Moja propozycja, zrobic nowa mapke do zarabiania brylek:
Cos ala riper tylko do wyzszych levli okolo 150-160 (bez PT), oczywiscie dluzej bysmy robili ta mapke, ale za to drop bylby wiekszy, okolo 150-300b, nie mam pomyslu jakie mialby to byc mobki, ale cos z niumarlych/ diablow lub mistykow.
Kilka pieter lub robienie mapki po kolei czyli np: ubijamy grupe i odblokowuje nam sie nowe przejscie, nastepnie znow cos robimy (niekoniecznie znow jakies pieczeci) i tak dalej i tak dalej, torszke slaby pomysl, ale moze administracja wymysli cos noweego i fajnego co by pasowalo do tej mapki
(Wiem, ze duzo jest takich mapek, ale byloby to duzo prostrze bez pt i szybsze w robieniu.)
Wypowiadac sie
podrawiam

Posted 18 June 2018 - 09:51
- Kyle likes this
Posted 18 June 2018 - 09:53
Na nie, masz procz Ripa Razadora, Isavela, a potem mapki zmuszajace na szczescie to expa postaci, a tak zaraz znow bedzie pelno niskich lvli, bo nie bedzie im sie chcialo expic, skoro bedzie kolejna mapka zarobkowa.
Posted 18 June 2018 - 10:16
Chodzilo mi o to zeby zrobic mapke co tyle czasu nie zabiera, jak np: isavel czy razek dropanie odlamkow, poniewaz za dlugo sie to dropi, a ja jednak nie moge sobie pozwolic na tyle czasu gdyz mam inne obowiazki - praca, corka, dom
Dalem propozycje, a wedlug mnie lepszy bylby ten zarobek niz isavel czy razek - chociaz gdyby zwiekszyli drop odlamkow to bylaby bajka
- Kyle likes this
Posted 18 June 2018 - 11:09
Dobyr Pomysł, dlatego że te levele nie maja tak naprawde zarobku
Posted 18 June 2018 - 12:26
Jestem na nie niskie levele maja ripera,razadora,isavela wiec maja na czym zarabiac a jak sie im nie podoba no to 254 czeka
- Enigmatic likes this
Posted 18 June 2018 - 14:11
- Ravier and StayNaked like this
Posted 18 June 2018 - 17:02
Jestem na tak, nie każdy musi chcieć grać na 254/255lvl'u, a robienie Ripera 40 minut i dostanie niecałych 100b to chyba nic przyjemnego.
Posted 19 June 2018 - 03:42
Jedziem z ankieta
Posted 19 June 2018 - 05:17
Ten wątek został zamknięty przez moderatora.
Powód: Nie Widzę potrzeby
Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post i moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Pozdrawiamy,
VirtualMT2
Also tagged with one or more of these keywords: Nowość, Serwer
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Spamowisko →
AktualizacjaStarted by MartiRenti , Yesterday, 10:49 AM |
|
![]()
|
||
Nowość