A wiêc... Zaczynamy!
Nick w grze: Do niedawna FidelCastro i Verruckt.
Imiê: Dorian.
Miejsce zamieszkania: Obecnie Ipswich, w Anglii.
Kolor: Czerwony.
Znak Zodiaku: Lew, :B
Krótki Opis:
M³ody, nieuzdolniony, drobny nastolatek z problemami psychicznymi - tak, to ja. Nie bêdê p³aka³ nad moim ¿yciem (które jest do dupy), nie bêdê siê tu rozpisywa³, Jestem tu na tyle d³ugo, ¿e ka¿dy ma o mnie opiniê wyrobion±. Jestem m³ody - i co? Nie moja wina. Zreszt± nie widzê z tym nic z³ego. Nazywajcie mnie g³upim dzieckiem, neo kidem - nie zaprzeczê, sk±d wiecie, mo¿e kiedy¶ taki by³em? Czym siê zajmujê? Graniem, spamowaniem i trollowaniem, pisaniem na tym forum. Ostatnio zacz±³em siê anga¿owaæ w rozwój serwera. Czasem te¿ pomagam innym w grze. Nigdy nie osi±gn±³em niczego nadzwyczajnego w metinie, ani tu ani na PL ani na innym serwie. Gram bo chcê, wiem co i jak, wiem co gdzie znale¼æ, to mi wystarcza. Postaæ Verruckt nie jest ju¿ moja, odda³em j± koledze który zreszt± i tak wiêcej dla niej robi³ i na ni± bardziej zas³uguje. Ja jestem tam tylko do robienia eq i snucia misternych planów na przysz³o¶æ postaci, jak i dla zabawy z moimi znajomymi. Bardzo ucieszy mnie fakt, je¶li siê oka¿e, ¿e bêdzie tu jaki¶ hejter - nie wszystkim siê podobam, i dobrze. Je¶li macie jakie¶ szczególne pytania - zadawajcie! Je¶li bêdê móg³, odpowiem.