Po 1.Nie kradne
2.Zły ban i po 3
zostaje wdalona skarga aby wam usuneli tego pierdzielonego metina jebane ADM I pozdr.LiseQ jedynie Normalny Gm a ty wojtek jesteś kawałem skórywsyna
Napisano 01 czerwiec 2017 - 21:23
Po 1.Nie kradne
2.Zły ban i po 3
zostaje wdalona skarga aby wam usuneli tego pierdzielonego metina jebane ADM I pozdr.LiseQ jedynie Normalny Gm a ty wojtek jesteś kawałem skórywsyna
Napisano 01 czerwiec 2017 - 21:32
Popularny
Chyba za dużo lodów na dzień dziecka kolego zjadłeś, od godziny 12 w nocy pozwoliłeś sobie na wyjątkowo chamskie zachowanie którego nawet nie chce tu cytować, natomiast screenshoty z Twoich kont łącznie z powodami blokad widoczne są poniżej.
Jeśli chodzi o usunięcie metina, to proszę wysłać pismo z 4 znaczkami skarbowymi na adres admin@virtualmt2.com.pl (po nabraniu mocy urzędowej, dostaniesz odpowiedź na swoją pocztę)
Napisano 02 czerwiec 2017 - 07:18
Po 1.Nie kradne
2.Zły ban i po 3
Po 1 naucz się pisać
Po 2 jesteś życiowym nieudacznikiem
Po 3 polecam lekarza bo masz problemy z głową
Po 4 żegnam cie dysmózgu bez przysłości
Napisano 02 czerwiec 2017 - 07:24
Nie wiem jak było,ale jeżeli dostałeś bana z powodem związanym z kradzieżą, powinieneś się udać na TS3 i tam bezpośrednio wyjaśniać tą sytuację z Wojtkiem,o ile jest co wyjaśniać. Tworzenie tematu na forum i wyzywanie serwera czy admina na miejscu nie jest.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych