Co do publicznej mapki pradawnych to na NIE bo znowu bedzie siedziala 1 czy 2 osoby i miala wszystkie bosy dla siebie a tak to trzeba sie napracowac zeby zrobic to eq .... publiczna mapa pradawnych to tak jak by w sklepie byly rudy na bron otchalni...
Skoro twierdzisz,że trzeba się napracować na EQ to widocznie nie wiesz jak wygląda Mapa Pradawnych oraz system dropu / ulepszania. Aby zdobyć po 100 ulepszaczy na ulepszenie musimy ubić okolo 2 000 bossów. Na 1 respie mamy 21 bossow do podziału na x graczy,resp co 40 minut . Uczysz się tak więc możesz policzyć ile czasu trzeba poświęcić. Czasy się zmieniły,teraz broni do expa jest kilkukrotnie więcej niż miało to miejsce przed wprowadzeniem prywatnej mapy. Jak dobrze wiesz,my (Amnezja) wbiła to co miała wbić. Nie mówimy oczywiście,że bić bossów nie będziemy,lecz ja od siebie mogę zapewnić,że nie będę siedział i bił dzień i noc jak kiedyś Jedynie mogę od czasu do czasu pobiegać za kimś i mu umilić czas
Kolejnym plusem jest możliwość expienia zwierzaka na poziomie 190+.
A co do Ciebie... Skoro twierdzisz,że publiczna mapa to tak jak rudy u NPC,no to Cię pozdrawiam. Jak zatem wytłumaczysz chociażby WW? Gdzie wejście masz darmowe,możesz latać i latać. To,że TY nigdy takiego EQ nie zobaczysz na oczy,to nie znaczy,że masz być przeciwny czemuś, co choć trochę polepszy rozgrywkę,która na poziomie 255 opiera się na staniu w M2 lub M1.
Pozdrawiam