Napisano 12 lipiec 2018 - 17:35
Dziękuję i pozdrawiam
Paczka
- Effa - Królowa Ziemi, #Alistar, Enigmatic i 1 inna osoba lubią to
Napisano 12 lipiec 2018 - 17:39
lvl gildi zdobywa sie chyba poprzez wojny ale nie jestem pewien
Napisano 12 lipiec 2018 - 18:03
czy ktoś może potwierdzić tę informację? czy mogę spać dziś spokojnie?
Napisano 12 lipiec 2018 - 18:22

Jestem na nie. Aby cos dostać trzeba na to zapracować.
[color=#ff0000;]Pomogłam? Daj lajka ! [/color]
http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?showtopic=135724
#5 Guest_dfdfgxbc435_*
Napisano 12 lipiec 2018 - 18:31
Teraz nie
Napisano 12 lipiec 2018 - 21:01
Wszyscy są przeciwko listonoszom, ale oni się nie poddadzą i i tak pokażą każdemu swoją dominacje!
- paczka lubi to
Napisano 13 lipiec 2018 - 06:35
Walczcie o swoje, jesteśmy z wami ! Nie pozwól się dyskryminować, bo co ?! Bo ktoś paczki nie dostał na czas, albo komuś zaginęła ?! No zdarza się najlepszym ;x
Napisano 13 lipiec 2018 - 08:55
Napisano 13 lipiec 2018 - 14:12
Poziom gildii można podnosić tylko postacią do 253lvl, czyli postacią która nie ma zablokowanego expa.
Generalnie nie będziemy tego już zmieniać, ponieważ cały system gildyjny jest w trakcie przebudowy. Nowy system polegał będzie na wbijaniu poziomu gildii za pomocą wojen, które będą losowane pomiędzy gildiami przez system. Informacja o wylosowanej wojnie pojawi się z kilkudniowym wyprzedzeniem na serwerze.
Żeby nie robić paniki oraz niepotrzebnego spamu, dotychczasowe gildie nie zostaną usunięte.
- paczka, Thomson, TRICKSTER i 1 inna osoba lubią to
Napisano 13 lipiec 2018 - 15:04
Generalnie nie będziemy tego już zmieniać, ponieważ cały system gildyjny jest w trakcie przebudowy. Nowy system polegał będzie na wbijaniu poziomu gildii za pomocą wojen, które będą losowane pomiędzy gildiami przez system. Informacja o wylosowanej wojnie pojawi się z kilkudniowym wyprzedzeniem na serwerze.
Żeby nie robić paniki oraz niepotrzebnego spamu, dotychczasowe gildie nie zostaną usunięte.[/quote
]A czy dotychczasowe poziomy zostaną zresetowane?
Napisano 13 lipiec 2018 - 15:08
[quote name="Admin" post="1167925" timestamp="1531494747"]Poziom gildii można podnosić tylko postacią do 253lvl, czyli postacią która nie ma zablokowanego expa.
Żeby nie robić paniki oraz niepotrzebnego spamu, dotychczasowe gildie nie zostaną usunięte.[/quote
]A czy dotychczasowe poziomy zostaną zresetowane?
To na pewno, inaczej cały system byłby bez sensu.
Napisano 13 lipiec 2018 - 15:11
Poziom gildii można podnosić tylko postacią do 253lvl, czyli postacią która nie ma zablokowanego expa.
Żeby nie robić paniki oraz niepotrzebnego spamu, dotychczasowe gildie nie zostaną usunięte.
Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jak Amnezji zrzędnie mina gdy nas wylosują i będą musieli z nami walczyć
- #Alistar lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Kupię →
Przedmioty wspólne →
Postać po mnichuNapisany przez Karpa , 12 maj 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Zwierzak
Rynek serwera VirtualMT2 →