Witam.Dzis rozpocze³em swoja przygode w VIRTUALMT2.Sci±gnê³em klienta,w³±czy³em gre,zobaczy³em ,¿e jest z³a rozdzielczo¶æ.Od razu uruchomi³em konfiguracje,a tu wyskakuje taki b³±d:config.exe - Nie znaleziono punktu wej¶cia Nie znaleziono punktu wej¶cia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll.w necie szuka³em ró¿nych rozwi±zañ takiego problemu,lecz ¿aden nie doszed³ do skutku.Czyta³em,¿e ten problem dotyczy g³ównie firefoksa,ale po przyci¶niêciu 'OK' firefox siê uruchamia³.Niestety z konfiguracja tak sie nie da.Wszystko by by³o dobrze gdyby nie to ze mam 21' cali monitor,obraz jest rozci±gniêty i s³aba jako¶æ.Jakie¶ sugestie ?Wiem ,ze jest to zawi³y problem.Czekam na pomoc od was

Problem z konfiguracj±.
Rozpoczęty przez
heniobos
, 24 paź 2011 18:01
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 październik 2011 - 18:01
Napisano 24 październik 2011 - 19:17
a probowales na nowo zainstalowac gre , pobrac ja ?
Napisano 25 październik 2011 - 06:00
powiem tak,wiem, ze to nic nie da ,wiec nawet nie próbuje. Dodam ,¿e ten problem by³ rozwi±zywany po zainstalowaniu na XP direct9.0c(zamiast 10).U mnie to nic nie da³o, niestety...edit: zainstalowa³em gre na nowo,nic to nie da³o... Tu nasuwa sie kolejne pytanie czy da siê zmieniæ rozdzielczo¶æ gry innym sposobem , programem ?
Użytkownik heniobos edytował ten post 25 październik 2011 - 06:39
#4 Guest_admin_*
Napisano 25 październik 2011 - 06:56
Nie napisa³e¶ jak± wersje systemu Windows posiadasz. Generalnie Twój problem to brak bibliotek Microsoft Visual C++ , poszukaj w internecie paczki z w/w bibliotekami, zainstaluj i wszytko bêdzie dzia³aæ jak trzeba.
Tutaj masz dll dla systemu Windows 7 32 bit skopuj plik msvcrt.dll z katalogu C:\Windows\System32\ i wklej go do katalogu C:\Program files/VirtualMT2
Tutaj masz dll dla systemu Windows 7 32 bit skopuj plik msvcrt.dll z katalogu C:\Windows\System32\ i wklej go do katalogu C:\Program files/VirtualMT2
Napisano 25 październik 2011 - 16:38
sorki za to, mam Windows XPedit:móg³by¶ mi podaæ link do tego Visual C++ ?(jaki¶ znalaz³em,ale nie wiem czy jest odpowiedni) plik msvcrt.dll skopiowa³em do katalogu,ale to nic nie da³o. (Dodaje jestem zielony w tych sprawach)
Użytkownik heniobos edytował ten post 25 październik 2011 - 18:23
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych