Admini nie przesadziliście z mapa typu zbrojo bosy obalaja co hit moby omdlewaja i tez obalaja nie mozna nikogo ubic bossa bez mobow jeszcze da rade ale jak moby zaatakuja to nic nie zdziala sie

Zbrojownia
Napisano 17 czerwiec 2018 - 15:39
Napisano 17 czerwiec 2018 - 16:00
Mieli dodać marmurek albo coś z tym zrobić juz dawno xD
Napisano 17 czerwiec 2018 - 16:08
Napisano 17 czerwiec 2018 - 17:42
Zbrojo to zaden klopot, biore all drzewce czy pieczecie od razu i nie mam problemu, jedynie na warowni posejdony sa ciut uciazliwe.. A co do mdlenia, nno teraz normalnie dziala i nie mdla
Napisano 17 czerwiec 2018 - 18:28
ale pietro z pieczeciami ida na cb moby i obalaja nic niemozna zrobic co wstaniesz znow lezysz klikasz spacje walniesz raz i znow lezysz
trutka z bossa w gromadzie znika i co ci zostaje
Napisano 17 czerwiec 2018 - 18:49
ale pietro z pieczeciami ida na cb moby i obalaja nic niemozna zrobic co wstaniesz znow lezysz klikasz spacje walniesz raz i znow lezysz
trutka z bossa w gromadzie znika i co ci zostaje
Nie mam tego problemu,biore all spot trzymam spacje, i same bossy padają, akurat na zbrojo nie widziałem wcale problemu. Zmieniam w psy moby i jest na luzie, mega łatwa mapka
Napisano 17 czerwiec 2018 - 21:00
Woj mental polecam
Napisano 18 czerwiec 2018 - 00:26
polecam zmienic na pieski wtedy problem z mobami powinien Ci sie rozwiazac w jakims stopniu
Napisano 18 czerwiec 2018 - 07:46
Nie mam tego problemu,biore all spot trzymam spacje, i same bossy padają, akurat na zbrojo nie widziałem wcale problemu. Zmieniam w psy moby i jest na luzie, mega łatwa mapka
polecam zmienic na pieski wtedy problem z mobami powinien Ci sie rozwiazac w jakims stopniu
dziekuje za pomoc
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych