pobrałem, pochodziłem i stwierdzam ze jest to znakomite odswiezenie:P
kto nie zauwazył niech sobie pobierze:)
http://www.forum.vir...t/#entry1161427
Użytkownik EverForever edytował ten post 11 czerwiec 2018 - 19:04
Napisano 11 czerwiec 2018 - 19:03
pobrałem, pochodziłem i stwierdzam ze jest to znakomite odswiezenie:P
kto nie zauwazył niech sobie pobierze:)
http://www.forum.vir...t/#entry1161427
Użytkownik EverForever edytował ten post 11 czerwiec 2018 - 19:04
Napisano 11 czerwiec 2018 - 19:09
Podoba mi się to odświeżenie jak najbardziej na tak ale dodajcie też to w m2
Napisano 11 czerwiec 2018 - 20:38
Naprawdę trzeba zakładać takie durne tematy ? ;x
Gdyby chociaż coś było nie tak, można by wtedy to podpiąć pod dział dyskusje ;x
Napisano 11 czerwiec 2018 - 20:50
Napisano 11 czerwiec 2018 - 20:52
No tak bo to było aż tak istotne, no ale mniejsza, co kto woli
Napisano 12 czerwiec 2018 - 03:26
No tak bo to było aż tak istotne, no ale mniejsza, co kto woli
nie graj, wyrzuć komputer przez okno i bedzie ok
Jakos posty trzeba nabic
chociaz jeden mysli:D
Napisano 12 czerwiec 2018 - 03:48
Ogólnie to za wiele nie zmienione i wrażenia wow nie robi... Dodatkowo do wielkich drzew da się wjechać do środka Ale lepsze takie m1/m2 niz nic.
Napisano 12 czerwiec 2018 - 05:47
nie graj, wyrzuć komputer przez okno i bedzie ok
chociaz jeden mysli:D
Nie mam problemów ze sobą, żeby wyrzucać laptopa, ale skoro o tym myślisz, to może jakiś psycholog/ psychiatra ? Skoro to dział dyskusję, mam prawo również wyrazić swoją opinie, która swoją drogą najwyraźniej Cię boli aż tak, iż odczuwasz lekki dysskomfort dupy
Napisano 12 czerwiec 2018 - 09:04
Nie mam problemów ze sobą, żeby wyrzucać laptopa, ale skoro o tym myślisz, to może jakiś psycholog/ psychiatra ?
Skoro to dział dyskusję, mam prawo również wyrazić swoją opinie, która swoją drogą najwyraźniej Cię boli aż tak, iż odczuwasz lekki dysskomfort dupy
teksty z gimnazjum zostaw dla kolegów czy rodziców widać tam nie możesz to tu musisz sie wyszczekać xd nie bronię jak sprawia ci to taką przyjemnosć
Napisano 12 czerwiec 2018 - 09:08
teksty z gimnazjum zostaw dla kolegów czy rodziców
widać tam nie możesz to tu musisz sie wyszczekać xd nie bronię jak sprawia ci to taką przyjemnosć
Wybacz ale gimnazjum w przeciwieństwie do Ciebie skończyłem parę ładnych lat temu Ah jaki Ty mądry, skoro od razu wspominasz o rodzicach twierdzisz, że szczekam , zamiast wykazać odrobinę konstruktywnej krytyki
No ale jak się umię tylko prowokować takimi słowami, pewno IQ poniżej 60 zjechało już dawno ?
Cały czas odpowiadam normalnie, a Ty szukając atencji, i zaczepki, od wyrzucania laptopa, po rodziców Atencyjna dziffko <3 także kto tu szuka sprzeczki ? Ja wyraziłem swoje zdanie, a Ty zacząłeś się pruć
Użytkownik Enigmatic edytował ten post 12 czerwiec 2018 - 09:18
Napisano 12 czerwiec 2018 - 10:47
Wybacz ale gimnazjum w przeciwieństwie do Ciebie skończyłem parę ładnych lat temu
Ah jaki Ty mądry, skoro od razu wspominasz o rodzicach twierdzisz, że szczekam , zamiast wykazać odrobinę konstruktywnej krytyki
No ale jak się umię tylko prowokować takimi słowami, pewno IQ poniżej 60 zjechało już dawno ?
Cały czas odpowiadam normalnie, a Ty szukając atencji, i zaczepki, od wyrzucania laptopa, po rodziców
Atencyjna dziffko <3 także kto tu szuka sprzeczki ? Ja wyraziłem swoje zdanie, a Ty zacząłeś się pruć
hehe sam zaczynasz dyskusje i mówisz o czyjejś atencji
"w przeciwienstwie do mnie"-bo ty mnie tak dobrze znasz
ogólnie całe twoje wypowiedzi są dosyć dziecinne, aż szkoda tracić czasu na odpisywanie
mam lepsze rzeczy do roboty niż prowadzić dyskusję z dzieckiem, bądź osobą dosyć ograniczoną
Napisano 12 czerwiec 2018 - 11:00
hehe
sam zaczynasz dyskusje i mówisz o czyjejś atencji
"w przeciwienstwie do mnie"-bo ty mnie tak dobrze znasz
ogólnie całe twoje wypowiedzi są dosyć dziecinne, aż szkoda tracić czasu na odpisywanie
mam lepsze rzeczy do roboty niż prowadzić dyskusję z dzieckiem, bądź osobą dosyć ograniczoną
Powiedziała osoba, której największym argumentem było hasło o wyrzuceniu pc, bądź szczekaniu do rodziców naprawdę to takie imponujące, że w dzisiejszych czasach rośnie pokolenie ameb które nie umie rzucić choć jednym normalnym kontrargumentem a od razu musi atakować
Dość ograniczony jesteś jedynie Ty, kolejny raz próbując mnie obrazić zamiast rzetelnie i na temat odpisać
No ale cóż widać podanie choć jednego kontrargumenty bez obrażania Cię przerasta, także dyskusje uważam za skończoną, nie mam zamiaru odpisywać na dalsze wypociny. Bo zapewne prócz kolejnych nieudanych prób prowokacji nie można się po Tobie spodziewać niczego. Także miłego dnia, może ktoś inny da się sprowadzić tak nisko do Twojego poziomu i będziesz mógł błysnąć hasłami o tym jaki kto dziecinny, albo jakieś urocze hasełko o rodzicach <3
A do odpowiedzi niżej, wszystko wyjęte z kontekstu wygląda inaczej Zauważ, iż to Ty miałeś problem, i zacząłeś od haseł o pc
Użytkownik Enigmatic edytował ten post 12 czerwiec 2018 - 11:07
Napisano 12 czerwiec 2018 - 11:05
zakładać takie durne tematy
ale skoro o tym myślisz, to może jakiś psycholog/ psychiatra
która swoją drogą najwyraźniej Cię boli aż tak, iż odczuwasz lekki dysskomfort dupy
Wybacz ale gimnazjum w przeciwieństwie do Ciebie skończyłem parę ładnych lat temu
pewno IQ poniżej 60 zjechało już dawno
Atencyjna dziffko <3 także kto tu szuka sprzeczki ? Ja wyraziłem swoje zdanie, a Ty zacząłeś się pruć
twoje "argumenty i nie obelgi"
bez większego komentarza:)
Napisano 12 czerwiec 2018 - 11:34
@EverForever i @Enigmatic do czego wy zmierzacie ?
Nabijanie postów na kłótniach ehh
Dziecinada z waszej strony
Zwierzak
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →
Przedmioty wspólne →
Pet Szeregowiec StitchNapisany przez Andzixon , 03 maj 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Nowość