Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Odwiedź moje konto - click Posted ImagePocztówka - click

Photo

Żenująca kultura gildii Patriotic

• This topic is locked This topic is locked
21 replies to this topic

#1 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 posts
  • Joined Sat, 05 Aug 17

Posted 20 August 2017 - 09:03

Siemano.

Niedawno był dodawany temat, w którym patriotici tłumaczyły się ze swojej obecności i zachowania na 135 i żaliły na trudności w graniu na 254. Pewnie większość zna ich cechy charakterystyczne :D, ale  patrzcie jaki złapałem okaz:

virtualmt21503222858__0820_110859.jpg

Mamy tutaj typowego skończonego Patriotica, czyli 90/135 lv, dyniaki , stroje (A podobno na 254 jest za trudno na EQ, a proszę, chodzą w bojownikach a mniej zamożni w tego typu czymś), ranga okrutna i... chamstwo!

Chciałem dogadać się z owym graczem w kwestii zakupu pewnego dyniowego miecza, ale no cóż - niżej konwersacja a raczej próba konwersacji:

virtualmt21503223058__beztytulu.png

Jak widać niezbyt przyjemnie. Nie wiem też o co mu chodziło z tym forum (Może o moje skrajnie negatywne opinie o nich w wspomnianym temacie?). Jeżeli tak to ciekawe jak się domyślił, że to akurat ja. No mniejsza.

I tacy to są ci wspaniali gracze z gildii Patriotic, którzy potrafią tylko ubijać niskie LV i wyzywać jak widać na obrazku.

Podziwiajcie zdjęcie i napiszcie co o nich sądzicie. Ja już swoją opinię wyraziłem a takie zachowanie to tylko kolejny argument do tematu usprawiedliwiającego ich obecność na 135.

PS. Nie przypomina wam to typowego skrajnego wyborcy bandy Kaczora?

Edited by Bubi4123, 20 August 2017 - 09:05.

• Kmayk likes this

Bubi4123 was given a warning for this post by Jareek.: Złamanie regulaminu działu

#2 Sosnix

Sosnix

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 247 posts
  • Joined Sun, 02 Feb 14
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoLublin
  • Województwo:Lubelskie
  • Nick w grze:MrsSurka
  • Gildia:Marble
  • Królestwo:Chunjo

Posted 20 August 2017 - 09:24

Oboje jesteście siebie warci - pozery i cwaniaki internetowe.

#3 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined Fri, 16 Jun 17
  • MiastoCzęstochowa
  • Województwo:Śląskie
  • Nick w grze:XTaxer
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:taxer
  • Hobby:ogladanie psa jak sra

Posted 20 August 2017 - 09:34

mi raczej przypomina wyborce platformy :)

wyborca "kaczora" potrafi sie wyslowic na tyle ze nie potrzebuje obrazac innych ludzi.poza tym wyborca pisu potrafi obiektywnie okreslic kazda partie w przeciwienstwie do ciebie kiedy prosilem cie o wyjasnienie kilku spraw to do tej pory tego nie zrobiles podajac za argument ze mi to i tak nie ma sensu itd. wlasnie ma sens ja tobie probowalem pokazac moje zdanie opinie i fakty a ty nic :).

tumblr_og1fqs146r1vv1g70o1_540.gifvirtualmt21501278032__beka_xd.png

#4 Hyunnim // Damian

Hyunnim // Damian

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 38 posts
  • Joined Wed, 09 Aug 17
  • MiastoLA (CALIFORNIA)
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Imię:Damian
  • Nick w grze:TOPSECRET
  • Gildia:TOPSECRET
  • Królestwo:Jinno
  • Nick na TS:TOPSECRET
  • Hobby:Wydawanie kasy na IS'y.

Posted 20 August 2017 - 11:14

Siemano.

Niedawno był dodawany temat, w którym patriotici tłumaczyły się ze swojej obecności i zachowania na 135 i żaliły na trudności w graniu na 254. Pewnie większość zna ich cechy charakterystyczne :D, ale  patrzcie jaki złapałem okaz:

Mamy tutaj typowego skończonego Patriotica, czyli 90/135 lv, dyniaki , stroje (A podobno na 254 jest za trudno na EQ, a proszę, chodzą w bojownikach a mniej zamożni w tego typu czymś), ranga okrutna i... chamstwo!

Chciałem dogadać się z owym graczem w kwestii zakupu pewnego dyniowego miecza, ale no cóż - niżej konwersacja a raczej próba konwersacji:

Jak widać niezbyt przyjemnie. Nie wiem też o co mu chodziło z tym forum (Może o moje skrajnie negatywne opinie o nich w wspomnianym temacie?). Jeżeli tak to ciekawe jak się domyślił, że to akurat ja. No mniejsza.

I tacy to są ci wspaniali gracze z gildii Patriotic, którzy potrafią tylko ubijać niskie LV i wyzywać jak widać na obrazku.

Podziwiajcie zdjęcie i napiszcie co o nich sądzicie. Ja już swoją opinię wyraziłem a takie zachowanie to tylko kolejny argument do tematu usprawiedliwiającego ich obecność na 135.

Ale on to on i nie porównuj całej gildii do niego.

Dołączona grafika

#5 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined Fri, 16 Jun 17
  • MiastoCzęstochowa

Posted 20 August 2017 - 11:40

Damian ja wiem ze ty jestes kulturalny ale to nie znaczy ze kazdy z tej gildii potrafi. raz w roku to i garbaty sie rozprostuje jak to mawiaja ^^.

#6 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 posts
  • Joined Sat, 05 Aug 17

Posted 20 August 2017 - 11:46

Ale on to on i nie porównuj całej gildii do niego.

No dobrze, może 3/4 gildii jest taka a nie cała.
Znaczy nie wiem jak tam nowi członkowie, ale ci starsi tylko to sobą reprezentują.

#7 Hyunnim // Damian

Hyunnim // Damian

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 38 posts
  • Joined Wed, 09 Aug 17
  • MiastoLA (CALIFORNIA)

Posted 20 August 2017 - 11:57

No dobrze, może 3/4 gildii jest taka a nie cała.
Znaczy nie wiem jak tam nowi członkowie, ale ci starsi tylko to sobą reprezentują.

To zamiast obrażać całą gildie to proszę idź sobie to z nimi wytłumacz :)

Edited by Hyunnim // Damian, 20 August 2017 - 11:58.

Dołączona grafika

#8 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 posts
  • Joined Sat, 05 Aug 17

Posted 20 August 2017 - 12:05

To zamiast obrażać całą gildie to proszę idź sobie to z nimi wytłumacz :)

To mam to tłumaczyć 3/4 gildii?
Ja troszeczkę wiem o tych gildiach i niestety akurat w Patrioticach to nie osoby chamskie jak na zdjęciu są wyjątkami, tylko osoby kulturalne i trzymające poziom.

#9 Hyunnim // Damian

Hyunnim // Damian

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 38 posts
  • Joined Wed, 09 Aug 17
  • MiastoLA (CALIFORNIA)

Posted 20 August 2017 - 18:52

Damian ja wiem ze ty jestes kulturalny ale to nie znaczy ze kazdy z tej gildii potrafi. raz w roku to i garbaty sie rozprostuje jak to mawiaja ^^.

W takim razie proszę pisać Patriotic (bez Hyunnima) i nie kierować tego do mnie xD

• taxer1921 likes this

Dołączona grafika

#10 Sandacz321

Sandacz321

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 421 posts
  • Joined Sun, 08 Jan 17

Posted 20 August 2017 - 22:40

Czy ja wiem , chyba zrobił dropka na oponki z eq pvp gotowego na walki o oponki i tyle.

• Osshee likes this

#11 Sardaar

Sardaar

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • Joined Sun, 15 Dec 13
  • Województwo:Małopolskie
  • Nick w grze:Sardaar

Posted 20 August 2017 - 23:55

Masz do nich problem to idz pogadaj, wyjasnij sprawę na ts czy tam coś a nie tematy na forum bo cię ktoś na grze zwyzywal, oj jaki ty biedny, pogłaskać??
  • Penetracja likes this

#12 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 posts
  • Joined Sat, 05 Aug 17

Posted 21 August 2017 - 09:06

Masz do nich problem to idz pogadaj, wyjasnij sprawę na ts czy tam coś a nie tematy na forum bo cię ktoś na grze zwyzywal, oj jaki ty biedny, pogłaskać??

Ja tylko prezentuję ich zachowanie aby wszyscy wiedzieli z kim mamy do czynienia.

#13 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined Fri, 16 Jun 17
  • MiastoCzęstochowa

Posted 21 August 2017 - 10:36

prezentuj go sardarowi ktory pokazuje podobny poziom intelektualny XD

Edited by taxer1921, 21 August 2017 - 10:36.

#14 Osshee

Osshee

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 22 posts
  • Joined Mon, 17 Jul 17
  • MiastoKoniecSwiata
  • Województwo:Wielkopolskie
  • Imię:Dawid
  • Nick w grze:WrumWrum
  • Nick na TS:Taki Sam x
  • Hobby:Dziw..,koks i tajski boks 😍

Posted 21 August 2017 - 11:28

Siemano.

HAHA znam Kolesia i jego charakter pisma wiec to jakis fake .. koles jak przeklina to robi  "kur.wa" kropkuje slowo  a nie spacje  , tak samo z przecinkami . pewnie masz ból dup..  a to to jest fake.. zrobiles zdjecie kolesia jak stoi w m1 a pozniej  niby zrozmowy z nim..  jak on nawet eq nie chce ani nie chcial selac

#15 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 posts
  • Joined Sat, 05 Aug 17

Posted 21 August 2017 - 13:36

HAHA znam Kolesia i jego charakter pisma wiec to jakis fake .. koles jak przeklina to robi  "kur.wa" kropkuje slowo  a nie spacje  , tak samo z przecinkami . pewnie masz ból dup..  a to to jest fake.. zrobiles zdjecie kolesia jak stoi w m1 a pozniej  niby zrozmowy z nim..  jak on nawet eq nie chce ani nie chcial selac

A ty to kto, jego adwokat?

Nie wiem jak ty go postrzegasz ale ja po ukazanej sytuacji oceniam go jako prostaka i chama. Bo inaczej się nie da.
I powtórzę się poraz kolejny - chcesz mi coś zarzucić, oczernić mnie - miej dowody a nie jakieś swoje "widzimisie".

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users