Cena Nowego Peta
Napisano 22 luty 2017 - 09:49
Zrobione 1 x fragmenty to koszt? Według mnie na obecny rynek to 6 -8kb .
A więc podsumowując 20 z fragmenty będą nas kosztować 120kb ?
Oczywiście są to koszty jak uda nam się fragment zrobić a może się nie udać również ulepszyć więc 200kb trzeba mieć aby myśleć realnie o ulepszeniu .
Są to moje prywatne przemyślenia .
Zapraszam do dyskusji na temat ulepszenia jak i kosztów tego procesu .
Co tak właściwie nowy pet daje ?
Napisano 22 luty 2017 - 10:36
ta wycena spakowania jest błędna bo tyle nie kosztują te ulepki na zrobienie fragmentów a pozatem nie trzeba 20 fragmentów a 8 i ulepy na nie są po 1-2b za szt wiec jakieś jakieś 1kb max za zrobienie jednego fragmentu więc do 10kb za spakowanie jest nie wiem gdzie sprawdzałeś że po 5 fragmentów trzeba i jakie ulepki na nie potrzebne ale ja mam jasia i wiem ile fragmentów i i jakie ulepki trzeba
Napisano 22 luty 2017 - 10:37
Dobrze jest jak jest , 1kk hp które deje owy pets jest warte swojej ceny .
Mam nadzieje ze w is ( o ile bedzie) tez będzie sporo kosztował
Napisano 22 luty 2017 - 10:54
ta wycena spakowania jest błędna bo tyle nie kosztują te ulepki na zrobienie fragmentów a pozatem nie trzeba 20 fragmentów a 8 i ulepy na nie są po 1-2b za szt wiec jakieś jakieś 1kb max za zrobienie jednego fragmentu więc do 10kb za spakowanie jest nie wiem gdzie sprawdzałeś że po 5 fragmentów trzeba i jakie ulepki na nie potrzebne ale ja mam jasia i wiem ile fragmentów i i jakie ulepki trzeba
Potrzebne jest co najmniej 16 fragmentów jeśli wbije Ci wszystko za pierwszym razem, nie każda z tych ulep kosztuje 1/2b
Napisano 22 luty 2017 - 11:17
jak na 2 maszt ten syf nie potrzebny z v3 a na następne dwie ulepki z v2 to i 75% na ulepszenie metalem premium
Napisano 22 luty 2017 - 11:28
Potrzebne jest co najmniej 16 fragmentów jeśli wbije Ci wszystko za pierwszym razem, nie każda z tych ulep kosztuje 1/2b
Przyjacielu , według Ciebie ile trzeba brylek aby podejść do ulepszenia peta realnie ?
#7 Guest_dfdfgxbc435_*
Napisano 22 luty 2017 - 12:41

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych