Directx nie sprawdzałem

Posted 25 November 2016 - 08:40
Posted 25 November 2016 - 13:32
Ciężko tak na odległość rozwiązywać takie problemy. Jeśli masz chęci to proszę wejdź na tą stronę : https://driverserve....radeon-r5-m330/ Są tutaj podane różne wersje sterowników i z różnymi wersjami musiał byś popróbować. Do tego w tym linku jest pakiet aktualizacyjny directx ze strony microsoftu : https://www.microsof...ls.aspx?id=8109 . Ja jestem w pracy i na chwilę obecną nie jestem w stanie bardziej pomóc. Myślę, że w okolicach 19-20 wrócę do domu i będę w stanie coś więcej zdziałać.
- Jareek. and CrissAngel1234 like this
Posted 25 November 2016 - 13:56
Okej, poszperam. ;p
- CrissAngel1234 likes this
Posted 25 November 2016 - 14:06
Tylko czy inny directx nie spowolni albo cos podobnego nie zrobi z kompem ?
Posted 25 November 2016 - 14:42
Zgodność z Win7 ustaw
Posted 25 November 2016 - 14:47
to samo mialem na win 10 ale ustawilem zgodnosc z win xp i dziala
a na win 7 nie bylko problemu ;(
Posted 25 November 2016 - 14:50
Koledzy kochani, ale ja pisałem, że to nie pomaga no ;c
Posted 26 November 2016 - 11:00
Tylko czy inny directx nie spowolni albo cos podobnego nie zrobi z kompem ?
Nic takiego się nie stanie Jeśli nie instalowałeś sam directx tylko był instalowany razem ze sterownikami karty graf. to jest taka możliwość, że masz wersję Directx 11 i tym samym nie masz niektórych bibliotek DLL, które zawiera Directx 9.0c. Ta paczka "redistributable" ma na celu uzupełnienie brakujących bibliotek DLL. Dodam jeszcze, że jest cień szansy na to, że akurat to Ci pomoże.
Małe pytanko jeszcze. Testowałeś inne wersje sterowników? Jakieś efekty ?
Posted 26 November 2016 - 11:32
Tak testowałem, nic nie pomogło tylko tabliczka taka jak w temacie
Posted 26 November 2016 - 13:12
Wydaje mi się, że problem leży w takim razie w ustawieniu priorytetów kart graficznych i być może w sterownikach zintegrowanej karty intela. Jeśli mam dobre przeczucie to Virtual odpala się na zintegrowanej karcie graficznej intela zamiast na radeonie z racji małego użycia karty graficznej przy ekranie startowym. Jest możliwość ustawienia Radeona jako domyślnej karty graficznej dzięki czemu każda gra będzie odpalać się na wydajniejszej karcie. Przy tym rozwiązaniu jedynie wzrośnie pobór prądu przez co przy graniu bateria laptopa będzie szybciej się wyczerpywać. Na początek jednak spróbujmy zaktualizować sterowniki od zintegrowanej karty intela. Pod tym linkiem znajdziesz różne wersje sterowników od producenta : http://www.intel.com...aphics-520.html Wypróbuj najnowsze(nie wersje beta) oraz któreś pomiędzy i daj znać.
Posted 26 November 2016 - 15:15
Metin 2 no app... dalej nic..
Posted 27 November 2016 - 00:20
Był byś zainteresowany pomocą przez program TeamViewer tak jak to zrobiłem przy pomocy DZEJMS'owi z tematu, który podałeś? ( http://www.forum.vir...-problem-z-grą/ ) Jeśli pasowało by Ci te rozwiązanie to preferował bym dzisiejszy wieczór w okolicach np godziny 19-20 i najlepiej z TS dla lepszej komunikacji(bez TS żaden problem ) Nie jestem w stanie zagwarantować Ci rozwiązania problemu, ale postaram się to zrobić
Posted 27 November 2016 - 08:49
Jasne, możemy. Warto próbować
Also tagged with one or more of these keywords: Potrzebuję pomocy
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
postac 254lvl a zarobekStarted by DaddySmurf , 09 Mar 2025 |
|
![]()
|
||