Best Answer TypowyPustak , 25 June 2017 - 14:45
Raczej nie polecam wbijać wyższych lv bez zarobienia na jakieś sensowne EQ bo w przedziale 141-180 praktycznie nie ma zarobku, a powyżej 180 zarobek wymaga jednak przyzwoitego EQ.Na jakim lvlu mogę dobrze zarabiać bryłki i na czym? Mam teraz 140 lvl (jestem nowym graczem) i nie wiem czy wbijać lvl dalej. Gdy wbiję jeszcze 1 lvl to nie będę mógł iść ani na Ripera ani na Razadora. Czy w ogóle opłaca się na nich chodzić bo ciężko jest znaleźć metina w DT a Razadora raczej sam nie zrobię. Jakie znacie w ogóle sposoby na zarobek ale nie te z poradników na start bo nie interesuje mnie zarobek sztabkach czy oponkach bo z tego zarabia się co najwyżej 5-10 Brylek/h.
(Wiem że z oponki trochę więcej) Ale zarobienie na jakieś dobre eq w ten sposób to co najmniej kilka miesięcy pracy.
Najlepszy zarobek do 140 levela to oczywiście ripper. Nie zawsze jest metek ale zarobek jest dobry i w niezbyt długim czasie.
Nie ma na pewno takiej metody, dzięki której zarobisz bez żadnego wysiłku ani sporej ilości poświęconego czasu. Go to the full post