Nie wiem po jakim czasie wpisujecie ten kod, ale ja nie mam z nim żadnego problemu.
Może pokazać screenshota z informacją w momencie dc?
Posted 28 February 2019 - 20:19
Nie wiem po jakim czasie wpisujecie ten kod, ale ja nie mam z nim żadnego problemu.
Posted 28 February 2019 - 20:25
Spoiler
mi tez sie wyswietla po wpisaniu koda ze obecność została sprawdzona a mimo to mnie i tak wywala nie wiem może przeciązenia serwerowe są
Posted 28 February 2019 - 20:30
mi tez sie wyswietla po wpisaniu koda ze obecność została sprawdzona a mimo to mnie i tak wywala nie wiem może przeciązenia serwerowe są
A nie nałożyły Ci się przypadkiem 2 komunikaty z prośbą o kod?
Posted 28 February 2019 - 20:37
1 sie wyswietla komunikat a moze klienta musze zaktulizowac bo nie robilem tego od 1 miesiacaA nie nałożyły Ci się przypadkiem 2 komunikaty z prośbą o kod?
Posted 28 February 2019 - 20:39
1 sie wyswietla komunikat a moze klienta musze zaktulizowac bo nie robilem tego od 1 miesiaca
Nie ma takiej potrzeby, stań gdzieś w mieście z kilofem na 10 minut i sprawdź ponownie, bo ja tu problemu żadnego nie widzę.
Posted 28 February 2019 - 20:45
Ok sprawdzamNie ma takiej potrzeby, stań gdzieś w mieście z kilofem na 10 minut i sprawdź ponownie, bo ja tu problemu żadnego nie widzę.
Spoiler
Posted 01 March 2019 - 06:37
Okey, też mam taki problem.
Kopie sobie, wpisuje z reguły odrazu kod
Kod wpisany i po minucie wywala mnie...
Wczesniej tak nie miałem, wszystko było okey, nie logało ani nic. Weszło to i lipa
W takim razie pokaż screenshota czatu, bo na pewno nie jest tak że po wpisaniu prawidłowego kodu i zmieszczeniu się w czasie dostaniesz DC.
Posted 01 March 2019 - 08:28
Jeśli chodzi o mnie to gdyby nie ten temat, to nawet bym nie wiedział że jest takie zabezpieczenie i trzeba kod wpisywać.
Ileż bym nie kopał odkąd tutaj gram, nigdy nic do mnie nie przyszło to wpisywania
Posted 01 March 2019 - 09:18
! Popieram w 100% walkę z botami .
ale wpisywanie co 8 min kodu , to dla uczciwych graczy chyba bardziej uciążliwe niż dla nieuczciwych graczy .
To tylko moje zdanie .
trzeba będzie się przyzwyczaić :-)
Wspieram Bardzo walkę z nieuczciwością .
JESZCZE JAK BYŚCIE SIĘ ZA ZAJĘLI BOTAMI W v2 na 140 lvl tam boty szaleją od dawna na perłach !!
Edited by KikiMiki, 01 March 2019 - 09:20.
Posted 01 March 2019 - 09:29
! Popieram w 100% walkę z botami .
ale wpisywanie co 8 min kodu , to dla uczciwych graczy chyba bardziej uciążliwe niż dla nieuczciwych graczy .
To tylko moje zdanie .
trzeba będzie się przyzwyczaić :-)
Wspieram Bardzo walkę z nieuczciwością .
JESZCZE JAK BYŚCIE SIĘ ZA ZAJĘLI BOTAMI W v2 na 140 lvl tam boty szaleją od dawna na perłach !!
Podobna funkcja zostanie wprowadzona również na index map z grotami.
Posted 01 March 2019 - 11:35
Edited by Gwiazdor, 01 March 2019 - 11:36.
Posted 02 March 2019 - 05:01
Posted 02 March 2019 - 10:07
Wczoraj byłem na bursztynie 4 razy wpisywałem kod i nie było żadnego problemu.
Posted 02 March 2019 - 10:35
Ja również nie zauważam jakiegoś błędu, kopie na 3 konta i na wszystkich działa to poprawnie. Ale zgodzę się że te kody są w pewnym stopniu drażniące
Posted 03 March 2019 - 08:00
0 members, 3 guests, 0 anonymous users