Czesc osatnio sporo tutaj ankiet i tematow na temat petow jednak mam nadzieje ze ten temat bedzie juz ostatecznym rozwiazaniem tej sprawy ankieta jest prosta i zrozumiala a teraz na temat. jestem tutaj w miare nowym graczem i musze powiedziec ze kilka nie fajnych rzeczy widze na tym serverze
po 1 bardzo duze zageszczenie graczy na 135 poziomie ktorzy sa po prostu o wiele za mocni jak na ten poziom glownie przez pety dajace ogromna przewage dlatego nalezaloby ograniczyc ilosc petow na 135 poziomie przez co ulzyloby to nowym graczom (calkowicie na pewno nie ale znacznie latwiej postawic sie komus z krolem fenkiem niz razorem albo nawet smokiem) a 135 lvl powinien byc tylko przejsciowym a nie docelowym poziomem gry .i prosze tutaj o nie plakanie graczy ktorzy twierdza ze skoro zarobili to nie chca "tracic" itd wy nic nie tracicie po prostu musicie wbic wyzszy poziom dla tych petow albo je wymienic na slabsze jezeli tak bardzo nie chcecie nic osiagnac i dalej katowac nowych.
przedzial poziomowy jaki proponuje to podstawowy-krol fenek od 1 lvl // arra,razory i te lepsze od poziomu 150 tam nie beda juz tak przeszkadzac nowym
2 sprawa to brak rywalizacji na maksymalnym poziomie przez co wlasnie wielu decyduje sie zostac na 135 gdzie mozna bic zarabiajacych ludzi dla nich nie jest to wazne ze ktos zaczal tu dzien czy miesiac temu wazne by mozna bylo napisac "lez psie" (pozdrawiam patriotic) dlatego tez nalezy dodac mape dla 220-255 poziomu gdzie gracze mogliby ze soba rywalizowac poniewaz aktualnie wszystkie miejsca zarobkowe sa prywatne moim zdaniem skoro gracze tak polubili mape z oponkami to mozna ja wykorzystac aby szybciej i latwiej zrobic "nowa" mape wystarczy na niej ustawic metki w innych pozycjach na odpowiednio wyzszy poziom a na srodku postawic bossa ktory pojawia sie co kilka/nascie godzin z takiego bossa musialyby leciec calkiem fajne przedmioty aby oplacalo sie o niego walczyc nawet cala gildia i dobrze by bylo aby boss byl na tyle silny by nie mogl pasc od 1 osoby
mapa bylabyby projektowana typowo pod rywalizacje i miejsce "spotkan" wysoko poziomowych graczy.
drop z metkow jak i bossa pozostawiam do okreslenia administracji jednak w temacie mozecie a nawet powinniscie napisac co z nich powinno spadac aby ulatwic robote (o ile oczywiscie pomysl przejdzie)
mam nadzieje ze gracze mimo ostatnich wielu tematow ktore w sumie bardzo malo wniosly wkonca zbiora sie zaglosuja oraz kulturalnie i bez spamu typu "nie potrzeba takiej mapy bo tak albo nie potrzeba bo jest fajnie jak jest"