Czytam ten temat od początku i wiedziałam, że będzie jakiś ból du** bo dla siebie, bo dla gildii bo robisz eq. Po 1 to jest propozycja i czy wejdzie ona zależy tylko od admina.
Druga sprawa polecam policzyć co po ile chodzi i jakie ulepki na co idą. Osoba wyżej opisała to wystarczająco.
Ulepki z warowni idą na bronie exp, runiczne, ulepki na petsy, a ile razy ci spali daną rzecz? Wystarczy troszkę policzyć.
Ja robiąc broń do expa na +16 gdzie trzeba 160 krucy spaliłam z 6-10 razy dokładnie już nie pamiętam chodziły one wtedy po 30-35b, a teraz chodzą po 40-50b.
Trzecia sprawa
Zostawic. Nagle pewnie latasz mape i chcesz robic eq taniej wiadomo. Ale inni tez to robili i nie przeszkadzalo nikomu ze tak slabo leca. Porownaj ulepki inne warowni jakie tanie sa i ilosci jak sie walaja po shopach. Dobrze jest przynajmniej ulepszanie cos kosztuje a nie pół darmo.
Jak mapa pradawnych była dostępna dla wszystkich i wy chcieliście robić eq to trzeba było wprowadzić prywatną bo się nie podobało "i chcesz robić eq". Ale inni wcześniej jakoś robili i to nie przeszkadzało nikomu tylko z 2 gildią pozdrawiam.
Edited by Morganax, 06 November 2017 - 10:11.