Witam wszedłem na server po kilku latach... I zauważyłem że graczy jest coraz mniej.Wiec ja wychodze na przeciw,Narpiew chciał bym podać powody dlaczego gracze nie przybywają.... Wiec dosyć zbędnego pier***olenia.
1.Server za bardzo się rozwiną. Załóżmy jestem nowym graczem zakładam eq wchodze do m1 patrze graczy mało a co druga postać ma 255/254 otchłań albo runiczne eq. To zniechęca bardzo graczy.
2. Blanas. Po tak długim czasie balans troche uległ zmianie. Załóżmy drugi raz nie poddaje się expie zawzięcie mam 135 dobre eq ,Macza,Hwang, chce zarobić dobry hajs na swojego wymarzonego Królewskiego Feniksa wchodzisz czekasz na metka już wiesz ze bryłki masz na wyciągniecie ręki a tu ni z gruchy ni z pietruchy wchodzi 135. Mówisz ok napisze ze zajęte , a jak to nie poskutkuje to mam eq pvp wywale go z tąd moim nefrydem all 7 . A on nagle wywala Ci z Dyniowego miecza 500k z duchowego . Bo okazuje sie że to dawny 255 który sprzedał konto i ma takie eq ze 1 duchowym mógłby ZBURZYĆ całą tą wieże.
3.Jednym mniejszym powodem jest RAZADOR a raczej jego praktyczny brak... Razador był fajnym sposobem na zarobek jak i na dropnięcie kolejnego peta niestety został zmnieniony na gorsze . Sam zniechęciłem sie do gry gdy Razador został zmieniony. Paru moich kumpli z tego powodu też odeszło.
Dobra ! Skończyliśmy Moje wywody i pewnie innych nowych graczy na tym servie
Teraz Dam Pare ZAJEBISTYCH pomysłów na dodanie do potencjalnego s2
1.Pierwszym bardzo dobrym pomysłem jest TRANSMUTACJA Czyli mamy BRZYDKĄ maczuge i mamy PIĘKNEGO błękita Dajemy te 2 bronie do npc czarny mary i maczuga z brzydkiego kaczątka zmienia sie w pięknego łabędzia
2.Drugą rzeczą jest zarobek na 160-200 Poziomie była by "Wieża Setaou" Było by to podobne poprostu do DT Końcowym Bosem albo by była NIEBIESKA ŚMIERĆ albo jakiś Pułkownik Setaou albo coś w ten deseń.
3.Petsy Wizytówka tego pięknego servera. Niestety ale petsy na początku servera psuły by STRASZNIE balans wiec wychodze na przeciw z petami od levela.
- 1.Piesek,Azraeluś,Fenkis ognisty,itd 90 lv
- 2.Bao bao,Lodowy Feniks,itd 135 lv
- 3.Kenai [chyba tak ta druga panda sie nazywała], królewski pheniks 150lv
- 4.ARA 200 może 170vl
- 5.Jaś 200 lub 220lv
- 6 Niebieski smoki czy cos takiego 250lv
LEVEL na pety był by TYMCZASOWY np po 3 mieś servera [lub mniej ogranicznik zdejmował się].
4.Powrót STARGO RAZADORA Razador był bardzo fajnym zarobkiem przywrócic starego nic dodać nic ująć .
5. Wykorzystać metki . Metki nie mają dropu ;( . Brakuje bicia metinów które dają np ulepszacze na jakąś zbroje perełki itd by zarobić pierwsze pieniądze na serwie
6.Unikatowe BOSSY na mapkach BOSSY jak metki dawały by bardziej kosztowne ulepszacze .
7.Nieskończona zmianka i kamień
8.Kamienie duchowe które robią skille na P odrazu nie można ich kupić dropią z BOSSA
9. Tak wiem wiem... wielu osobom sie to nie spodoba ale tu też wychodze na przeciw ludzie z dobrym eq mogli by wymienić swoje eq z s1 na jakąś walute 'Premium' która pozwalała by na skrzynie premium które by dropiła fajne rzeczy na start jak i w środkowej fazie gry . Lub za te punkty bedziemy mogli wymienić na jakiś eq początkowe coś jak maczuga albo unikatowy strój/zbroja WETERANA Virtualmt2.
zbroja ulepszała by sie wraz z naszym lvl.Albooo.Miała była by do 100+ za każdym plusem zwiekszało by silny na potwory i hp. Oczywiście ulepszanie tej zbroi nie było by łatwe....Strój jak strój. xD
To Narazie tyle gdy będe miał jeszcze jakieś pomysły będe pisać . Zachęcam do kulturalnej i pozytywnej dyskusji
Attached Files
Edited by EXIT, 02 December 2018 - 08:07.