Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image

Photo

BAN ZA BICIE ??

• This topic is locked This topic is locked
22 replies to this topic

#1 JulexD2

JulexD2

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 posts
  • Joined Sun, 17 Jul 16

Posted 17 July 2016 - 14:25

Witam,

gram w jinno od niedawna na serwerze i mam mały lvl. Od wczoraj mnie ciągle zabijała jedna osoba bez żadnego powodu, nic nie zrobiłem tylko sobie na sklepy patrzyłem. Moje pytanie brzmi, czy można go zbanować za to że przeszkadza mi w bieganiu i patrzeniu na sklepy ?? Czy on może sobie tak mnie bić bez powodu cały czas?? jego nick to Lean sura z shinsoo BM. On mówi że mu wolno i żebym swoje pretensje kierował do twórców gry... można coś z tym zrobić żeby mu dać bana żeby nie mógł mnie bić ? innych też bije

#2 Snoori

Snoori

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 114 posts
  • Joined Mon, 16 May 16

Posted 17 July 2016 - 14:29

No to jest dozwolony ruch :) w końcu mu sie to znudzi i nie będzie bił :)

#3 DeejSqubany

DeejSqubany

Oszust

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 posts
  • Joined Fri, 15 Jul 16
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Dolnośląskie

Posted 17 July 2016 - 14:31

Ten Lean to każdego bije bo jest głupi. Nie ma co robic ze swoim życiem 

Pomogłem ?

Zostaw Lajka !

Dołączona grafika

#4 Mαdαrα

Mαdαrα

Haker komputerowy & Programista / Informatyk

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2430 posts
  • Joined Thu, 01 Mar 12
  • MiastoVirtualMT2
  • Nick w grze:lVirusTl
  • Gildia:Nevermind
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Notepad++, Sieć, S.O., Kodowanie, Sprzęt komputerowy, Grafika, Programowanie, VirtualMT2, Anime(Naruto), League Of Legends

Posted 17 July 2016 - 14:31

Jest takie coś.. ,,Silniejszy wygrywa'' - ,, Silniejszy przejmuje spota''. Jaki nick to się osobiście nim zajme :)

Tak wgl widzę regulaminu nie znasz - proszę tutaj masz regulamin i zapoznaj się z nim.

Regulamin

Regulamin serwera VirtualMT2

Kolego nizej - joleg groźny jestes haha zamiast mu to napisac spokojnie i podesłać linki to sapiesz pisemnie. Pozdrawiam.

Edited by Mαdαrα, 17 July 2016 - 14:36.

• Temαri ♥ likes this

GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]

Dołączona grafika

Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak

Królestwo : Chunjo

Rodzina : Temari

#5 iSeeYou

iSeeYou

Skomplikowany Człowiek

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3162 posts
  • Joined Tue, 28 May 13
  • Województwo:Dolnośląskie

Posted 17 July 2016 - 14:32

To Jest Metin zanim zaczniesz dopytywać skąd i za co bany się daje ludziom przeczytaj regulamin serwerowy oraz system karania na virtualmt2 za bicie takie nie ma bana pozdrawiam 

http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7

#6 JulexD2

JulexD2

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 posts
  • Joined Sun, 17 Jul 16

Posted 17 July 2016 - 14:35

Jest takie coś.. ,,Silniejszy wygrywa'' - ,, Silniejszy przejmuje spota''. Jaki nick to się osobiście nim zajme :)

jego nick to Lean

Mam drugie pytanie. Dlaczego to jest dozwolone, skoro każdy na to narzeka. Dlaczego nie można tego zmienić ? 

jego nick to Lean

Mam drugie pytanie. Dlaczego to jest dozwolone, skoro każdy na to narzeka. Dlaczego nie można tego zmienić ? 

jego nick to Lean

jego nick to Lean

jego nick to Lean

Edit:

Ok, rozumiem, przeczytam regulamin

#7 Mαdαrα

Mαdαrα

Haker komputerowy & Programista / Informatyk

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2430 posts
  • Joined Thu, 01 Mar 12
  • MiastoVirtualMT2
  • Nick w grze:lVirusTl
  • Gildia:Nevermind
  • Hobby:Notepad++, Sieć, S.O., Kodowanie, Sprzęt komputerowy, Grafika, Programowanie, VirtualMT2, Anime(Naruto), League Of Legends

Posted 17 July 2016 - 14:38

jego nick to Lean

jego nick to Lean

jego nick to Lean

jego nick to Lean

jego nick to Lean

Edit:

Ok, rozumiem, przeczytam regulamin

Gdyby za to były bany to na serwerze nie było by dużo ludzi chyba że nauczyli by się grac normalnie.

Lean jest teraz online?

• Temαri ♥ likes this

GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]

Dołączona grafika

Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak

Królestwo : Chunjo

Rodzina : Temari

#8 JulexD2

JulexD2

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 posts
  • Joined Sun, 17 Jul 16

Posted 17 July 2016 - 14:40

Gdyby za to były bany to na serwerze nie było by dużo ludzi chyba że nauczyli by się grac normalnie.

Lean jest teraz online?

15min jeszcze był, teraz nie wiem.

Ale w porządku, rozumiem jeżeli jest to dozwolone. Będę w takim razie go unikać... Dziękuję za odpowiedzi.

#9 bardock

bardock

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 7 posts
  • Joined Sun, 29 Jun 14

Posted 19 July 2016 - 22:53

No proszę, jednak jest jakiś temat o mnie :D 

Bardzo zabawne stwierdzenie padło tutaj, "jaki nick to osobiście się nim zajmę". Może i pocieszające to dla JulexD2, jednakże to nic nie zmieni w mojej grze na tym serwerze. 

A wracając jeszcze do mojej zabawy, to zabawne są też pytania "za co", "czemu" oraz "po co". Czy naprawdę tak ciężko jest Wam zrozumieć zasady tej gry? :D 

Pozdrawiam,

Lean 

#10 Derek

Derek

Słaby pisarz

• Globtroter
  • PipPipPip
  • 338 posts
  • Joined Tue, 19 Jul 16
  • Województwo:Wielkopolskie
  • Nick w grze:
  • Gildia:Elit3💖
  • Hobby:Obsesja Progresu, Hedonizm

Posted 20 July 2016 - 08:48

Jest takie coś.. ,,Silniejszy wygrywa'' - ,, Silniejszy przejmuje spota''

#11 ριαиιιѕтα ™

ριαиιιѕтα ™

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 318 posts
  • Joined Tue, 27 Nov 12
  • MiastoPruszcz Gdański :)
  • Nick w grze:Atheron
  • Gildia:MokroCi

Posted 20 July 2016 - 10:42

No proszę, jednak jest jakiś temat o mnie :D

Bardzo zabawne stwierdzenie padło tutaj, "jaki nick to osobiście się nim zajmę". Może i pocieszające to dla JulexD2, jednakże to nic nie zmieni w mojej grze na tym serwerze. 

A wracając jeszcze do mojej zabawy, to zabawne są też pytania "za co", "czemu" oraz "po co". Czy naprawdę tak ciężko jest Wam zrozumieć zasady tej gry? :D

Pozdrawiam,

Lean 

Nawet do mnie zgrywasz kozaka jak wiesz, że stoję bez EQ czy biżu, a jak ubiorę się to nawet z koła nie wychodzisz... Taki wielki kozak z Ciebie, a jak trafisz na kogoś kto Ci się może postawić lub nawet pokonać to uciekasz do kółka i z niego nie wychodzisz. Jak kogoś będzie tyrać ten kozak Lean co zresztą robi non stop jak trafi kogoś bez eq to śmiało pisać PW do mnie w grze na nick :wub: Piianiista :wub: i moment go wyjaśnię jak zwykle zresztą :D

Edited by ριαиιιѕтα ™, 20 July 2016 - 10:43.

Dołączona grafika

#12 bardock

bardock

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 7 posts
  • Joined Sun, 29 Jun 14

Posted 20 July 2016 - 15:29

Pianista, Twój post jest bezsensu

"Nawet do mnie zgrywasz kozaka ... "

Dla mnie Twoja postać jest taką samą postacią jak postać niejakiego Cruel'a, który ma 180lvl i lubi płakać jak go bije. Także to "Nawet do mnie" w ogóle nie trafione, bo mógłby to być każdy. 

Następnie, trudno żebym każdego pytał czy ma założone eq, zanim go uderzę :D Z kolei jak ktoś już się ubierze, to jaki jest sens bicia kogoś kogo nie zabije ? ? 

W związku z tym, jedyne co Wam pozostało to dużo pisać, bo w grze mało macie okazji by mi "zniszczyć" gre, choć wiele razy obiecywaliście :D Szkoda tylko, że jak już piszecie to bezmyślnie...

#13 Spiro

Spiro

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 967 posts
  • Joined Tue, 12 Mar 13
  • Województwo:W-mazurskie
  • Nick w grze:Ditoks

Posted 20 July 2016 - 16:12

Nic z tym nie można zrobić. Dużo jest takich kołków, którzy biją słabszych, a lepszym liżą tyłek. Ostatnio jest tego coraz więcej.

Lean, a co do Cb to Twoje posty równają się Twojemu zachowaniu. Startujesz do kogoś kto stoi bez EQ, a jak je ubierze to chowasz się w kółku. Jaki ma sens takie zachowanie? Jak nie dajesz rady to stój w kole i nie wychodź z niego. Ty bijesz słabszych to daj nam możliwość bicia Cb. To chyba bd sprawiedliwe, prawda? Nie chowaj się w kole.
Wojem również miałem taką sytuację z Tb. Stałem bez EQ i mnie ubiłeś, a jak ubrałem biżu to poszedłeś do koła.
Dziękuje.

Edited by Spiro, 20 July 2016 - 16:19.

#14 bardock

bardock

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 7 posts
  • Joined Sun, 29 Jun 14

Posted 20 July 2016 - 16:16

może masz rację Spiro, ale tu mamy inną sytuacje, bo jest gracz który bije wszystko co nie jest z shinsoo :D A i swoich potrafi również, jak mają ujemną rangę... 

#15 bardock

bardock

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 7 posts
  • Joined Sun, 29 Jun 14

Posted 20 July 2016 - 16:26

Spiro, ale ja nie gram po to by gra była uczciwa. Bo mnie interesuje tylko moja zabawa :D jaki ja mam interes w tym, żeby mnie bili ?? to dla mnie nie zrozumiałe, dlaczego uważasz, że powinienem dać się Wam zabijać :) Lean w grze jest taką postacią że bije wszystkich i tak już pozostanie. Co nie zmienia faktu, że mogę mieć 2 postać o której nie macie pojęcia i może nawet jesteście jej znajomymi :D to jest gra, a gra to zabawa 

Tylko że to co dla mnie jest zabawą, to niestety Was musi denerwować

Najśmieszniejsze jest to, jakie historie potraficie tworzyć o Leanie, ja dzięki Wam znam swój wiek, wiem sporo o swojej rodzinie, ale także o sobie :D A nawet czasem można się dowiedzieć kogo okradłem.

Also tagged with one or more of these keywords: Nowość

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users