Witam. Mam pytanie bardziej do Administracji co do nowej aktualizacji gdzie będzie dostępne 10 slotów miejscowych w EQ i takie tam inne
Mogli byśmy poznać jakiś zbliżeniowy termin tej dużej aktualizacji ?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Posted 02 January 2017 - 12:22
Witam. Mam pytanie bardziej do Administracji co do nowej aktualizacji gdzie będzie dostępne 10 slotów miejscowych w EQ i takie tam inne
Posted 02 January 2017 - 12:47
Posted 02 January 2017 - 12:48
No "w wakacje" niby jakaś była nw nie grałem. A syszałem, że będzie "po nowym roku" też jakaś ma wejść więc czekajmy cierpliwie
Posted 02 January 2017 - 13:09
Administracja nie raz Wam pisała, że sami nie wiedzą kiedy będzie ta aktualizacja. Jeżeli nie widzą to nawet Wam tego nie określą bo by już coś napisali poczekajcie cierpliwie... chyba nie chcecie żeby występowały jakieś błędy? Oni robią potem muszą sprawdzić czy wszystko działa sprawnie tak jak to powinno działać a nie inaczej. Przypominam, że to jest tzn. będzie najważniejsza aktualizacja i największa jak to pisali więc sami zobaczycie że warto było tyle czekać
btw. Trzeba ekipe do REKLAME *dla płaczków ze shoutboxa że popelnielm maly bład* virtuala ludzi trzeba więcej przyciągnąć! PW KTO ZE MNĄ
#EDIT - Ej wy niżej co Wy kurna odwalic sie miski soooo fajofe ;v
Edited by SlodkiMisiek., 02 January 2017 - 14:18.
Posted 02 January 2017 - 13:13
Administracja nie raz Wam pisała, że sami nie wiedzą kiedy będzie ta aktualizacja. Jeżeli nie widzą to nawet Wam tego nie określą bo by już coś napisali
poczekajcie cierpliwie... chyba nie chcecie żeby występowały jakieś błędy? Oni robią potem muszą sprawdzić czy wszystko działa sprawnie tak jak to powinno działać a nie inaczej. Przypominam, że to jest tzn. będzie najważniejsza aktualizacja i największa jak to pisali więc sami zobaczycie że warto było tyle czekać
btw. Trzeba ekipe do reklamacji virtualaludzi trzeba więcej przyciągnąć! PW KTO ZE MNĄ
Posted 02 January 2017 - 13:17
Posted 02 January 2017 - 13:33
No, mają też być aktualizacje noworoczne jakieś, ciekawe kiedy one będą, ale zobaczymy.
Co do reklamy, to napiszcie że gra tu Sanderin TOP1 to będą tłumy że...
i wystarczy ze powiesz że gra tu taki SlodkiMisiek/Juleg to szybciej uciekną niż przyjdo XDDDDD
Posted 02 January 2017 - 13:55
i wystarczy ze powiesz że gra tu taki SlodkiMisiek/Juleg to szybciej uciekną niż przyjdo XDDDDD
Posted 02 January 2017 - 15:01
To u kilku YouTuberow reklamę trzeba by było załatwić
to bedzie tez aktualizacja dla poczatkujacych graczy? XD bo jesli nie to nie wiem co ta reklama da XD
Posted 02 January 2017 - 20:16
Posted 03 January 2017 - 00:47
nvm
Edited by ! ღ Bartek ღ !., 03 January 2017 - 03:46.
Posted 03 January 2017 - 05:40
Czytaj dokładnie forum, w styczniu planujemy "wrzucić" część aktualizacji, chociaż i tak jestem przekonany że nie posiadasz połowy tego co jest do zrobienia na obecnym patchu.
Haha xd zobaczymy jak to będzie z tymi aktualizacjami
Po ostatniej twojej "uczciwej" grze na evencie na pewno masz co odrabiać prawda? Chyba że się mylę to zawsze możemy naprawić ten błąd i wtedy założysz sobie postać na 1 lvl ze startowym ewipunkiem.
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Spamowisko →
AktualizacjaStarted by MartiRenti , 27 Apr 2025 |
|
![]()
|
||
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Spamowisko →
zarobekStarted by PawelCela , 22 Apr 2025 |