Jak dobrze wiemy % na dodanie KD wynosi z tego co pamiętam 30% , ale i tak pali po 15 razy albo i lepiej z pewnością nie tylko mi. Proponuje to zwiększyć o 10-15% , ponieważ jak dawniej wkładałem to jakoś częściej mi wchodziły a teraz to jest masakra. Może był większy % ja tam nie wiem proszę o wypowiedzenie się na ten temat.

Posted 15 September 2018 - 13:21
Posted 15 September 2018 - 13:22
Wszystko zależy od szczęścia Mi wbijało do otchłani kd+8 za 5,1 i 3 razem. Kumpel z gildii wbił 3x za 1 do runki
Więc jak dla mnie może zostać jak jest.
- paczka likes this
Posted 15 September 2018 - 13:24

- paczka likes this
Posted 15 September 2018 - 13:24
Od czasu aktualizacji ceny kd'ów spadły o jakieś 300/400b, to po pierwsze.
Po drugie, szansa na włożenie kd była już podnoszona.
Reasumując, na nie.
- Digifinn likes this
Posted 15 September 2018 - 13:28
Wiem, że to jest irytujące i tak dalej, a zwróć uwage na to, że przez taka zmianę ceny KD strasznie spadną, co będzie strzałem w kolano dla osób, które np. dropią je i ulepszają na +8. Nie zabierajmy ludziom możliwości zarobku.
Na nie.
Od czasu aktualizacji ceny kd'ów spadły o jakieś 300/400b, to po pierwsze.
Po drugie, szansa na włożenie kd była już podnoszona.
Reasumując, na nie.
Przecież od % na włożenie do zbroji i broni ceny KD się nie zmienią to nie widzę. W czym widzicie problem.
Edited by Volf, 15 September 2018 - 13:28.
Posted 15 September 2018 - 13:29
- ¢яιєℓℓ likes this
Posted 15 September 2018 - 13:31
Wszystko zależy od szczęścia
Mi wbijało do otchłani kd+8 za 5,1 i 3 razem. Kumpel z gildii wbił 3x za 1 do runki
Więc jak dla mnie może zostać jak jest.
Z moich odczuć dawniej lepiej wchodziło jak teraz co je wkładałem.
Łatwiejsze wsadzenie KD -> mniejszy popyt -> spadek ceny. To chyba dosyć prosta analogia.
Właśnie ze nie. Łatwiejsze wsadzanie to będzie większy popyt , ponieważ będzie łatwiej robić itemki all8
Edited by Volf, 15 September 2018 - 13:32.
Posted 15 September 2018 - 13:33
Edited by StayNaked, 15 September 2018 - 13:33.
Posted 15 September 2018 - 13:37
A powiedz mi, jak często wsadzasz KD do czegokolwiek? Ja osobiście przez cała moja Virtualna karierę zrobiłam to mniej niż 10 razy.
Nie o to chodzi jak ja często wsadzam , po prostu było by większe zainteresowanie wkładaniem tych KD i stosunkowo nowszym graczom będzie prościej zrobić sobie zbrojki all8 oraz tym samym powinno się zrobić więcej takowych zbrojek na rynku , bo nie kiedy kupno nie których takich zbrojek graniczy z cudem.
Posted 15 September 2018 - 13:38
Z moich odczuć dawniej lepiej wchodziło jak teraz co je wkładałem.
Właśnie ze nie. Łatwiejsze wsadzanie to będzie większy popyt , ponieważ będzie łatwiej robić itemki all8
Dawniej to znaczy kiedy?Bo ja je wkładałem wczoraj a kumpel tydzień albo dwa temu Masz szczęście to wbije od razu, nie masz to zjara 5x nawet przy 80%.
- paczka likes this
Posted 15 September 2018 - 13:39
Posted 15 September 2018 - 13:46
Dawniej to znaczy kiedy?Bo ja je wkładałem wczoraj a kumpel tydzień albo dwa temu
Masz szczęście to wbije od razu, nie masz to zjara 5x nawet przy 80%.
Przed moją przerwa (2-3lata temu) , ale nie powiem mogło to być tylko szczęście lecz i tak zwiększenie nawet o te 5% by pomogło.
Ale czy Ty nie rozumiesz, że ceny KD już drastycznie spadły? Tak jak Rafał wspomniał, jest to kwestia aż 300-400 bryłek za jedno KD. Ludzie sprzedają to za frajer, bo nie ma na to aż takiego popytu.
Dla Ciebie za frajer a dla innych to jest i tak spora kwota. Ja jak wróciłem po przerwie 2 letniej może i 3 i od nowa zacząłem to nie powiem był spadek tych cen KD i nie tylko ale nie aż taki wciągu tych 2 lat oraz przez ostatnie 2 miesiące nie zmieniła się ich ceny wgl. Ceny rynkowe się zmieniają to jest nie uniknione że będzie się zmieniać z tą zmianą czy też bez.
Edited by Volf, 15 September 2018 - 13:47.
Posted 15 September 2018 - 13:53
Przecież od % na włożenie do zbroji i broni ceny KD się nie zmienią to nie widzę. W czym widzicie problem.
PRZYPOMNĘ
Przed zmianą klienta (mówię na starym kliencie gry) ceny kd'ków sięgały 800/950b, teraz w tej cenie kupisz 2 razy. Dwa, teraz ulepszając KD na +8, nie pali Ci go (nie znika) możesz próbować jeszcze raz, wiec analogicznie ceny ich spadają. Już tylko napomknę, co StayNaked napisała, zwiększając szanse na włożenie kd, więcej robi się ich na rynku, nie ma zbytu i ceny spadają.
- StayNaked likes this
Posted 30 September 2018 - 03:41
Ale czy Ty nie rozumiesz, że ceny KD już drastycznie spadły? Tak jak Rafał wspomniał, jest to kwestia aż 300-400 bryłek za jedno KD. Ludzie sprzedają to za frajer, bo nie ma na to aż takiego popytu.
Muszę się wypowiedzieć Właśnie dla tego wszyscy sprzedają jak napisałaś za "frajer" bo jest mała szansa że wejdzie i lepiej upchnąć komuś za grosze niech się morduje niż nie mieć z tego nic
Posted 30 September 2018 - 08:53
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users