Posted 17 August 2018 - 12:01
Posted 17 August 2018 - 12:26
No cóż dyskusja chyba do zamknięcia bo podejrzewam że tak czy siak to nie przejdzie
Posted 17 August 2018 - 13:50
Na nie...jeśli misja jest za ciężka dla autora, to nie musi jej robić. Przecież za jej niezrobienie nie dostanie bana.
Swoją drogą ciekawe jaką propozycję wymyśli autor jak dobije do misji 180+ Za dużo ww do zrobienia, a może za duży wydatek na medale?
Można tą misje robic z 10h na samym ww przy odpowiednim eq.
Posted 17 August 2018 - 14:07
Do autora tematu, co za różnica czy teraz masz trudniejszą misje czy potem? Namęczysz się teraz, a potem będziesz miał "łatwiejsze" misje, za które są konkretne nagrody.
Posted 06 September 2018 - 05:50
Posted 06 September 2018 - 21:51
Akurat ta misja nie jest taka zła. Myślę, że później są gorsze. Poza tym, rozgrzewka nie jest obowiązkowa, nie chcesz - nie robisz, proste. W późniejszych etapach są ciekawe nagrody, które moim zdaniem sporo ułatwiają w grze, więc to chyba oczywiste, że rozgrzewkę stworzono tak, by ukończyli ją tylko najwytrwalsi. Oczywiście na nie.
Posted 07 September 2018 - 15:37
Akurat ta misja nie jest taka zła. Myślę, że później są gorsze.
Poza tym, rozgrzewka nie jest obowiązkowa, nie chcesz - nie robisz, proste. W późniejszych etapach są ciekawe nagrody, które moim zdaniem sporo ułatwiają w grze, więc to chyba oczywiste, że rozgrzewkę stworzono tak, by ukończyli ją tylko najwytrwalsi. Oczywiście na nie.
Tak wracając do tematu z przed 2-3 tygodni powiem że mam już 190 lvl rozgrzewkę nie sądziłem że posty będą aż do dzisiaj
I to była najtrudniejsza misja która zajęła mi najwięcej czasu i zniechęciła mnie do grania
reszta misji z którymi się spotkałem była bardzo prosta
Edited by Roosvelt, 07 September 2018 - 15:39.
Posted 09 September 2018 - 23:09
Ja robiłem WSZYSTKIE 3 ostatnie misje na WW.. łącznie z Elfami
I idzie to zrobić i nieźle zarobić
Posted 26 September 2018 - 20:32
Ta misja to jest taki próg który trzeba przeboleć żeby pójść dalej bo później już jest łatwo i każdy by sobie robił te misje na kilku kontach, a tak to trzeba się trochę pomęczyć
0 members, 1 guests, 0 anonymous users