A kto biega 24 godziny jak pets za laską po m2
No kto taki?
Napisano 28 styczeń 2018 - 21:28
A kto biega 24 godziny jak pets za laską po m2
No kto taki?
Napisano 28 styczeń 2018 - 21:29
Nikt nikogo nie chce obrażać,nie mam w tym żadnego celu. Temat został stworzony w celu wojny,ponieważ wszelkie próby "umówienia" się na wojnę kończyły się klęską. Więc dziwne,że nagle zmieniłaś zdanie i twierdzisz,że nie masz nic przeciwko. Tak jak napisał rojsen,po co był ten komentarz?
Nie mówię,że jest to jedna gildia. Dalej się nie rozumiemy. Skoro "spędzacie" ze sobą tyle czasu, zmiana gildii na czas wojny nie powinna być dla was problemem. Przecież liczy się tylko zabawa. Czyż nie? Chyba lepiej będzie jeśli w wojnie weźmie udział większa ilość graczy? Chyba o to w tym wszystkim chodzi,bicie się 3 vs 3 nie ma sensu,możemy tak stać do usranej śmierci.
Napisano 28 styczeń 2018 - 21:30
Ty
Jeśli już najechałeś na temat, że ktoś za kimś lata, to polecam Ci czasami popatrzyć w m2 znajdziesz niewiastę w białej bojowniczce i wieelkiego wojownika w pradawnych 9 liżących się 24/7
Napisano 28 styczeń 2018 - 21:47
Użytkownik Alexaa edytował ten post 29 styczeń 2018 - 06:32
Napisano 28 styczeń 2018 - 21:49
RosiereK i Roysen... Jesteście aktualnie obydwoje w różnych gildiach. Piszecie jak mi się wydaję w imieniu jednej "Amnezji"... Wydaję mi się, że wystarczyło napisać o propozycji wojny bez wyróżnienia osób, eq a tymbardziej bojowników. Cóż to ma do rzeczy, kto z kim stoi w kole i kto się z kim "lize"...
Jestem liderem Amnezji tak samo jak Sanderin i Rosierek a skoro mi piszesz co to ma do rzeczy kto z kim się " liże " to niech sie pieseł ogarnie, bo to on zaczyna
Napisano 28 styczeń 2018 - 21:54
Nikt nikogo nie chce obrażać,nie mam w tym żadnego celu. Temat został stworzony w celu wojny,ponieważ wszelkie próby "umówienia" się na wojnę kończyły się klęską. Więc dziwne,że nagle zmieniłaś zdanie i twierdzisz,że nie masz nic przeciwko. Tak jak napisał rojsen,po co był ten komentarz?
Nie mówię,że jest to jedna gildia. Dalej się nie rozumiemy. Skoro "spędzacie" ze sobą tyle czasu, zmiana gildii na czas wojny nie powinna być dla was problemem. Przecież liczy się tylko zabawa. Czyż nie? Chyba lepiej będzie jeśli w wojnie weźmie udział większa ilość graczy? Chyba o to w tym wszystkim chodzi,bicie się 3 vs 3 nie ma sensu,możemy tak stać do usranej śmierci.
Powoli Cie rozumiem
Napisano 28 styczeń 2018 - 22:02
Użytkownik SlodkiMisiek. edytował ten post 28 styczeń 2018 - 22:04
Napisano 28 styczeń 2018 - 22:33
Widzę Cię !
Napisano 28 styczeń 2018 - 22:39
AHA?
Napisano 28 styczeń 2018 - 22:59
Temat mozna zamknac,zrobil sie nie potrzebny dym. Temat wroci jesli nie dojdziemy do porozumienia na TS3 (Może być ciężko )
Napisano 29 styczeń 2018 - 00:56
Użytkownik Nurahion edytował ten post 29 styczeń 2018 - 00:57
Napisano 29 styczeń 2018 - 03:31
Napisano 29 styczeń 2018 - 06:30
Było eternals, to pierwsze z kim chcieli wojne, to właśnie z nimi, a jak odmówili to były spiny
Teraz nie ma eternals, to przeszli na malinki i bajlandoo xdd Standard xd Miłej kłótni życzę
PS. Nie odpuszczą.
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Spamowisko →
Propozycja odnośnie Szkaty PetsówNapisany przez UlanaKlucha , dziś, 11:49 |
|
![]()
|
||
Nowość
Forum główne →
Dyskusje VirtualMT2 →