Siemano.
Niedawno był dodawany temat, w którym patriotici tłumaczyły się ze swojej obecności i zachowania na 135 i żaliły na trudności w graniu na 254. Pewnie większość zna ich cechy charakterystyczne , ale patrzcie jaki złapałem okaz:
Mamy tutaj typowego skończonego Patriotica, czyli 90/135 lv, dyniaki , stroje (A podobno na 254 jest za trudno na EQ, a proszę, chodzą w bojownikach a mniej zamożni w tego typu czymś), ranga okrutna i... chamstwo!
Chciałem dogadać się z owym graczem w kwestii zakupu pewnego dyniowego miecza, ale no cóż - niżej konwersacja a raczej próba konwersacji:
Jak widać niezbyt przyjemnie. Nie wiem też o co mu chodziło z tym forum (Może o moje skrajnie negatywne opinie o nich w wspomnianym temacie?). Jeżeli tak to ciekawe jak się domyślił, że to akurat ja. No mniejsza.
I tacy to są ci wspaniali gracze z gildii Patriotic, którzy potrafią tylko ubijać niskie LV i wyzywać jak widać na obrazku.
Podziwiajcie zdjęcie i napiszcie co o nich sądzicie. Ja już swoją opinię wyraziłem a takie zachowanie to tylko kolejny argument do tematu usprawiedliwiającego ich obecność na 135.
PS. Nie przypomina wam to typowego skrajnego wyborcy bandy Kaczora?
Edited by Bubi4123, 20 August 2017 - 09:05.