1.Dlaczego ninja jest o wiele slabsza na zordzie i mapie pradawnej? Chodzi mi o to ze osoby grajace wojem lub sura ze slabszym eq od ninji daja rady ubic bosy. Czyli ludzie lubiacy grac postacia ktora szybko bije nie moga bo nie mozna dalej rozwijac eq. Mam juz piekielne/otchlani eq i chce latac pradawna NINJA ale nie moge bo nie daje rady. Musialbym miec eq pradawne/demoniczne zeby rozwijac swoje eq?
2.Na serwerze od pewnego czasu widzac ze brakuje kompasow/mapek/medali portalu przydal by sie nowy dungenon na ktorym dropily by te wejsciowki bo jest ich bardzo malo na serwie. Wejsciowka na ten dungenon mogly by byc brylki.W ten sposob na serwerze bylo by mniej brylek i wartosc ich by byla wieksza. ( na tej mapce mogly by rowniez leciec szkaty martwych rybek poniewaz na serwerze brakuje ryb)
3.Wiem ze te pytanie/propozycje byly czesto ale dlaczego bron pvm na 255lvl +20 nie jest podswietlana/nie swieci sie ? Dlugo trzeba sie nameczyc zeby zrobic ta bron na +20 i fajnie by bylo aby ona sie wyrozniala wzgledem innych. Bron ta jest elitarnym ekwipunkiem jak i zbroja otchlani/pradawna (chodzi mi o +9).
Edited by czeczu97, 13 August 2018 - 14:27.