Cześć.
Często będąc na mapie metin-2 widziałem osoby expiące na 2 postacie, przy czym jedna biegała za drugą automatycznie. Czy wiecie w jaki sposób tak zrobić ? i czy możecie się ta wiedzą podzielić ? Był bym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam baldrick
Posted 21 January 2018 - 19:43
Cześć.
Często będąc na mapie metin-2 widziałem osoby expiące na 2 postacie, przy czym jedna biegała za drugą automatycznie. Czy wiecie w jaki sposób tak zrobić ? i czy możecie się ta wiedzą podzielić ? Był bym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam baldrick
Posted 21 January 2018 - 20:19
1) Postac ktora chcesz podczepic ustawiasz kawalek dalej od glownej postaci (tak abys mial czas na dodanie się do PT)
2)Odpalasz wolny ---> Zaznaczasz swoja glowna postac ---> Uzywasz szarzy (Stąpnięcie Konia) ---> dodajesz sie szybko do pt
To wszystko,postac powinna za Tb biegac. Jesli czegos nie rozumiesz to pisz.
Oczywiscie w obu przypadkach siedzisz na koniu. Kazde zejscie rowna sie z zatrzymaniem postaci.
Edited by RσѕιєяєK, 21 January 2018 - 20:20.
Posted 21 January 2018 - 20:20
Masz umiejętność jazda , włączasz wolny , klikasz na 2 osobę prawym przyciskiem potem kilkasz stąpnięcie Konia i jak biegniesz to zapraszasz a 2 osoba musi szybko przyjąć.I osoba pod którą używasz umiejętności biega i nie zsiadacie z konia.
Posted 21 January 2018 - 21:11
Wszystko już jasne, dzięki wielkie za informacje.
Posted 21 January 2018 - 23:08
Wcale nie musi szybko dodawac do pt, mozna dac wolny stapniecie z konia na glowna postac i od razu pokoj i wtedy dodac do pt dziala to tak samo a o wiele szybciej i prosciej tak jest.
Posted 28 January 2018 - 21:36
super a ja nie wiedzialem teraz exp bufa bedzie super
0 members, 1 guests, 0 anonymous users