Witam,
jestem nowym graczem na tym serwerze.
Nie lubię być zadręczany błahymi (jakby się z pozoru wydawało) pytaniami, dlatego też nie lubię zadręczać nimi innych.
Jednak po 2 tygodniach prób dojścia do pewnych kwestii samodzielnie w trakcie gry, pytania wujka google o radę itp. zaczynam wymiękać...
Może nie umiem szukać, jeśli tak, poproszę o odpowiednie linki. Jeśli jednak takowych nie ma, prosiłbym któregoś z doświadczonych graczy/administracji o stworzenie odpowiednich tematów.
A teraz prosto i na temat:
1) Bronie/Zbroje/Bizu --> podstawowe statystyki i bonusy/gdzie zdobyć/wymagany lvl/potrzebne ulepszacze/szansa na ulepszenie
2) Pety -> bonusy/orientacyjne ceny
3) Misje -> krótki opis/ew. wskazówki/u kogo/na jakim lvl/nagroda
4) Ulepszanie skilli na P
Ad. 1) Na serwerze jest sporo nowego ekwipunku (głównie broń), trudno się w nim połapać, nie wiadomo na co warto zbierać i z jakimi kosztami na ulepszenia się liczyć.
Ad. 2) Na stronie serwera są wprawdzie w sklepie premium pety, ale jedyną informacją, którą udało mi się znaleźć, jest ich cena w SM. Co do cen na rynku: przykładowo BaoBao widziałem w cenach od 800b do 1.600.000b.
Ad. 3) Mam misję na zabicie 30 Jin-Hee, ale nie pamiętam skąd ją mam. Na początku standardowo latałem sobie po NPC i od któregoś z nich dostałem misję. Jestem niemal pewien, że nie było zaznaczenia na minimapie, ani żadnej strzałki nad NPC. Jeśli takich misji jest więcej, warto byłoby wiedzieć, u kogo taką misję zdobyć i czy w ogóle warto ją robić.
Ad. 4) W prezentacji serwera mignęła mi gdzieś informacja, że jest książka, dzięki której można wbić skille od razu na P. Jednak nie ma żadnej informacji, jak ją zdobyć. U żadnego ze sklepikarzy jej nie znalazłem.
Z góry dziękuję za pomoc