Podobałby mi się ten system sprzedaży postaci gdyby nie było konieczności posiadania drugiej postaci w pt
Że tak powiem... a od kiedy potrzeba PT?
Napisano 16 czerwiec 2017 - 17:06
Podobałby mi się ten system sprzedaży postaci gdyby nie było konieczności posiadania drugiej postaci w pt

Napisano 16 czerwiec 2017 - 19:45
Napisano 16 czerwiec 2017 - 21:22
System bardzo fajny ma tylko jeden minus nie będzie dało się kupić postaci 255lvl z jasiem gdyż maksymalna ilość bryłek w eq to trochę ponad 21k a ceny takiej postać są dużo wyższe, jestem ciekawy jak administracja rozwiąże ten problem.
Napisano 17 czerwiec 2017 - 09:26
Możesz dać spakowaną postać nie na shop tylko na handel a ktoś zapłaci w workach i po problemieSystem bardzo fajny ma tylko jeden minus nie będzie dało się kupić postaci 255lvl z jasiem gdyż maksymalna ilość bryłek w eq to trochę ponad 21k a ceny takiej postać są dużo wyższe, jestem ciekawy jak administracja rozwiąże ten problem.
Użytkownik Malinowy edytował ten post 17 czerwiec 2017 - 09:28

Napisano 17 czerwiec 2017 - 13:39
Moim zdaniem powinny byc ulepki zamiast zbrojowni do te ulepszacze np stale, kryształy, proszki .
Napisano 17 czerwiec 2017 - 15:41
Moim zdaniem powinny byc ulepki zamiast zbrojowni do te ulepszacze np stale, kryształy, proszki .
Uzasadnij mi dlaczego powinny być te ulepszacze zamiast zbrojowni ? Chcesz zapewne spakować postać tak ? Sprzedać pewnie ?

Napisano 17 czerwiec 2017 - 18:36
Jest dobrze jak jest w koncu bedzie jakis ruch na tych 180lvl i moze to zapoczątkuje jakies dungi na 160-220lvl
Napisano 18 czerwiec 2017 - 06:29
Osobiście pomysł z handlem postaciami mi się podoba. Jedyną rzeczą do poprawy są mapki, a konkretniej wprowadzenie możliwości wejścia na mapę bez pt. Ciężko rozwijać postać jeśli nagle trzeba spędzić kilka tygodni expiąc drugą, tylko po to aby zarobić. Propozycja ta pojawiała się już wiele razy i wciąż nie dostaliśmy konkretnej odpowiedzi w tej sprawie, która wydaje mi się jest ważna.
Napisano 20 czerwiec 2017 - 12:04
Użytkownik TypowyPustak edytował ten post 20 czerwiec 2017 - 12:05
Napisano 20 czerwiec 2017 - 12:51
Tak, mapy są stworzone w taki sposób, że musisz być w PT aby wejść na którąś z nich. To oznacza, że albo wyexpisz nową postać 224 lub 225 w zależności od maksymalnego poziomu pierwszej postaci (zasada różnicy 30 poziomów) albo będziesz stać pod DT i prosić o wrzucenie co nie jest miłe ani dla osoby proszącej, ani dla osób którym nie chce się ciągle kogoś wrzucać - tym bardziej przy wieży wygnańców, którą robi się w kilka minut.
Po wprowadzeniu ostatnich zmian dot. pakowania postaci poprzez artefakt, przydałoby się spróbować coś zmienić jeśli chodzi o możliwość wejścia na mapy. Inaczej nie ma to najmniejszego sensu. Równie dobrze będzie można zrobić ekwipunek i zostać na 135 lvlu gdzie będziemy mieć stały zarobek bez konieczności tworzenia grupy. W innym przypadku jesteśmy skazani na stanie w miejscu na 254 poziomie lub męczenie innych ludzi pod wieżą demonów.
(Głównie z tego powodu odchodzą gracze, lub tak jak ja nie wchodzą do gry, tylko udzielają się na forum)
Użytkownik TheCartonick edytował ten post 20 czerwiec 2017 - 12:57
Napisano 20 czerwiec 2017 - 19:29
Napisano 21 czerwiec 2017 - 07:34
Ulepki z V3 są potrzebne do zrobienia nowego petsa więc mają już swoje zastosowanie, więc jaki sens dać to do zrobienia artefaktu? Chociaż jakby trzeba było po 1k każdej ulepki to założę się, że byś chciał Zbrojownia znowu
Te stale, proszki i kryształy to ulepki na eq bestii i na początkowe pety
I być może to wcale nie jest głupi pomysł. Nowi gracze mieli by lepszy zarobek przy tworzeniu tych ulepszaczy bo cena na pewno poszłaby do góry ![]()
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych