Tak jak w temacie, co sądzicie o wprowadzeniu takiej funkcji, może i nic nie wnosi na serwer, ale zawsze może być dzięki temu śmieszniej i będzie się działo xD ( przecież istnieją geje , lesbijki itp ) więc dlaczego nie ?
xD uzasadnijcie swój wybór
Posted 24 June 2017 - 20:01
Tak jak w temacie, co sądzicie o wprowadzeniu takiej funkcji, może i nic nie wnosi na serwer, ale zawsze może być dzięki temu śmieszniej i będzie się działo xD ( przecież istnieją geje , lesbijki itp ) więc dlaczego nie ?
Pomogłam? Jeżeli tak to proszę o like
Posted 24 June 2017 - 20:01
Posted 24 June 2017 - 20:03
Posted 24 June 2017 - 20:08
Na nie, powód prosty. Dla mnie to jest jedynie dysfunkcja mózgu i choroba którą powinno się leczyć. Poza tym, jest wiele ważniejszych rzeczy do zrobienia. Wyjdę na homofoba za pewne i spłynie na mnie fala hejtu ale cóż takie moje zdanie
Ps kolego up, my byśmy nie płakali ;p to ktoś homo mógłby mieć ból tyłka że hejterzy cisną bo wyzywali by dla beki, żeby prowokować ;3
Posted 24 June 2017 - 20:09
Na nie, powód prosty. Dla mnie to jest jedynie dysfunkcja mózgu i choroba którą powinno się leczyć. Poza tym, jest wiele ważniejszych rzeczy do zrobienia. Wyjdę na homofoba za pewne i spłynie na mnie fala hejtu ale cóż takie moje zdanie
Ps kolego up, my byśmy nie płakali ;p to ktoś homo mógłby mieć ból tyłka że hejterzy cisną
bo wyzywali by dla beki, żeby prowokować ;3
Polecam dobrze czytać to co pisze xD
Posted 24 June 2017 - 20:10
Posted 24 June 2017 - 20:11
Polecam dobrze czytać to co pisze
xD
Nie nabijamy postów, napisałem iż na nie, i podałem powód
Uzasadniłem dysfunkcją i chorobą oraz wyraziłem opinie
Edited by Enigmatic, 24 June 2017 - 20:11.
Posted 24 June 2017 - 20:12
Posted 24 June 2017 - 20:17
Ale homoseksualista może powiedzieć, że to ludzie hetero mają dysfunkcję i chorobę psychiczną.Nie nabijamy postów, napisałem iż na nie, i podałem powód
Uzasadniłem dysfunkcją i chorobą oraz wyraziłem opinie
Edited by TypowyPustak, 24 June 2017 - 20:19.
Posted 24 June 2017 - 20:20
Ale homoseksualista może powiedzieć, że to ludzie hetero mają dysfunkcję i chorobę psychiczną.
Punkt widzenia zależy od punkty siedzenia (czy coś takiego ;p)
Ja nie jestem homoseksualistą ale mi to nie przeszkadza. Jak pisałem, kontrowersyjność w tych kwestiach na serwerze mogłaby być czymś ciekawym. Potem tylko kupić popcorn i oglądać potyczki dwóch stanów ludzkich.
Wiesz, spoko niech ktoś sobie będzie homo czy trans etc, ale szanujmy się i nie musimy tego okazywać Niech sobie robią w domu co chcą aczkolwiek nie wprowadzajmy tutaj czegoś takiego. JEst to zbędne
. Uważam, i znam kilka osób odmiennej orientacji które szanuje ze względu na to, iż wcale tego nie okazują, i myśle że właśnie tak powinno być. Nie ma co się z tym obnosić zwłaszcza wiedząc jakie gównoburze może to spowodować.
Posted 24 June 2017 - 20:23
Nie. Jestem osobą tolerancyjną, ale w tej kwestii już nie.
zrobiłam ten temat specjalnie dla Ciebie bo zmieniłam płeć w grze żeby móc cie całować chłopak x chłopak bo miałam bojownika [*] odrzucasz mnie..
Posted 24 June 2017 - 22:50
Jestem przeciw bo PIS zablokuje serwer ;c
Posted 24 June 2017 - 23:48
Posted 25 June 2017 - 00:12
Posted 25 June 2017 - 00:54
Chyba pora wyjść na dwór
0 members, 1 guests, 0 anonymous users