Witam , aktualnie zacząłem robić rozgrzewkę po dzikich psach które zajęły mi krótką ilość czasu zobaczyłem misje z alfa wilkami i szczerze mówiąc od razu odechciało mi się robić to dalej patrząc że w M1 CHUNJO mamy tych alfa wilków max 5-6 sztuk mogę się mylić oczywiście, ale patrząc na to że admin zmienił ilość Liderów Setaou V6 moze uda się też zmienić liczbe tych alfa wilków? Wiem że niektórzy już porobili tą rozgrzewkę i podejrzewam że połowa ludzi będzie pisała że to nie potrzebne no ale postawmy to tak że na misje gdzie nie dostajemy niczego ciekawego mamy spędzić mniej więcej 5 godzin a na misji z Liderami dostajemy już coś zarobku spędzimy 30 minut więc albo zmienił bym obiekt na np: inne potwory których jest więcej albo powiększył liczbę

Rozgrzewka Misja Z Alfa Wilkami
Napisano 16 sierpień 2018 - 16:29
- adamo61234 lubi to
Napisano 16 sierpień 2018 - 16:55
no z tą misją przesada .
- Roosvelt lubi to
Napisano 16 sierpień 2018 - 17:14
Na nie, wilków masz sam jak zauważyłeś 5-6 sztuk, a liderów był tylko 1 mob na całą grotę. Zresztą da się to zrobić w 2h max.
- Jareek. i Roosvelt lubią to
Napisano 16 sierpień 2018 - 17:21
Na tak, ale były już takie propozycje i to nie przejdzie ^^
- Roosvelt lubi to
Napisano 16 sierpień 2018 - 17:21
- Roosvelt lubi to
Napisano 16 sierpień 2018 - 17:27
Na tak faktycznie jest kilka godzin bicia
- Roosvelt lubi to
Napisano 16 sierpień 2018 - 17:35
Na nie, wilków masz sam jak zauważyłeś 5-6 sztuk, a liderów był tylko 1 mob na całą grotę. Zresztą da się to zrobić w 2h max.
Zależy jak bardzo jesteś zdeterminowany żeby tą misję zrobić. A tak po za tym to po co mam wydawać 2h na zrobienie misji która oprócz odblokowania reszty nie daje nic? a misja z liderami daje już zarobek a jednak ilość ich została powiększona co jest oczywiście dużym plusem więc po co utrudniać robienie tej misji już na tak niskim poziomie.
Qki bije w tym samym miejscu i nie wyobrażam sobie żebym tą misję tak szybko zrobił.
Napisano 16 sierpień 2018 - 17:57
Napisano 16 sierpień 2018 - 19:03
Qki dobrze pisze, zrobienie tych misji daje dopiero później zarobek. Jak za trzymanie spacji to i tak dobrze
Napisano 17 sierpień 2018 - 03:30
Na nie...jeśli misja jest za ciężka dla autora, to nie musi jej robić. Przecież za jej niezrobienie nie dostanie bana.
Swoją drogą ciekawe jaką propozycję wymyśli autor jak dobije do misji 180+ Za dużo ww do zrobienia, a może za duży wydatek na medale?
Napisano 17 sierpień 2018 - 06:37
Na nie...jeśli misja jest za ciężka dla autora, to nie musi jej robić. Przecież za jej niezrobienie nie dostanie bana.
Swoją drogą ciekawe jaką propozycję wymyśli autor jak dobije do misji 180+ Za dużo ww do zrobienia, a może za duży wydatek na medale?
Misja na 180 jest jedną z łatwiejszych misji do zrobienia, gdzie masz dostęp do 55 śmierci z WW i V2 razem których zabicie zajmuje prawie nic a do tego jeszcze zarabia się hajs z ulepek i szkat, ubicie takiej ilości alfa wilków zajmie więcej niż ubicie tych śmierci w WW i V2. A co do tego ile ja wydam na medale to nie powinno cię obchodzić temat nie jest o tym
Napisano 17 sierpień 2018 - 07:39
Napisano 17 sierpień 2018 - 10:13
Większość już zrobiła tą rozgrzewkę,bez problemu

Napisano 17 sierpień 2018 - 10:53
Większość już zrobiła tą rozgrzewkę,bez problemu
Wiem no ale wiesz głównie to chodzi mi o czas który marnuje na zrobienie misji która nie daje nic ciekawego oczywiście oprócz odblokowania dalszej ilosci ale przez ten czas który poświęcę na alfa wilki mógłbym poświęcić na WW albo innej formie zarobku. Więc proponuję zwiększyć ich ilość albo zmienić nagrodę na coś ciekawszego
Użytkownik Roosvelt edytował ten post 17 sierpień 2018 - 10:55
Napisano 17 sierpień 2018 - 10:55
No ale nie musisz rozgrzewki robić

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych