Po zbóju, jak się poszpera po forum to info na tm każdego eventu jest

[Gm]Kotek i jego eventy!
Posted 15 August 2016 - 19:44
Posted 15 August 2016 - 20:02
Posted 15 August 2016 - 20:33
Skończy się na tym że będą same górniki i Oxy jak nie ogarniają
Posted 15 August 2016 - 20:47
To nie są dawne czasy. Czysta maczuga nie kosztuje 40b.Maczuga za +1kb? o.O jeżeli chcesz oddać Macze all kd 8 z dobrymi bonami to powodzenia, zwykła maczuga bez kd bez niczego kosztuje z max 40 bryłek, a to aż taki duży wydatek nie jest. Po za tym jak by Admin miał odpisywać każdemu na czym polega event to by potrwało trochę czasu, po za tym zasady każdego eventu są opisane na forum więc pretensję do siebie że nie potrafisz czytać i znaleźć prostej rzeczy.

Sprostowanie, Kotek nie jest Adminem.
Ja osobiście chodzę na takie eventy, które mi odpowiadają. Jak jakiś mi nie odpowiada to po prostu na niego nie idę. Nie zabieram innym czasu, a z pewnością znajdzie się ktoś, kto weźmie udział, bo chce, i coś tam wygra.

Edited by ღRycerzღ, 15 August 2016 - 20:50.
Nie odpowiadam za czyny oraz zachowanie graczy z wyżej podanej gildii. ❌
Posted 15 August 2016 - 20:54
Maczuga za +1kb? o.O jeżeli chcesz oddać Macze all kd 8 z dobrymi bonami to powodzenia, zwykła maczuga bez kd bez niczego kosztuje z max 40 bryłek, a to aż taki duży wydatek nie jest. Po za tym jak by Admin miał odpisywać każdemu na czym polega event to by potrwało trochę czasu, po za tym zasady każdego eventu są opisane na forum więc pretensję do siebie że nie potrafisz czytać i znaleźć prostej rzeczy.
macza all +8 3,5kb+ XD macza syfiasta do miksu i wbijania kd 1kb minimum XD
[color=#000000;][font="'trebuchet ms', helvetica, sans-serif;"]SABAL WŁADCA[/color][/font]
Posted 15 August 2016 - 21:35
[color=#a52a2a;]Pomogłem?[/color]
[color=#00ffff;]Daj like![/color]
Posted 16 August 2016 - 04:39
Cześć , dziś szanowny i bardzo inteligentny admin zrobił event polegający na odnalezieniu go i przyniesieniu danego itemu. Po 1.gdy gracz na głównym zapytał o to czy ten item trzeba znaleźć admin odpisał na wiadomość ( czy item leży ? ; GM- ' sam sie połusz' [ przez SZ]) . Świetne traktowanie graczy , oby tak dalej !
2, połowa servera (( w tym ja ( bo jestem nowym graczem tu )) nie wie na czym polega event. Co chwile pytania a admin praktycznie bez odpowiedzi i wyjaśnień. Po 3. Admin rozwalił na koniec prosząc o przyniesienie maczugi. No tak bo każdy w eq ma item za 1kb+ . Czy to jest dla wszystkich graczy czy dla wybrańców ? Po4. Z rozmowy z kolegą wiem ,że za przyniesienie owej maczugi i danie jej na handel adminowi. Chciał zaoferować jednemu z graczy trochę ulepszaczy... Podobno nawet nie pokryły by wartości tej maczugi.
* Co do 4 pkt. nie mam pewności bo to info od kolegi.
Kotku,jeżeli to czytasz to może lepiej robić Zuo czy inny event gdzie każdy ma równe szanse ? Co myślicie o dzisiejszym mega nierównym evencie? Jak skomentowalibyście admina który na głównym zachowuje się prawie jak przedszkolak ?
po 1 wszystkie opisy eventów masz na forum po 2 nie podoba sie to nie bier udziału tyle w temacie
Posted 16 August 2016 - 05:20
Jak się nie podoba to nie bierz udziału.
Posted 16 August 2016 - 06:07
jak zawsze komentarz równy inteligencji autoraMaczuga czysta że wy przynosicie z kd 8 z bonami 29 um to wasza sprawa
masakra

- נєѕтєм αи∂яzєנ likes this
Posted 16 August 2016 - 06:53
To forumy gryzą? WTF
A pozatym , nie raz było mówione że nie chcesz = nie bierz udziału , co w tym złego ,
A nikt nie ma obowiązku żeby się każdemu podporządkowywać ^^ , Nie pozdrawiam autora tego tematu :>
Posted 16 August 2016 - 06:59
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users