Nadeszła wiekopomna chwila że nadchodzi i mój czas niewiem na jak długo ale raczej na zawsze
Chciałbym zacząć pozdrawiać od góry
[GA]Admin-Wojtek zawsze były ze mną spory ale wspólnie dochodziliśmy do kompromisu i umieliśmy rozwiązać nawet najsmuklejsze zagadki jakie mnie dotyczyły
[GM]Panda-Kiedy się do cb nie odezwałem służyłeś pomocą dziekuję
[GM]-LiseQ co prawda przeszkadzałem w wielu eventach które prowadziłaś na ts3 ale zawsze były jaja i doczekałem się swojego 2 miejsca na karaoke dzięki
[GM]Kotek- ło człowieku tyle twoich eventów i na każdym starannie chciało się być poświęcało się najwięcej czasu na twoje eventy żeby tylko się wzbogacić
Największa wygrana w chipisie to 30 tysięcy za kopertę którą dał mi wojtek
Twoje eventy zawsze były pomysłowe i przemyslane będzie ich brakować
Gusto
RudnikDagger
BlackSteel
Trzech braci z którymi grałem od początku praktycznie do końca Dzięki
Anneri-To agata ma tak słodkie usta Graliśmy też bardzo długo dopóki nie było sporu z matim
Aliss-Wariatko nic dodać nic ując jajcara z ciebie zawsze i sie nie zmieniaj
Mati-Byłeś moim szefem w dj miałeś cierplowść do mnie kiedyś ona się skończyła i mam nadzieję że nie masz mi za złe dzięki
Vip3 Braterstwo wariaci wylatywałem setki razy z gildi i setki wracałem napewno bedę odwiedzał ten kanał nie zostawię was
Oczywiście to nie koniec mojej kariery z TeamSpeak3 i djką mam nadzieję że któregoś dnia uda mi się wywalczyć rangę żeby być bardziej mobilnym i zagrać kiedy bedę chciał na muzodajni więc kilka razy w tygodniu bedę się pojawiać na virtualu na TeamSpeaku na muzodajni jak już najbardziej często
Podziękowania dla wszystkich
Mimo że było dużo sporów ale były też dobre strony to bardzo prangę podziękować że tyle wytrzymaliście ze mną tych złych i dobrych chwil do ostatniej chwili mówiłem i kto wierzył ten wierzył że się od początku serwera zmieniłem o 360 stopni więc byłem innym człowiekiem ale i tak miałem wypominane to co było dziękuje powodzenia w realu i w grze czasami będę was odwiedzać na ts/forum
Połamania Otchłani i pradawnych jak to się mówi Strzała