Best Answer Admin , 14 April 2017 - 12:31
Generalnie najdłużej to potrwa do 3 dni jeśli chodzi o ten czerwony druczek, ale na pewno przelew zostanie zaksięgowany wraz z najbliższą sesją elixir banku.
Go to the full post
Best Answer Admin , 14 April 2017 - 12:31
Generalnie najdłużej to potrwa do 3 dni jeśli chodzi o ten czerwony druczek, ale na pewno przelew zostanie zaksięgowany wraz z najbliższą sesją elixir banku.
Go to the full postPosted 14 April 2017 - 11:24
Witam, pytanko mam szybkie i myślę, że dosyć proste. Mianowicie: w związku z tym, iż pojawiły się nowe metody płatności, jeśli chodzi o doładowania IS'a, a ja nie posiadam konta w żadnym z wymienionych tam banków, chciałbym się dowiedzieć ile czasu zajmie dostarczenie kodu na SM po dostarczeniu pieniędzy do banku firmy Homepay.
Z góry dzięki za odpowiedź
Posted 14 April 2017 - 11:28
Oczekiwanie na SMS trwa kilka sekund, natomiast przybliżony czas realizacji przelewu znajdziesz po "najechaniu" myszą na kwadracik wyboru banku.
Najszybszą metodą jeśli nie posiadasz konta w żadnym z wymienionych banków, jest płatność PayPal przez kartę kredytową (na dole strony pp pod zamówieniem, można wybrać taką formę płatności)
Posted 14 April 2017 - 11:38
Chodzi o to, że przelew już został wykonany i zatwierdzony w moim banku. Interesuje mnie bardziej informacja jak długo trzeba czekać na informację na e-maila (wraz z kodem) podawanego na początku, przy wprowadzaniu danych i wyborze metody.
Posted 14 April 2017 - 12:26
Czyli najpóźniej dostanę ten kod po 3 dniach, mam rozumieć? Jeśli tak to temat można uznać za zamknięty. Już wszystko wiem.
Posted 14 April 2017 - 12:31 Best Answer
Posted 14 April 2017 - 12:31
OK, dziękuje za pomoc
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
ClientaStarted by Kiramatarei , 23 Jun 2025 |
|
![]()
|
||
Potrzebuję pomocy