Na wstępie:
1. Grę tu skończyłem około 3 dni temu i nie oczekuję teraz żadnego unbana czy coś.
2. Jest to temat informacyjny pokazujący jak GM faworyzuje graczy na serwerze i nie mam zamiaru się tutaj użalać czy coś nad virtualnymi itemkami.
A więc. Kończąc grę (tak przyznam się do tego) postanowiłem odpłacić się kochanej gildii Patriotic za to jak mnie okradli i to nie raz.
Oko za oko, ząb za ząb w końcu
Przedstawię wam 2 sytuacje:
1 - moje zgłoszenie co do kradzieży
2 - zgłoszenie typka z Patriotic
---------------------------------------------------------------
1 - Poszedłem na TS, Poinformowałem jak było, że itemki DAŁEM a kolega nie oddał.
Powiedziano mi, że administracja nie bierze za to odpowiedzialności.
I na tym się skończyło. Nie raczyli pomóc w żaden sposób.
---------------------------------------------------------
2 - Kolega poszedł na TS powiedział, że DAŁ MI PASY na konto. (zrobił to z własnej woli)
I zbanowano dobre 3 konta.
--------------------------------------------------------
Dodam, że obraziłem GM na TS , żeby mi nie wypominali tego ale teraz przedstawię logiczne argumenty.
-----------------------------------------
§1 Kradzieże. Za kradzieże kont i/lub itemow z wykorzystaniem haseł Administracja nie odpowiada.
Jednocześnie Administracja prosi o używanie haseł trudnych do odgadnięcia, z zastosowaniem różnych wielkości liter i dodania paru cyfr. Przypominamy również, że Administrator/GM nigdy nie prosi o podawanie hasła, lub innych danych potrzebnych do logowania. Nie dajcie się naciągać.
§4 Obraza i wulgaryzmy. Blokada chatu, 24h, w przypadku wyraźnego przegięcia ban 3 dni.
§5 Groźby. Za groźby dot. życia realnego gracz podlega karze stałej blokady konta - Ban Permanentny
-----------------------------------------------------------
Czyli nie powinni pomagać takiej osobie tym bardziej, że nie włamałem się na konto lub jego nie zhackowałem.
Nie groziłem nikomu, więc to też odpada.
Obraza i wulgaryzmy do 3 dni, a nie perm.
-----------------------------------------------------------------------------
Na ts miałem wejść, więc wszedłem, lecz gadać nie mogłem i z tego tłumaczyć się nie muszę, a odpisać szanowna GM LiseQ już nie mogła.
Po czym napisałem tekst zaliczaający się do obrazy i dostałem perma.
No ładnie pomagacie graczom GMI.
-------------------------------------------------------------
§1 Nie kłóć się, lub nie podważaj zdania GM. Są to na ogół mądre osoby o bezstronnych poglądach.
To jest brednia. To nie są bezstronne osoby. Grasz tu długo i siedzisz z nimi na TS to jesteś ich pupilkiem. Jesteś zwykłym graczem i się z nimi nie zadajesz to cię oleją.