Co tu dużo pisać. Nasza gildia powstała właściwie już kilka miesięcy temu. Bardzo dobrze prosperowała na serwerze, dużo wygranych wojen, mnóstwo rozrywek dla członków ShadowBlade oraz wspólna pomoc i rozmowy na TeamSpeaku. Szczerze, Ja niedawno wróciłem po prawie rocznej przerwie grania do gildii, jednak nie była to już gildia do jakiej dołączyłem niespełna rok temu. Miała inną nazwę oraz dużo więcej nowych członków. Pierwszym liderem gildii był MrDingoro. Kilka tygodni później obowiązki lidera objął xBoskiDiegox. Wszyscy się cieszyli, ponieważ gildia wracała do życia. Niestety ta radość nie trwała długo. Po niespełna kilku dniach dowiedzielismy się, że gildia zostanie usunięta i żebyśmy szukali już sobie innych gildii. Po tylu spędzonego razem czasu nie mogłem do tego dopuścić. Owszem gildia została usunięta, ale członkowie i atmosfera pozostała ta sama. I tak oto kontynuujemy naszą przygodę.
Nasza Gildia znajduje się w królestwie chunjo.
Od członków oczekujemy:
->Kultury osobistej
->Minimum 254lvl.
->W miarę ogarnięte EQ Wojenne jak i Exp
->Wyrozumiałości
->Min. 2h w grze dziennie ( Chodzi o wojny oraz wypady na expowiska i dropowiska)
->Mile widziany Ts3+mikrofon
-> Uczciwość
->Częste wojny
->Rozmowy na Ts3
->Wypady do sąsiednich królestw, expowisk oraz dropowisk
->Pomoc w grze
->Konkursy gildyjne
I wiele wiele więcej...
Nasza Załoga składa sie z:
-Lidera
-Zastępcy
-Vipów
-Członków
xXThomsonXx
xDaggDragoNx
Rekrutacja aktualnie jest ON. W tej sprawie proszę pisać do xXThomsonXx & xDaggDragoNx
PREZENTACJA W POSTACI FILMIKU
Użytkownik Thomson edytował ten post 11 październik 2016 - 17:40