Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted ImageOdwiedź moje konto - click

Photo
- - - - -

Ciekawość mnie zjada

• This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 lMefedronekl

lMefedronekl

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 0 posts
  • Joined Sun, 08 Sep 19
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Dolnośląskie

Posted 16 December 2020 - 04:53

Witam ciekawość mnie zrzera od środka na temat naszego co rocznego eventu Świątecznego czy bedzie jak rok temu dokładnie czy zacznie sie w wigilię a skończy się o północy drugiego dnia Świąt czy będzie trwał w tym roku o dwa lub dzień dłużej spowodu 10-siątych urodzin Virtuala ... Dziękuje pozdrawiam :D :*

#2 Qki

Qki

Junior Member

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1073 posts
  • Joined Mon, 19 Sep 11
  • Nick w grze:Qki
  • Gildia:Unicorn
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:Qki
  • Hobby:Moja Żona,Grafika, Muzyka

Posted 16 December 2020 - 05:11

Z tego co wiem, a już ponad 30 lat jest tak samo, 24 grudnia będzie Wigilia, nie wiem.o której będziesz miał kolację ale myślę że wieczorem. Później do spania. Wstaniesz rano będzie 25 grudnia czyli pierwszy dzień świąt Bożego Narodzenia zjesz śniadanie,obiad, kolację i znów spać. Znów wstaniesz rano i masz już tadam 26 grudnia magia świąt drugi dzień Bożego Narodzenia i tak samo jak wczoraj śniadanie,obiad,kolacja i spać. Koniec świat.

Ps. A co do 10 urodzin virtuala to nie wiem jak będzie.

Edited by Qki, 16 December 2020 - 05:14.

• Admin, Proud, KikiMiki and 2 others like this

Dołączona grafika

#3 lMefedronekl

lMefedronekl

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 0 posts
  • Joined Sun, 08 Sep 19

Posted 16 December 2020 - 07:13

Z tego co wiem, a już ponad 30 lat jest tak samo, 24 grudnia będzie Wigilia, nie wiem.o której będziesz miał kolację ale myślę że wieczorem. Później do spania. Wstaniesz rano będzie 25 grudnia czyli pierwszy dzień świąt Bożego Narodzenia zjesz śniadanie,obiad, kolację i znów spać. Znów wstaniesz rano i masz już tadam 26 grudnia magia świąt drugi dzień Bożego Narodzenia i tak samo jak wczoraj śniadanie,obiad,kolacja i spać. Koniec świat.
Ps. A co do 10 urodzin virtuala to nie wiem jak będzie.

Z tymi świętami to nie na temat bo nie pytałem się co będziecie robić na święta tylko którego ma sie zacząć event i do którego będzie trwał .
A co do wigili i pierwszego oraz drugiego dnia świąt w te dni prawdopodobnie będę w pracy a po pracy reszte świąt spedzam sam a dlaczego to juz nie ważne. Jak wyjedziesz za granicę do pracy zrozumiesz ...

#4 Morganax

Morganax

[GM]LiseQ

• Game Master
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1930 posts
  • Joined Wed, 02 May 12
  • MiastoDaleko :)
  • Województwo:Podkarpackie
  • Imię:Monika
  • Nick w grze:[GM]LiseQ
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:LiseQ

Posted 16 December 2020 - 07:39

Event będzie, a ile dni i co trzeba będzie robić będziesz miał opisane w ciągu paru dni w dziale ogłoszenia
  • Czarny75, Slodziaaaak, KikiMiki and 1 other like this

“ Żyjemy w skażonym świecie [...] dlatego jeśli widzisz coś pięknego, czujesz prawdziwe wzruszenie , spotykasz dobrego człowieka – bierz to. Oglądaj, dotykaj, słuchaj. Choćby kwadrans, choćby jeden błysk światła, choćby jedna rozmowa. ”

virtualmt21614385352__86.gif

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users