Witam ,
Otóż Moja Propozycja jest taka żeby jak sie robi event Zuo to żeby on był podzielony na Poziomy .
Naprzykład Poziom1 100-150lvl Bossy Np:Razadory i Riperki Oponki np po 30 szt ripów i z 20 szt razadorków i 50 szt oponek
Poziom2 150-200 Bossy Np:Mumie Smiercie Nagini i coś co jeszcze wpadnie po np 30 szt
Poziom 3 200-250 Bossy Np: Wszystkie z Mapek 180-255
Moja Propozycja jest taka żeby wprowadzić to na lvl'e bo byłem wczoraj na Zuo to wszystkie oponki te riperki wybijali jakieś 150+
Także to jest bez sensu a tak mogli i by sobie zarobić wysze lvl'e jak także i małe lvle bo tak jest niesprawiedliwie
Niewiem jak wy ale moim zdaniem sie to powinno zmienić bo jak pisałem wyżej to jest bezsensu jak ci przyjdzie 255 lub tam 254
i zniszczy ci taką oponke lub riperka bo jak byłem wczoraj na zuo to riperki poszły migiem bo większe lvl'e biły
i tak sobie małe lvl'e nie zarobiły bo te wyższe lvle im zniszczyły .
dlatego szanowna administracjo to jest moja 1 Propozycja i mam nadzieje że wy też takie coś wprowadzicie chociaż na testy ,
a jak by sie spodobało to zostawić na zawsze .
Bo to jest bez sensu jak Taki powiedzmy nawet 140 + lub większy przyjdzie i zniszczy taką oponke także niewiem jak wy ale ja jestem za
Jak mi sie zdaje to chyba kiedyś tu było bo od miesiąca niegram ale tak raczej to było ale chyba sie rozmyślili dlatego
jak wam sie nie podoba to ok ja tylko daje propozycje bo tak chyba było by lepiej :] .
Użytkownik VatoJP edytował ten post 11 listopad 2016 - 17:50