Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaKoło fortuny - click

Zdjęcie

EQ na mapke metin2/zombi

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 understand

understand

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 24 postów
  • Dołączył wto, 18 paź 11

Napisano 18 październik 2011 - 19:33

Witam;) ;);););)

Mam pewien problem, nie wiem jakie eq muszê mieæ aby bez problemu expic sb na mapkach metin2/zombi.Bardzo bym by³ wdziêczny za podanie tak¿e bonów.

Z góry thx narka;):)

#2 ORTODOX

ORTODOX

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 604 postów
  • Dołączył pią, 27 maj 11

Napisano 18 październik 2011 - 20:00

Najepiej w 6/7 bon 250 atak 20 potwory i dodatkowo obowi±zkowo bufa i wtedy nie ma problemu .

#3 Zoohan

Zoohan

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 101 postów
  • Dołączył nie, 18 wrz 11

Napisano 19 październik 2011 - 15:24

Najepiej w 6/7 bon 250 atak 20 potwory i dodatkowo obowi±zkowo bufa i wtedy nie ma problemu .

Zgadzam siê 6/7 i jedziesz nawet szamanem jak zrobi³em to Ja

#4 dildo95

dildo95

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 49 postów
  • Dołączył wto, 09 sie 11

Napisano 20 październik 2011 - 07:42

powiem tak mozesz miec cale eq250/20 a i tak bez bufa nie ogarniesz...

#5 MJENSKO

MJENSKO

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 54 postów
  • Dołączył pon, 13 cze 11
  • MiastoTarnów
  • Nick w grze:DieAntwoord
  • Gildia:-
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 20 październik 2011 - 11:40

Ja dorzucê ¿e gdy expisz na zombie i masz itemy 20/20 lub 250/ 20 ( na nieumar³e i potwory) bardzo du¿o walisz. Ja walê na przyk³ad po 60k z hita na zombie

#6 Wolverrine

Wolverrine

Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 172 postów
  • Dołączył wto, 17 maj 11

Napisano 20 październik 2011 - 13:14

6/7 bony ju¿ masz wypisane wiêc nie bêdê w nie szczególnie wnika³. My¶lê, ¿e powiniene¶ mieæ jednak 250/20 w 6/7 bo Ci siê przyda takie eq w przysz³o¶ci.Co do 1-5 - recepta bardzo prosta. Musisz mieæ przede wszystkim du¿o % na blok ciosów oraz x% do p¿. Niezbêdny bêdzie równie¿ krytyk,przeszywka i omdlenie. Wk³adaj wiêc tam gdzie siê da takie bony. Powiniene¶ mieæ równie¿ zbrojê z kd vita +7/8 i uchy³ki +7/8 = bardzo pomocne w expie. Broñ z kd moba +7/8 + dobre sr. Wszelkiego rodzaju dopalacze typu rosy, d³onie itd. Eq smoka. No i te¿ ten buff - je¶li nie bêdziesz w dalszym ci±gu dawa³ rady musisz mieæ bufka.Polecam zrobiæ swojego postawiæ w m1 - buffaæ i wbijaæ g³ówn± postaci± na mape zombi- gdy skoñcz± siê buffy tp do m1 buffasz i znów na mapkê i tak w kó³ko, oczywi¶cie je¶li nie chcia³oby Ci siê expiæ buffa do takiego lvl, ¿eby móg³ wej¶æ na mape zombi. W ka¿dym b±d¼ razie ja tak w³a¶nie robi³em. : P

Masz pytanie? Pisz pw, postaram się pomóc!

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych