Cześć , dziś szanowny i bardzo inteligentny admin zrobił event polegający na odnalezieniu go i przyniesieniu danego itemu. Po 1.gdy gracz na głównym zapytał o to czy ten item trzeba znaleźć admin odpisał na wiadomość ( czy item leży ? ; GM- ' sam sie połusz' [ przez SZ]) . Świetne traktowanie graczy , oby tak dalej ! 2, połowa servera (( w tym ja ( bo jestem nowym graczem tu )) nie wie na czym polega event. Co chwile pytania a admin praktycznie bez odpowiedzi i wyjaśnień. Po 3. Admin rozwalił na koniec prosząc o przyniesienie maczugi. No tak bo każdy w eq ma item za 1kb+ . Czy to jest dla wszystkich graczy czy dla wybrańców ? Po4. Z rozmowy z kolegą wiem ,że za przyniesienie owej maczugi i danie jej na handel adminowi. Chciał zaoferować jednemu z graczy trochę ulepszaczy... Podobno nawet nie pokryły by wartości tej maczugi.
* Co do 4 pkt. nie mam pewności bo to info od kolegi.
Kotku,jeżeli to czytasz to może lepiej robić Zuo czy inny event gdzie każdy ma równe szanse ? Co myślicie o dzisiejszym mega nierównym evencie? Jak skomentowalibyście admina który na głównym zachowuje się prawie jak przedszkolak ?