;]]
Użytkownik яσуѕєи™ edytował ten post 08 maj 2018 - 12:56
Napisano 08 maj 2018 - 12:56
;]]
Użytkownik яσуѕєи™ edytował ten post 08 maj 2018 - 12:56
Napisano 08 maj 2018 - 12:56
Na zawsze. To koniec już nigdy nic nie napiszesz
Napisano 08 maj 2018 - 12:57
Dotąd aż Ci go nie ściągną ^^
Widzę Cię !
Napisano 08 maj 2018 - 12:58
Dotąd aż Ci go nie ściągną ^^
Już mnie każdy przegonił, bo jakiś GM sobie pozwolił usunąć moje wpisy za napisanie dwa razy na shout " asd " oraz " asdsad"
Na zawsze. To koniec już nigdy nic nie napiszesz
Ty sie nie udzielaj, bo gówno wiesz
Napisano 08 maj 2018 - 12:59
Już mnie każdy przegonił, bo jakiś GM sobie pozwolił usunąć moje wpisy za napisanie dwa razy na shout " asd " oraz " asdsad"
No widzisz trafiłeś na gorszy dzień zdarza się, musisz być grzeczny
Widzę Cię !
Napisano 08 maj 2018 - 13:01
No widzisz trafiłeś na gorszy dzień zdarza się, musisz być grzeczny
Zgaduje, że to Malina taki cwany bo czajniki w grze chciałem taniej kupić to dlaczego by nie usunąć mi wpisów na shoutboxie?
PS. Na przyszłość lepiej sprawdzać kogo się daje do " ekipy " bo później wychodzi taki pachoł, który nawet dobrze pisać nie potrafi, o myśleniu to nawet nie mówie
Napisano 08 maj 2018 - 13:14
Napisano 08 maj 2018 - 13:16
Idz na ts do niego jak będzie przeproś ładnie I już XD
Żarty widze XD nigdy go nie przeprosze
Napisano 08 maj 2018 - 13:17
Żarty widze XD nigdy go nie przeprosze
Napisano 08 maj 2018 - 13:18
A przesadzasz wiesz ile razy ja miałam bana na forum...
nie przeprosisz nie bedzie sb xd tak to chyba działa xd
Napisano 08 maj 2018 - 13:20
A przesadzasz wiesz ile razy ja miałam bana na forum...
nie przeprosisz nie bedzie sb xd tak to chyba działa xd
Dostałem bana i wpisy usunięte niby za " asd " oraz " das " a tak naprawdę to pewnie był ban za to, że na jego prywatną postać napisałem o pewien itemek czy sprzedaje, niestety się nie dogadaliśmy to został zwyzywany
ehh ta zemsta
Anessi już doświadczona w tych sprawach xD
Tylko, że ja nie przeproszę tak nisko nie upadłem
Napisano 08 maj 2018 - 13:21
Napisano 08 maj 2018 - 13:22
Perma dostałeś wpisów nie odzyskasz , idź się zabij nieudaczniku. I zanim coś napiszesz to zamknij pysk.
Napisano 08 maj 2018 - 13:24
No wiesz to wkoncu moderator mógł ci dac bana xd wiem o co chodzi xd pewnie za dużo powiedziałeś ciesz się że nie dostałeś całkiem bana na forum xd
No tylko, że ja cicho siedziałem bana całkiem na forum? to bym mu chyba musiał dom spalić, żeby dostać perma..
Perma dostałeś wpisów nie odzyskasz , idź się zabij nieudaczniku. I zanim coś napiszesz to zamknij pysk.
Perma to twoja siostra dostała na życie, tak jak twój ojciec z tym psem na zdjeciu, zabić się może Twoja gildia przez tego bana, którego dostali. Nie pozdrawiam
Napisano 08 maj 2018 - 13:27
No tylko, że ja cicho siedziałem
bana całkiem na forum? to bym mu chyba musiał dom spalić, żeby dostać perma..
Perma to twoja siostra dostała na życie, tak jak twój ojciec z tym psem na zdjeciu, zabić się może Twoja gildia przez tego bana, którego dostali. Nie pozdrawiam
Mówiłem zamknij jape zanim coś napiszesz dzieciaku. I nie pyskuj bo ci na mape zaraz wejde i nie podropisz sobie marginesie życiowy.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych