Ciekawość mnie zjada
Napisano 16 grudzień 2020 - 04:53

Napisano 16 grudzień 2020 - 05:11
Ps. A co do 10 urodzin virtuala to nie wiem jak będzie.
Użytkownik Qki edytował ten post 16 grudzień 2020 - 05:14
- Admin, Proud, KikiMiki i 2 innych osób lubią to
Napisano 16 grudzień 2020 - 07:13
Z tego co wiem, a już ponad 30 lat jest tak samo, 24 grudnia będzie Wigilia, nie wiem.o której będziesz miał kolację ale myślę że wieczorem. Później do spania. Wstaniesz rano będzie 25 grudnia czyli pierwszy dzień świąt Bożego Narodzenia zjesz śniadanie,obiad, kolację i znów spać. Znów wstaniesz rano i masz już tadam 26 grudnia magia świąt drugi dzień Bożego Narodzenia i tak samo jak wczoraj śniadanie,obiad,kolacja i spać. Koniec świat.
Ps. A co do 10 urodzin virtuala to nie wiem jak będzie.
Z tymi świętami to nie na temat bo nie pytałem się co będziecie robić na święta tylko którego ma sie zacząć event i do którego będzie trwał .
A co do wigili i pierwszego oraz drugiego dnia świąt w te dni prawdopodobnie będę w pracy a po pracy reszte świąt spedzam sam a dlaczego to juz nie ważne. Jak wyjedziesz za granicę do pracy zrozumiesz ...
Napisano 16 grudzień 2020 - 07:39
- Czarny75, Slodziaaaak, KikiMiki i 1 inna osoba lubią to
“ Żyjemy w skażonym świecie [...] dlatego jeśli widzisz coś pięknego, czujesz prawdziwe wzruszenie , spotykasz dobrego człowieka – bierz to. Oglądaj, dotykaj, słuchaj. Choćby kwadrans, choćby jeden błysk światła, choćby jedna rozmowa. ”
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych