNinja zakupiłem dnia 15 marca 2016r. - za poprzedniego wlaściciela nie odpowiadam,[/color]
[color=#b22222;]Postac Criel sprzedałem dnia 20 marca 2016r. godz 09.43 - za następce nie odpowiadam.[/color]
Napisano 02 maj 2016 - 06:15
Pamiętam jak medal na sklepie stał 50b) latając na v1 z elfa i 3 szt poleciały na warowni bijąć ostatniego Bossa co z 2 mapy był medal...z obrony metków po 8-10 medali sie wyciągało.Ale to już historia...czy coś poprawią odnośnie medali...nwm.Pozdro
Napisano 02 maj 2016 - 06:36
[color=#a52a2a;]Pomogłem?[/color]
[color=#00ffff;]Daj like![/color]
Napisano 02 maj 2016 - 07:05
Sytuacja z tymi medalami to już parodia, chciałem się zabrać za przerabianie eq na mistyczne ale jak zacząłem szukać medali to podziekowalem. Pamiętam jak medale chodziły po 80-100b sztuka. To były czasy, a nie jak teraz 150-200b xd.
A czy pamiętasz żeby wtedy z ripera, smoka i razadora dropiły bryłki ? Nie porównuj teraźniejszej wartości bryłek do czasów kiedy dropiło się sztabki w m1.
- HocusPocus i #najs lubią to
Napisano 02 maj 2016 - 07:25
A czy pamiętasz żeby wtedy z ripera, smoka i razadora dropiły bryłki ? Nie porównuj teraźniejszej wartości bryłek do czasów kiedy dropiło się sztabki w m1.
fakt faktem, że nawet ja - dość skromny gracz mam trochę bryłek i myślałem, że sobie wykokszę moją postać 230 w full eq mistyczne, ale jak przeliczyłem, że musiałbym wydać grube dziesiątki KB na to, to lepiej jest kupić gotowe eq piekielne i wbić 250+. Prawda jest taka, że robić się tutaj nie opłaca, lepiej jest kupić gotowe eq.
Napisano 02 maj 2016 - 07:26
Sytuacja z tymi medalami to już parodia, chciałem się zabrać za przerabianie eq na mistyczne ale jak zacząłem szukać medali to podziekowalem. Pamiętam jak medale chodziły po 80-100b sztuka. To były czasy, a nie jak teraz 150-200b xd.
Ja tam pamiętam czasy gdzie medale były po 10b Ale to są stare czasy gdzie nie było takich setów eq/petsów oraz Razadora/Ripa
Tak jak admin napisał po wprowadzeniu bryłek z ripera teraz zupełnie wszystko się zmieniło więc nie ma sensu rozpamiętywać starych czasów
Już ktoś z administracji kiedyś napisał,że to my wyznaczamy cenę za dany item i nie ważne co zrobi administracja żeby zbić ceny,zawsze znajdzie się ktoś kto je podniesie...

Napisano 02 maj 2016 - 07:54
Mistyczne eq wcale nie jest takie drogie do zrobienia jeśli chodzi o to Troche czasu pochłonie ale da rade..Jesli chodzi o medale to byłoby za dobrze aby staly po 80b...Kuppujac po 150 zrobisz niebiosa i przeważnie medal się zwraca a zawsze masz ta minimalna szanse na Jasia....
Napisano 02 maj 2016 - 08:04
Zgadzam się, tak sobie tylko wspominałem tamte czasy, ale według mnie to lekka przesada 180b za medal. Mogłyby być one częściej rozdawane na eventach. Dla mnie byłoby super jakby chodziły po ok. 130b, na teraźniejszą sytuację, to byłaby chyba optymalna cena. .
Takie jest tylko moje skromne zdanie.
- HocusPocus lubi to
[color=#a52a2a;]Pomogłem?[/color]
[color=#00ffff;]Daj like![/color]
Napisano 02 maj 2016 - 09:38
a ja pamiętam jak kd wita+8 kosztowało 100b, a teraz ludzie chcą za ten sam kd po 500+b. I co zrobię jak nic nie zrobię?
Muszę się zgodzić z Adminem, porównywanie dzisiejszych 100b z 100b 2-3 lata temu nie ma najmniejszego sensu. Na każdym serwerze po jakimś czasie pojawiają się problemy z inflacją.
@Qki co do Twojego pytania dotyczącego zwiększenia szansy na drop medalu z elfa, założę się, że Admin zrobił tak jak z szansą na ulepszenie. tzn najpierw chwali się na forum o ile to zostały zwiększone szanse, a później po cichu, nocą zmniejsza szansę, ale nikogo o tym w osobnym poście nie informuje, a post o zwiększonej szansie pozostaje nieedytowany.
A ktoś (nie będę wymieniał z nicku) jak zwraca mu uwagę w sprawie zmniejszenia szans na ulepszenie, to zostaje publicznie wyśmiany przez lizusów adminowskich, że jest za łatwo etc.
Napisano 02 maj 2016 - 10:44
Możliwości zdobycia medali jest sporo, zamiast narzekać jak to cięzko itd.. to w tym czasie co pisałeś tego posta miałbyś juz z 1/2 medale ^^
Napisano 02 maj 2016 - 11:37

Napisano 02 maj 2016 - 11:48
Jakie bossy w M2 ... to wygląda jak by Ci ktoś wystawił medal za bryłke i tylko kupić.
Najlepszą opcją była by mapa na zasadzie "kiedyś" wiedźmy na PL'u.
Czyli mapa / boss którego trzeba bić w 3-5 osób, zachęciło by to do robienia EQ exp oraz zespołowości .
Tylko trzeba to dobrze przemyśleć.
- wawrzun, Klaudia <3 i TomegKrul lubią to
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Napisano 02 maj 2016 - 13:17
Napisano 02 maj 2016 - 16:04
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Nowość
Forum główne →
Zabawy forumowe →
Konkursy, pojedynki i zabawy →
Mecz: Polska - FinlandiaNapisany przez Morganax , 07 cze 2025 |
|