Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

[Gm]Kotek i jego eventy!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
25 odpowiedzi w tym temacie

#1 marcin000019

marcin000019

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 18 postów
  • Dołączył pią, 12 sie 16

Napisano 15 sierpień 2016 - 17:17

Cześć , dziś szanowny i bardzo inteligentny admin zrobił event polegający na odnalezieniu go i przyniesieniu danego itemu. Po 1.gdy gracz na głównym zapytał o to czy ten item trzeba znaleźć admin odpisał na wiadomość ( czy item leży ?  ;  GM- ' sam sie połusz' [ przez SZ]) . Świetne traktowanie graczy , oby tak dalej ! :)  2, połowa servera (( w tym ja ( bo jestem nowym graczem tu )) nie wie na czym polega event. Co chwile pytania a admin praktycznie bez odpowiedzi i wyjaśnień. Po 3. Admin rozwalił na koniec prosząc o przyniesienie maczugi. No tak bo każdy w eq ma item za 1kb+ . Czy to jest dla wszystkich graczy czy dla wybrańców ? Po4. Z rozmowy z kolegą wiem ,że za przyniesienie owej maczugi i danie jej na handel adminowi. Chciał zaoferować jednemu z graczy trochę ulepszaczy...   Podobno nawet nie pokryły by wartości tej maczugi.

* Co do 4 pkt. nie mam pewności bo to info od kolegi.

Kotku,jeżeli to czytasz to może lepiej robić Zuo czy inny event gdzie każdy ma równe szanse ? Co myślicie o dzisiejszym mega nierównym evencie? Jak skomentowalibyście admina który na głównym zachowuje się prawie jak przedszkolak ?   

#2 Mαdαrα

Mαdαrα

Haker komputerowy & Programista / Informatyk

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2430 postów
  • Dołączył czw, 01 mar 12
  • MiastoVirtualMT2
  • Nick w grze:lVirusTl
  • Gildia:Nevermind
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Notepad++, Sieć, S.O., Kodowanie, Sprzęt komputerowy, Grafika, Programowanie, VirtualMT2, Anime(Naruto), League Of Legends

Napisano 15 sierpień 2016 - 17:19

Nie popłacz się. Durne pytani to i on będzie wam odpisywał jak mu sie podoba bo to co piszecie czasami jest denerwujące i szczypie w oczy^^

• Joke® lubi to

GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]

Dołączona grafika

Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak

Królestwo : Chunjo

Rodzina : Temari

#3 вяαzєяѕ

вяαzєяѕ

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 149 postów
  • Dołączył sob, 04 cze 16
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoM2
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Nick w grze:Curare
  • Hobby:Piłka nożna <33 / BAYERN MONACHIUM <33

Napisano 15 sierpień 2016 - 17:20

Wszystkie informacje o zasadach eventu masz na forum ;) poczytaj :)

#4 marcin000019

marcin000019

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 18 postów

Napisano 15 sierpień 2016 - 17:21

Nie popłacz się. Durne pytani to i on będzie wam odpisywał jak mu sie podoba bo to co piszecie czasami jest denerwujące i szczypie w oczy^^

Tak naprawdę nikt nie ma obowiązku wchodzenia na forum.Nie jest to zawarte w regulaminie gry .

#5 VipKruchyVip

VipKruchyVip

Komentator

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 postów
  • Dołączył pią, 08 lis 13
  • Województwo:Lódzkie
  • Imię:Patryk
  • Nick w grze:...
  • Gildia:♥ Vixa & Bajlandoo ♥
  • Nick na TS:VιρKяυ¢нуVιρ
  • Hobby:Klaskanie jajami o Twoją brode :*
    Yebanie legii

Napisano 15 sierpień 2016 - 17:24

Cześć , dziś szanowny i bardzo inteligentny admin zrobił event polegający na odnalezieniu go i przyniesieniu danego itemu. Po 1.gdy gracz na głównym zapytał o to czy ten item trzeba znaleźć admin odpisał na wiadomość ( czy item leży ?  ;  GM- ' sam sie połusz' [ przez SZ]) . Świetne traktowanie graczy , oby tak dalej ! :)  2, połowa servera (( w tym ja ( bo jestem nowym graczem tu )) nie wie na czym polega event. Co chwile pytania a admin praktycznie bez odpowiedzi i wyjaśnień. Po 3. Admin rozwalił na koniec prosząc o przyniesienie maczugi. No tak bo każdy w eq ma item za 1kb+ . Czy to jest dla wszystkich graczy czy dla wybrańców ? Po4. Z rozmowy z kolegą wiem ,że za przyniesienie owej maczugi i danie jej na handel adminowi. Chciał zaoferować jednemu z graczy trochę ulepszaczy...   Podobno nawet nie pokryły by wartości tej maczugi.

* Co do 4 pkt. nie mam pewności bo to info od kolegi.

Kotku,jeżeli to czytasz to może lepiej robić Zuo czy inny event gdzie każdy ma równe szanse ? Co myślicie o dzisiejszym mega nierównym evencie? Jak skomentowalibyście admina który na głównym zachowuje się prawie jak przedszkolak ?   

Dobrze krótko z nim, ale lepiej takie coś zostawić dla siebie bo zaraz bana wyrwiesz xd

#6 marcin000019

marcin000019

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 18 postów

Napisano 15 sierpień 2016 - 17:26

Dobrze krótko z nim, ale lepiej takie coś zostawić dla siebie bo zaraz bana wyrwiesz xd

Bana za opinię ? Czy ja z czymś kłamię ? Kto grał ten widział. To dział dyskusja więc można dyskutować chyba na każdy temat .

#7 Ghost Of Revenge

Ghost Of Revenge

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 132 postów
  • Dołączył sob, 25 lip 15
  • Nick w grze:Caernarvon

Napisano 15 sierpień 2016 - 17:27

Tak naprawdę nikt nie ma obowiązku wchodzenia na forum.Nie jest to zawarte w regulaminie gry .

Tak samo nikt nie ma obowiązku uczestniczenia w evencie. A co do dania maczugi, jak kogoś stać i chce to da a czy mu się opłaci to tylko on wie.

#8 MakeMyDay

MakeMyDay

Niekryty krytyk

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 912 postów
  • Dołączył wto, 23 kwi 13
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:MakeMyDay
  • Królestwo:Shinsoo

Napisano 15 sierpień 2016 - 17:28

Po 1. Jak się nie zna zasad eventu to się w nim nie startuje.
Po 2. Jeśli chcesz się dowiedzieć o co chodzi w evencie,nie spam na czacie, tylko wejdź na forum.
Po 3. To, że Kotek poprosił o maczugę w ostatniej rundzie, nie znaczy, że jest to event dla "wybranych". Miałeś wcześniej x rund, ze śmieciowymi itemami, które mogłeś bez problemu zdobyć.
Po 4. Gdyby Kotek zrobił Zuo, po 15-30 minutach napisałbyś temat, że kotek robi eventy tylko dla 254-255, i że małe lvle nie mają jak zarabiać. Gdyby zrobił krzyżówkę zacząłbyś pisać, że event ustawiony i nie da się wygrać.
Po 5. Następnym razem zastanów się 3 razy przed napisaniem takiego durnego tematu, ponieważ nic dobrego Ci to nie przyniesie.

Pozdrawiam
  • kotek lubi to

#9 iSeeYou

iSeeYou

Skomplikowany Człowiek

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3162 postów
  • Dołączył wto, 28 maj 13

Napisano 15 sierpień 2016 - 17:33

Maczuga czysta że wy przynosicie z kd 8 z bonami 29 um to wasza sprawa ;) masakra 

http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7

#10 Guest_dfdfgxbc435_*

Guest_dfdfgxbc435_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 15 sierpień 2016 - 17:43

Po 1, kot pisał zasady eventu,a jak nie widziałeś to polecam forum, po 2, nagroda za oddanie maczugi to 2,2kb, więc pokrywa wartość maczugi all7.

#11 VipKruchyVip

VipKruchyVip

Komentator

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 postów
  • Dołączył pią, 08 lis 13
  • Województwo:Lódzkie
  • Imię:Patryk
  • Nick w grze:...
  • Gildia:♥ Vixa & Bajlandoo ♥
  • Nick na TS:VιρKяυ¢нуVιρ
  • Hobby:Klaskanie jajami o Twoją brode :*
    Yebanie legii

Napisano 15 sierpień 2016 - 17:45

Bana za opinię ? Czy ja z czymś kłamię ? Kto grał ten widział. To dział dyskusja więc można dyskutować chyba na każdy temat .

Są osoby z ktorymi sie nie dyskutuje xd

• нαιℓ∂єѕтяσуєя™, Szymek i lMATIl lubią to

#12 iSeeYou

iSeeYou

Skomplikowany Człowiek

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3162 postów
  • Dołączył wto, 28 maj 13

Napisano 15 sierpień 2016 - 17:49

Albo się zna zasady albo sie nie zna zasad :)

Albo się umie bawić albo się nie umie :) 

:) Tak dla kumatych z jakiego filmu to wiedzą 

• lHORTEXl lubi to

http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7

#13 GangreL01 ;p

GangreL01 ;p

Profesjonalista

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2202 postów
  • Dołączył czw, 30 sie 12

Napisano 15 sierpień 2016 - 17:55

Nie dosc ze jest ktos kto poswieca swoj prywatny czas na to by urozmaicic wam gre to jeszcze macie do tej osoby wielki problem, nie pasuja Ci eventy to po prostu unikaj ich i kazdy bd zadowolony. Jakbys tak mial odpisywac kazdemu z osobna : jaki event , co zrobic i wiele innych pytan x   XXX ludzi na serwerze , x tyle pytan ile zadacie to by braklo mu czasu by zrobic EVENT. Zawsze tylko wylewacie zale  zamiast podziekowac ze jest tu ktos co w ogole cokolwiek robi by Wam sie lepiej gralo.

[color=#0000cd;]PROFESJA[/color]: [color=#008000;]Wojownik[/color]             
[color=#808080;]NICK: PoCoNinja[/color]
[color=#ff0000;]LVL:[/color]  1lvl +             
[color=#ff8c00;]RODZINA[/color]:   :P    
GILDIA:    ;)
[color=#b22222;]Postać PoCoNinja zakupiłem dnia 15 marca 2016r. - za poprzedniego wlaściciela nie odpowiadam,[/color]
[color=#b22222;]Postac Criel sprzedałem dnia 20 marca 2016r. godz 09.43 - za następce nie odpowiadam.[/color]

#14 Kashi

Kashi

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 72 postów
  • Dołączył wto, 09 sie 16
  • MiastoPoland Men
  • Królestwo:Jinno

Napisano 15 sierpień 2016 - 18:31

Maczuga za +1kb? o.O jeżeli chcesz oddać Macze all kd 8 z dobrymi bonami to powodzenia, zwykła maczuga bez kd bez niczego kosztuje z max 40 bryłek, a to aż taki duży wydatek nie jest. Po za tym jak by Admin miał odpisywać każdemu na czym polega event to by potrwało trochę czasu, po za tym zasady każdego eventu są opisane na forum więc pretensję do siebie że nie potrafisz czytać i znaleźć prostej rzeczy.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#15 Saga

Saga

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 179 postów
  • Dołączył sob, 13 sie 16
  • MiastoRzeszów
  • Województwo:Podkarpackie
  • Imię:Adrian
  • Nick w grze:Chlorexo
  • Gildia:BRAT3RSTWO
  • Nick na TS:Ixilo ;3
  • Hobby:Moje hooby to granie w VirtualMT2 :)

Napisano 15 sierpień 2016 - 18:34

O Boże ale dyskusja ide popcorn

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych