Posted 03 March 2018 - 15:02
Chodzi mi głównie o to ze nowi gracze nie wiedzą co mogą wydropic z danego dungenona
- Z3kochaniec and Dammesik like this
Posted 03 March 2018 - 15:05
Za parę miesięcy,ja moge się tym zająć

Posted 03 March 2018 - 15:10
Masz opisane w " Mapy i Dungeony "
Posted 03 March 2018 - 15:24
wiem ze sa poradniki ale nie sa aktualizowane po kazdej zmianie dropu z bosow
Posted 03 March 2018 - 15:49
Do końca tygodnia poprawię wszystko, nie ma problemu
- Sebsonowski likes this
Posted 03 March 2018 - 15:50
Nie ma jakiejś diametralnej zmiany w dropie żeby należało pisać nowy poradnik. Jeśli któryś z poradników jest nieaktualny to wrzuć linka do tematu moderatorowi na PW.
Swoją drogą jako że okradli nam ostatnio jułtubera który defacto miał kamerować poradniki odnośnie bezpieczeństwa kont, to ogłaszamy mały event na najlepszy poradnik z cyklu "Nie bądź jeleń"
Temat poradnika - jak nie dać się okraść i ogólnie szeroko pojęte bezpieczne korzystanie z internetu w wirtualnym świecie, (mile widziana krótka definicja terminu: autoryzacja za pomocą unikalnego ID i hasła)
Nagroda główna: Biała Bojowniczka/Bojownik.
*W zabawie udział mogą wziąć Gracze którzy nie podali swoich danych do konta więcej niż 20 znajomym (wliczając w to kuzynów, i conajmniej 10 letnie znajomości z osobami które na pewno by nie okradły) , i nie zostali okradzeni więcej niż 5 razy.
- kamil1989, Proud, Z3kochaniec and 4 others like this
Posted 03 March 2018 - 17:16
nie mowie ze sa jakies duze zmiany ale chodzi mi glowie o drop z danej mapki
Posted 04 March 2018 - 19:52
dopiero zobaczylem nic nie ma o mapie pradawnej czyli co trzeba aby wejsc itp
Posted 18 March 2018 - 18:34
Albo np. Nie jest nic napisane na temat wachlarzy na niższych lvl
Drop na Bramie Piekieł się zmienił, napisaliście, że zostały zmienione ilości brył z poszczególnych bossów, ale już nie jest wspomniane o pozostałych przedmiotach, które leciały z Razadora. Przykładowo ja teraz nie wiem czy bardziej mi się opłaca chodzić na Isavela i mieć pewne 4-5 worków czy ryzykować wypad na Razadora, gdzie jest przedział bodajże od 5 do 7 worków nie wiedząc czy lecą z niego pozostałe itemy (bao bao, kilof )
"Vtec to to system, który sprawia, że po przekroczeniu pewnych obrotów silnik oprócz momentu obrotowego produkuję także adrenalinę." - Jeremy Clarkson
Posted 18 March 2018 - 21:34
dopiero zobaczylem nic nie ma o mapie pradawnej czyli co trzeba aby wejsc itp
Poradnik jest już w trakcie pisania.
zy bardziej mi się opłaca chodzić na Isavela i mieć pewne 4-5 worków czy ryzykować wypad na Razadora
To jest dungeon, który wypadałoby zrobić do końca. Jeśli chodzi o ryzyko (chociaż nie bardzo wiem czym ryzykujesz, robiąc mapę do końca) to jest ono porównywalne z tym, że podczas przełączania kanałów na pilocie mokrą ręką złapie Cię prąd. - Poradnik zaktualizowany.
- czeczu97 likes this
Posted 19 March 2018 - 09:07
Posted 20 March 2018 - 08:57
chociaż nie bardzo wiem czym ryzykujesz, robiąc mapę do końca
Ano ryzykuję stratę czasu. Aby zmierzyć się z Razadorem muszę poświęcić 2x czasu i po co ? Żeby zarobić jeden worek więcej ? To się nie kalkuluje biorąc pod uwage, że minimalny drop z Isavela to 4 worki a z Razadora 5 worków. Ba ! Nawet przy maksymalnym dropie ( 5 z Isavela i 7 z Razadora).
Jeszcze jedno, bo nie doczytałem w zaktualizowanym poradniku. Szansa na BaoBao, kilof i schowek leci tylko z Razadora czy z obydwu bossów ? I co z "niebieskim glejtem"? Słyszałem, że leci z Razadora. Tak samo strój Capoeira.
Chyba, że nie ten temat został zaktualizowany. Szukałem teraz w dziale "Wikipedia".
"Vtec to to system, który sprawia, że po przekroczeniu pewnych obrotów silnik oprócz momentu obrotowego produkuję także adrenalinę." - Jeremy Clarkson
Posted 10 June 2018 - 14:11
Zobacz YT moze cos ciekawego tam bedzie
Posted 16 June 2018 - 21:34
No ale skoro są zmiany to powinny być też w wiki
Also tagged with one or more of these keywords: Nowość
Zwierzak
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →
Przedmioty wspólne →
Pet Szeregowiec StitchStarted by Andzixon , 03 May 2025 Nowość |
|
![]()