Ale ty dalej niczego nie rozumiesz. Nie dla mnie jest za trudny. Ja już się wybiłem i co najwyżej jest dla mnie zbyt żmudno i nudno, ale nie za trudno.
Przez tak mocne niektóre pety dla nowych graczy jest za trudno. Przez te pety odpadają im 2 główne sposoby zarobku na tych niższych poziomach. Przeczytaj do końca mój poprzedni post. Skoro nowi gracze nie mogą korzystać z mapek, które teorytycznie są dla nich, bo jakieś zatwardziałe cwaniaki z petami je okupują przez cały dzień, to chyba coś jest nie tak, nie uważasz?
Sama idea peta jako rzeczy dominującej w pvp jest złym pomysłem. A dlaczego? Bo praktycznie nie da sie go zrobić samemu. EQ i KD możesz w dowolnej chwili sam sobie zrobić a zajmuje to krócej lub dłużej, ale tacy nowi graczę mogą to zrobić. A z petem? Niby można je ulepszać, ale jest to tak męczące i drogie, że wielu graczy nie może sobie na to pozwolić. Nawet ulepszenie na zwykłego lodowego fenka czy kenaia to cięzka sprawa a na te najlepsze pety - jest to dla krócej grających graczy nieosiągalne.
Starsi mieli łatwiej bo sami nie musieli się zmagać z czymś takim. A 90% osób krytykujących moją opinię czy wychwalających pety to są właśnie posiadacze tych najlepszych petów czy postaci 250 lv.
Ja pisałem: "Zanim coś napiszecie, wczujcie się w rolę nowego gracza". I jak widać mało kto to zrozumiał.
Mając już coś to można wychwalać, jak zwykle. Ale ciekawy jestem, jak wyglądałaby opinia tych graczy, gdyby to w tej chwili zaczynali grę, bez korzystania z IS`a czy pomocy kolegów. Coś mi się wydaję, że byłaby zupełnie inna.
Użytkownik TypowyPustak edytował ten post 11 maj 2017 - 20:27