Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaPoradniki - click Dołączona grafikaLicytacje rybaków - click Dołączona grafikaCzarna Skrzynka - clickDołączona grafika


Zdjęcie

Problemy z nowym ".exe"


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 Admin

Admin

    Administrator VirtualMT2

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4914 postów
  • Dołączył sob, 03 gru 11
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Mazowieckie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:wojtek


Napisano 02 czerwiec 2020 - 21:07

W tym temacie możecie zgłaszać problemy, lub ewentualne błędy w nowym exe klienta gry


virtualmt21516717016__769671423939699945

 


#2 fryzeek331

fryzeek331

    Początkujący

  • Globtroter
  • PipPip
  • 287 postów
  • Dołączył pią, 09 maj 14
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoSosnowiec
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:Sebastian
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:Jacen (254)
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:fryzeek
  • Hobby:Metin2, fizyka, programowanie,C++, Wszechświat,


Napisano 03 czerwiec 2020 - 04:23

Korzystając z nowego klienta doświadczam mocniejszych dropów FPS niż używając poprzedniego klienta. Dodatkowo występują problemy z teamspeak (connection lost) podczas używania owego klienta. (Tak na starszym tego nie doświadczyłem) 


  • DLwoj:) lubi to

Gram tutaj od: 2012-04-06 08:50:04 -Informacja od Admin
virtual_1442982144__sygna_2.jpeg


#3 DLwoj:)

DLwoj:)

    Słaby pisarz

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 425 postów
  • Dołączył pon, 25 gru 17
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:W-mazurskie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:ToTylkoBoBaS
  • Gildia:BRAT3RSTWO

Napisano 03 czerwiec 2020 - 05:11

Na chwile obecą spadek fps doznałem.(odpalając na 2 konta z ts nie miałem problemu)

 

Edit:Mocniej wykorzystuje procesor niż normalnie.

 

Edit2: Grając na full ekranie na nowym exe wychodząc na chwile na pulpit potem znów chcąc wrócić na grę wywala błąd Program VirtualMT2 Client  przestał działać Dodam że Konto jest zalogowane na grze,

Na normalnym tak nie mam.


Użytkownik DLwoj:) edytował ten post 03 czerwiec 2020 - 05:53


#4 Sinanek

Sinanek

    Słaby pisarz

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 370 postów
  • Dołączył pią, 18 lis 16
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Lubelskie
  • Imię:Miłosz
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:lAverse
  • Gildia:Tornado
  • Królestwo:Jinno
  • Nick na TS:Miłosz
  • Hobby:moto moto i jeszcze raz auta


Napisano 03 czerwiec 2020 - 05:29

Zauważyłem, że podczas gry na trybie okienkowym i rozdzielczości 1920x1080 po klikaniu prawego przycisku myszki, ekran przeskakuje i ciężko kliknąć np; Handel

Na trybie pełnoekranowym (niezależnie od rozdzielczości) i okienkowym (inna rozdzielczość niż 1920x1080) tego efektu nie ma.

Resety klientów nic nie dają, zawsze mam tam samo.

Dropy FPS u mnie też występują przy większej ilości klientów (np:4)
Dołączona grafika

#5 KoMaR1911

KoMaR1911

    Nowy

  • Community VMP
  • Pip
  • 38 postów
  • Dołączył śro, 27 maj 20
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:KoMaR1911
  • Królestwo:Jinno

Napisano 03 czerwiec 2020 - 15:21

Spadki FPS sa nieuniknione - gra bedzie chodzić o te 20-30% wolniej


Osoby z kartami graficznymi AMD ktore maja starsze sterowniki i maja problem z odpaleniem klienta gry sa proszone o zaaktualizowanie sterownika -
Link do pobrania : https://www.amd.com/...-rad-win-19-7-1

 


  • SlodkiMisiek. lubi to

#6 lPolon

lPolon

    Początkujący

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 124 postów
  • Dołączył pią, 12 kwi 19
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Śląskie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:lPolon
  • Gildia:Amnezja
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:! polon♥
  • Hobby:Twoja mama


Napisano 03 czerwiec 2020 - 15:45

Jedyny problem jaki miałem to jedynie brak wsparcia 3D, po ponownym włączeniu gry było już normalnie i póki co nie wywala. 


Dołączona grafika

Dołączona grafika


Królestwo - Chunjo Gildia - Brak Nick - lPolon


#7 ¢яιєℓℓ

¢яιєℓℓ

    Komentator

  • Globtroter
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1184 postów
  • Dołączył sob, 06 lip 13
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoMetr pod ziemią :)
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Imię:Rafau
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:Mr.Kitty
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:☻♛ Criell ♛☻
  • Hobby:// pi-pi-pitca nad głową, pitca nad głową 😂


Napisano 03 czerwiec 2020 - 16:03

// Często podczas bcia bossów, metków, nie wyświetla DMG jakie jest zadawane.


virtualmt21573269469__tumblr_pqsxszeqov1


#8 ¢яιєℓℓ

¢яιєℓℓ

    Komentator

  • Globtroter
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1184 postów
  • Dołączył sob, 06 lip 13
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoMetr pod ziemią :)
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Imię:Rafau
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:Mr.Kitty
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:☻♛ Criell ♛☻
  • Hobby:// pi-pi-pitca nad głową, pitca nad głową 😂


Napisano 03 czerwiec 2020 - 16:17

virtualmt21591204641__blad.png

 

// przy zmianie z gpu na cpu wyskakuje taki komunikat.


Użytkownik ¢яιєℓℓ edytował ten post 03 czerwiec 2020 - 16:18

virtualmt21573269469__tumblr_pqsxszeqov1


#9 RainFly

RainFly

    Początkujący

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 121 postów
  • Dołączył sob, 24 gru 16
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Lubelskie
  • Imię:Sami
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:JoWitax
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:RainFly
  • Hobby:harnaś


Napisano 03 czerwiec 2020 - 16:44

Podczas otwarcaui skalepu i zamkniecia go klawiszem escape wyskakuje blad:

0603 19:43:32469 ::   File "uishopmanager.py", line 324, in OnPressEscapeKey
 
0603 19:43:32470 :: AttributeError
0603 19:43:32470 :: : 
0603 19:43:32470 :: 'ShopThinBoard' object has no attribute 'Close'
0603 19:43:32470 :: 
 
 
edit:
 
efekt podobny przy zamknieciu inwentarza:
 
0603 19:44:28976 :: Traceback (most recent call last):
 
0603 19:44:28976 ::   File "uishopmanager.py", line 583, in OnPressEscapeKey
 
0603 19:44:28977 :: AttributeError
0603 19:44:28977 :: : 
0603 19:44:28977 :: 'ShopInventoryGrid' object has no attribute 'Close'
0603 19:44:28977 :: 
 
0603 19:44:28977 :: Traceback (most recent call last):
 
0603 19:44:28977 ::   File "uishopmanager.py", line 914, in OnPressEscapeKey
 
0603 19:44:28977 :: AttributeError
0603 19:44:28977 :: : 
0603 19:44:28977 :: 'ShopInventoryWindow' object has no attribute 'Close'
0603 19:44:28977 :: 
 
0603 19:44:28977 :: Traceback (most recent call last):
 
0603 19:44:28977 ::   File "uishopmanager.py", line 324, in OnPressEscapeKey
 
0603 19:44:28977 :: AttributeError
0603 19:44:28977 :: : 
0603 19:44:28977 :: 'ShopThinBoard' object has no attribute 'Close'
0603 19:44:28977 :: 
 
 
Przy używaniu nowego EXE nie działają skróty klawiszowe na ts3

Użytkownik RainFly edytował ten post 03 czerwiec 2020 - 16:58

"Jak kraść, to miliony" ~ RudnikDagger

virtualmt21519752128__kruccoin.png


#10 ∂αωιś ♡

∂αωιś ♡

    Początkujący

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 215 postów
  • Dołączył pon, 30 cze 14
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:Dawid
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:Veeon
  • Gildia:Invictum
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Dawiss


Napisano 03 czerwiec 2020 - 18:42

// Nie zawsze pokazuje zadane DMG, skróty klawiszowe ts3 raz działają raz nie przy używaniu .exe

#11 lPolon

lPolon

    Początkujący

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 124 postów
  • Dołączył pią, 12 kwi 19
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Śląskie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:lPolon
  • Gildia:Amnezja
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:! polon♥
  • Hobby:Twoja mama


Napisano 03 czerwiec 2020 - 20:35

Teraz to już kompletne lagi dostałem na tym kliencie, aż mi postać z zorda wywaliło ;o 

edit: 
ts zaczął mi wariować i wywalać


Użytkownik lPolon edytował ten post 03 czerwiec 2020 - 21:03

Dołączona grafika

Dołączona grafika


Królestwo - Chunjo Gildia - Brak Nick - lPolon


#12 Somin

Somin

    Nowy

  • Użytkownik
  • Pip
  • 67 postów
  • Dołączył pią, 24 kwi 20
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoWołomin
  • Województwo:Mazowieckie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:Obecnie brak
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:MrSomin
  • Hobby:MTQ48
    Ogrodnictwo

Napisano 03 czerwiec 2020 - 20:39

1. Większe zużycie procesora względem karty graficznej niż w przypadku starego exe. (sprawdzałem głównie WW i sklepy CH1)

2. Czasem nie pojawia się DMG przy atakowaniu metina/bossa

3. Rzadziej występuje czarny ekran (jak się zminimalizuje i zapomni że metin jest w tle)

4. Duże skoki FPS "naprawiłem" pobierając najnowsze sterowniki do grafiki i procesora - sprawdzane podczas kopania rud, Wieży Wygnańców i latania po sklepach na CH1



#13 ¢яιєℓℓ

¢яιєℓℓ

    Komentator

  • Globtroter
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1184 postów
  • Dołączył sob, 06 lip 13
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoMetr pod ziemią :)
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Imię:Rafau
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:Mr.Kitty
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:☻♛ Criell ♛☻
  • Hobby:// pi-pi-pitca nad głową, pitca nad głową 😂


Napisano 03 czerwiec 2020 - 23:23

// aplikacje do nagrywania ekranu typu bandicam, action, obs, przy wyłączeniu ich, wyłącza się w raz z nimi gra. 


virtualmt21573269469__tumblr_pqsxszeqov1


#14 DLwoj:)

DLwoj:)

    Słaby pisarz

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 425 postów
  • Dołączył pon, 25 gru 17
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:W-mazurskie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:ToTylkoBoBaS
  • Gildia:BRAT3RSTWO

Napisano 04 czerwiec 2020 - 14:55

Czasami przy próbie uruchomienia drugiego  Clienta Wywala błąd na pierwszym "program virtualmt2 przestał działać"



#15 KoMaR1911

KoMaR1911

    Nowy

  • Community VMP
  • Pip
  • 38 postów
  • Dołączył śro, 27 maj 20
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Nick w grze:KoMaR1911
  • Królestwo:Jinno

Napisano 04 czerwiec 2020 - 21:50

// aplikacje do nagrywania ekranu typu bandicam, action, obs, przy wyłączeniu ich, wyłącza się w raz z nimi gra. 

Wyslij mi na PW logi z /app/sysser.txt
 


  • ¢яιєℓℓ lubi to




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych