Najlepsza odpowied藕 Arleyn , 14 marzec 2021 - 15:45
Pami臋tam jak pisali艣my na temat v1, ju偶 wtedy przeczuwa艂em ze b臋dzie zmiana
Przejd藕 do postu
Najlepsza odpowied藕 Arleyn , 14 marzec 2021 - 15:45
Pami臋tam jak pisali艣my na temat v1, ju偶 wtedy przeczuwa艂em ze b臋dzie zmiana
Przejd藕 do postu
Napisano 13 marzec 2021 - 15:30
Ostatnia aktualizacja pokazuje jak nie pewny staje si臋 ten serwer.
Latanie tak zwanego WW staj臋 si臋 teraz problemowy bo jak wcze艣niej dropi艂o si臋 ulepki i medal nie zawsze tak teraz nawet nie lec膮 ulepki z bossa
V1 kiedy艣 mog艂o si臋 wydropi膰 minimum 1 medal portalu tzw. gwarantowana wej艣ci贸wka na kolejne v1 teraz na 10 mapek wylatuje max 3 i to nie zawsze wi臋c koniec jest mapy zarobkowej gdzie po otwarciu szkat i sprzedaniu ulep z elfa by艂a szybka kasa .
Latanie innych mapek wi膮偶e si臋 znowu z kupnem innych wej艣ci贸wek takich jak ( mapa, kompas , amulet i nie m贸wi膮c tu ju偶 o medalu portalu )
Mapy na kt贸re potrzebny jest medal to (kopalnia 5 na 45 min, v1 +100 b, niebiosa +b , pradawna + inne wej艣ci贸wki , Kryszta艂owa 10 medali.
i teraz jak mo偶na wej艣膰 na mapy gdzie nie ma si臋 wej艣ci贸wek , zaraz wszyscy jednym ch贸rem powiedz膮 paj膮k ok to prawda
kamienie wodne 2 i lecisz drop k.....ko dobry , czekanie na kas臋 d艂ugi ale jest medal
i to jest my艣lenie ludzi kt贸rzy graj膮 tu po kilka lat i d艂u偶ej nie maj膮c eq i stoj膮c pod DT i czekaj膮c a偶 kto艣 im pomo偶e albo sprzeda taniej tym samym blokuj膮c ca艂e ch1 i po co.
Chory system i kolejna faza kupowania w Item Shopie i kto na tym traci jak zwykle tylko gracze kt贸rzy nie s膮 sponsorami a t艂umaczenie bo dzi臋ki temu stoi ten serwer tyle czasu jest troszk臋 sprzeczne z interesem ka偶dego gracza bo nic nie dostajemy w zamian nawet nie ma mapy na kt贸rej mo偶na by by艂o zarabia膰 i dropi膰 za free . Mo偶e jednak warto otworzy膰 kolejn膮 map臋 dla zarobku aby gracze mogli zrobi膰 sobie eq Dyskusja daje o wiele wi臋cej jak wam si臋 wydaje nawet zmiany w grze
U偶ytkownik woy43 edytowa艂 ten post 13 marzec 2021 - 16:30
Napisano 13 marzec 2021 - 15:39
Po 1 dniu ju偶 chcesz now膮 map臋? XD Mo偶e warto poczeka膰 z tydzie艅 mo偶e 2 i dopiero wypowiedzie膰 si臋 na ten temat.
Napisano 13 marzec 2021 - 15:56
Mam rozumie膰 偶e serwer ko艅czy艂 sie na jednej mapie? Kurcze to czeka nas totalna zag艂ada na serwerze.

Napisano 13 marzec 2021 - 15:58
Czyli wed艂ug ciebie 偶eby zarobi膰 B ma by膰 zrobiona specjalna mapa na kt贸rej da si臋 dropi膰 B i dzi臋ki kt贸rej ludzie nie b臋d膮 lata膰 innych map bo na tej mapie do zarobku zarobi si臋 na ulepy lub bro艅, tylko powiedz mi jedno kto ci b臋dzie dropi膰 ulepy skoro ka偶dy b臋dzie robi膰 map臋 zarobkow膮. Na dodatek ulepszam aktualnie sztylety boga ra na +13 i przed zmian膮 dropu ci臋偶ko by艂o mi znale艣膰 amulety z powodu 偶e ludzie robili v1 i nie zajmowali si臋 innymi mapami. (albo ja mia艂em pecha do kupowania)
I tak tylko dodam co艣 od siebie Wojtas lepiej mnie od razu mutuj na ts bo jeszcze takiego monologu jaki ja ci sprawi臋 to nie za偶y艂 jeszcze nikt ![]()
Dzi臋kuj臋 za uwag臋.
Napisano 13 marzec 2021 - 16:01
Czyli wed艂ug ciebie 偶eby zarobi膰 B ma by膰 zrobiona specjalna mapa na kt贸rej da si臋 dropi膰 B i dzi臋ki kt贸rej ludzie nie b臋d膮 lata膰 innych map bo na tej mapie do zarobku zarobi si臋 na ulepy lub bro艅, tylko powiedz mi jedno kto ci b臋dzie dropi膰 ulepy skoro ka偶dy b臋dzie robi膰 map臋 zarobkow膮. Na dodatek ulepszam aktualnie sztylety boga ra na +13 i przed zmian膮 dropu ci臋偶ko by艂o mi znale艣膰 amulety z powodu 偶e ludzie robili v1 i nie zajmowali si臋 innymi mapami. (albo ja mia艂em pecha do kupowania)
I tak tylko dodam co艣 od siebie Wojtas lepiej mnie od razu mutuj na ts bo jeszcze takiego monologu jaki ja ci sprawi臋 to nie za偶y艂 jeszcze nikt
Dzi臋kuj臋 za uwag臋.
Lataj co tam chcesz co mnie to interesuje i tak stoisz pod DT wi臋kszo艣膰 czasu i nic nie robisz
Napisano 13 marzec 2021 - 16:09
Lataj co tam chcesz co mnie to interesuje i tak stoisz pod DT wi臋kszo艣膰 czasu i nic nie robisz
I tak o to w艂a艣nie cz艂owiek kt贸ry powinien dawa膰 przyk艂ad m艂odym gracz膮 b臋d膮c sam osob膮 kt贸r膮 po艂owa servera powinna m贸wi膰 per PAN w taki spos贸b mi odpowiada pokazuj膮c gdzie ma cytuj膮cego nawet nie staraj膮c si臋 przeczyta膰 do ko艅ca posta :/
Napisano 13 marzec 2021 - 16:11
I tak tylko dodam co艣 od siebie Wojtas lepiej mnie od razu mutuj na ts bo jeszcze takiego monologu jaki ja ci sprawi臋 to nie za偶y艂 jeszcze nikt
Dzi臋kuj臋 za uwag臋.
nie strasz mnie bo si臋 nie boj臋 a jak chcesz konfrontacji prosto w oczy to kupi臋 ci nawet bilet
i zapraszam
Napisano 13 marzec 2021 - 16:13

Napisano 13 marzec 2021 - 16:14
Automatyczne generowane wiadomo艣ci

Napisano 13 marzec 2021 - 16:17
nie strasz mnie bo si臋 nie boj臋 a jak chcesz konfrontacji prosto w oczy to kupi臋 ci nawet bilet
i zapraszam
Bi膰 si臋 nie potrafi臋 wi臋c podzi臋kuj臋 ![]()
I 偶eby nie robi膰 spamu Wojtas odstaw to co bierzesz albo we藕 za艂atw swoje prywatn臋 sprawy i odpocznij ![]()
Powodzenia Wojtas ![]()
Napisano 13 marzec 2021 - 16:19
Zaginiona kraina V4 po 15 elf贸w z 1 respa zadowol膮 pewnie
Po co komu v4i po 14 elf贸w niech zrobi膮 porz膮dek z tym co jest a nie tylko pchanie kasy w IS
Napisano 13 marzec 2021 - 16:21

Napisano 13 marzec 2021 - 16:21
Bi膰 si臋 nie potrafi臋 wi臋c podzi臋kuj臋
I 偶eby nie robi膰 spamu Wojtas odstaw to co bierzesz albo we藕 za艂atw swoje prywatn臋 sprawy i odpocznij
Powodzenia Wojtas
Dawidek nie ja zacz膮艂em to , a je艣li chodzi o branie odpowiedz sobie sam co i kto bierze jestem czysty od urodzenie a ju偶 kilkadziesi膮t lat 偶yj臋 i co艣 wiem o tym i bez obrazy
Napisano 13 marzec 2021 - 16:28
Gosciu przesta艅 wszystko bra膰 na powa偶nie i wyloguj si臋 do 偶ycia
TAK to prawda czas na powr贸t do normalno艣ci i rzeczywisto艣ci czas sko艅czy膰 偶ycie wirtualne i niech wszyscy zdrowi ludzie tak zrobi膮 i powodzenia
Automatyczne generowane wiadomo艣ci
Ten w膮tek zosta艂 zamkni臋ty przez gracza starej gwardii.Pow贸d: Mapa o kt贸rej wspomina autor s艂u偶y艂a mu jako Kopalnia Bry艂ek Z艂ota! By艂 to dla niego jedyny g艂贸wny zarobek lecz teraz zosta艂 z niczym i postanowi艂 za艂o偶y膰 temat maj膮c nadziej臋 偶e co艣 zmieni.Je艣li nie zgadzasz si臋 z t膮 akcj膮, zg艂o艣 ten post i moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.Pozdrawiamy,Gracze VirtualMT2
tak stara gwardia graj膮ca 10 lat i nie ma 偶adnego inne 偶ycia jak tylko virtual
Napisano 13 marzec 2021 - 16:44
Kiedy艣 na v1 nikt nie zarabia艂 i bry艂ka mia艂a warto艣膰 , ludzie jako 偶yli . Teraz odpalasz symulator latania v1 zawieszasz si臋 i tyle , przez to ta gra jest tak nudna ze si臋 nie chce w ni膮 grac, a na inna map臋 nie ma co w艂azi膰 , lepiej by艂o robi膰 zaginiona ni偶 zorda co jest troch臋 chore , zobacz ceny jeszcze 2 lata i demoniczny item b臋dzie kosztowa艂 1kkb a przedwieczny 3kkb we藕 to farm teraz kd wartosci 50kb dobrze ze mam z glowy kd-ki ... wsp贸艂czuje tym co musza z tym g贸wnem si臋 bawi膰 w tej chiwli
Bro艅
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →
Szaman →
Pradawny wachlarz +20 za DzwonNapisany przez ZeroStylu , dzi艣, 13:59 Nowo艣膰 |
|
|
||
Nowo艣膰
Kupi臋 →
Wojownik →
KUPIE OSTRZE RA +15-20Napisany przez lVanish , 19 maj 2026 Bro艅 |
|
|
||
Nowo艣膰
Zam贸wienie →
SKUPUJE PERGAMINY NEMERENapisany przez jarosek1223 , 18 maj 2026 |
|
|
||
Kupi臋 →
Przedmioty wsp贸lne →
Kupi臋 set 60% na M od 1lvlNapisany przez Qubecz3k , 18 maj 2026 Nowo艣膰, Kostium |
|
|
||
Materia艂y
Sprzedam →
Przedmioty wsp贸lne →
KD WOJOWNIK/NINJA +10Napisany przez Bachira , 15 maj 2026 Nowo艣膰, Ulepszacze |
|
|
0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych