No nie zn贸w Ciebie widz臋 HUVU, nie do艣膰 偶e brednie wypisujesz to jeszcze w trzech oddzielnych postach. Samo zapisywanie has艂em daje mo偶liwo艣ci keyloggerom do baardzo prostej kradzie偶y ^^
Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 06:41
- jammy lubi to

Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 06:43
Szybka zmiana CH jak najbardziej na plus, jednak co do zapisywania pass贸w mam mocno mieszane uczucia.
Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 07:18
Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 07:37
Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 07:46
No nie zn贸w Ciebie widz臋 HUVU, nie do艣膰 偶e brednie wypisujesz to jeszcze w trzech oddzielnych postach. Samo zapisywanie has艂em daje mo偶liwo艣ci keyloggerom do baardzo prostej kradzie偶y ^^
Mysiaczku pysiaczku chyba nie masz zielonego poj臋cia jak dzia艂a keyloger. R贸wnie dobrze mo偶e on wysylac wszystko co si臋 wklepie w klawiature wiec czy bedziesz mia艂 to zapisane czy wpiszesz to r臋cznie nie ma r贸偶nicy, nast臋pnym razem prosz臋 o doedukowanie si臋 przed napisaniem posta
- 垄褟喂褦鈩撯創 lubi to
Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 08:08
dwa razy NIE
raz 偶e serwer dziala znakomicie ju偶 przez ponad 10lat bez tych opcji, dwa 偶e po wprowadzeniu tych pseudo udogodnie艅 mog膮 wyst臋powa膰 jakie艣 bugi i wirusy jak sama pani GM zauwa偶y艂a a trzy to po co psu膰 starego dobrego metina i jego klimat? ![]()
Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 08:29
No tak bo jak Ty nie zmieniasz CH co 2 minuty to ju偶 tak nikt nie robi.
Wiesz jak raz na jaki艣 czas masz problem, 偶eby przelogowa膰 posta膰 5 razy, bo kto艣 przyk艂adowo bije opony to cUSZ.
Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 08:56
dwa razy NIE
raz 偶e serwer dziala znakomicie ju偶 przez ponad 10lat bez tych opcji, dwa 偶e po wprowadzeniu tych pseudo udogodnie艅 mog膮 wyst臋powa膰 jakie艣 bugi i wirusy jak sama pani GM zauwa偶y艂a a trzy to po co psu膰 starego dobrego metina i jego klimat?
A wi臋c usu艅my wszystkie udogodnienia najlepiej xD po co bs? w starym metinie tego nie by艂o i by艂 kliamcik r臋cznego mixowania, usu艅my nak艂adki przecie偶 tego te偶 kiedy艣 nie by艂o a to psuje klimat!!!
Wiesz jak raz na jaki艣 czas masz problem, 偶eby przelogowa膰 posta膰 5 razy, bo kto艣 przyk艂adowo bije opony to cUSZ.
Oj tak tak, bo to si臋 tyczy tylko opony, tak jak napisa艂em w po艣cie, jest wiele os贸b kt贸rym taka opcja si臋 przyda.
Oczywi艣cie wypowiadaj膮 si臋 jak zawsze osoby siedz膮ce na jednym ch ca艂y dzie艅 i nic nie robi膮 xD
- Shadownman i Sunei lubi膮 to

Kr贸lestwo - Chunjo Gildia - Brak Nick - lPolon
Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 09:16
Oj tak tak, bo to si臋 tyczy tylko opony, tak jak napisa艂em w po艣cie, jest wiele os贸b kt贸rym taka opcja si臋 przyda. Oczywi艣cie wypowiadaj膮 si臋 jak zawsze osoby siedz膮ce na jednym ch ca艂y dzie艅 i nic nie robi膮 xD
No wiadomo ja tylko stoj臋 a eq samo wpada nic tylko pozazdro艣ci膰... A tak powa偶nie ja jako艣 nie mam problemu co 20 minut zalogowa膰 posta膰 15 razy na genkach. Bij膮c inne bossy, kt贸re s膮 potrzebne do ulepszania strza艂y logujesz posta膰 5 razy na godzin臋... z kurczakiem jest tak samo. Moim zdaniem zb臋dne u艂atwienie i tyle.
Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 09:21
No wiadomo ja tylko stoj臋 a eq samo wpada nic tylko pozazdro艣ci膰... A tak powa偶nie ja jako艣 nie mam problemu co 20 minut zalogowa膰 posta膰 15 razy na genkach. Bij膮c inne bossy, kt贸re s膮 potrzebne do ulepszania strza艂y logujesz posta膰 5 razy na godzin臋... z kurczakiem jest tak samo. Moim zdaniem zb臋dne u艂atwienie i tyle.
nie wiem czy pisa艂em, ale napisz臋 jeszcze raz. to 偶e Ty tego nie potrzebujesz nie oznacza 偶e inni tego nie potrzebuj膮 ^^

Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 09:34
Witam,
osobi艣cie uwa偶am, 偶e owe propozycje s膮 do艣膰 dobrym u艂atwieniem rozgrywki, ale w艂a艣nie czy aby nie za bardzo?
My艣l臋, 偶e aktualnie gdy musimy si臋 przelogowa膰 na inny kana艂 nie sprawia to nam jakiego艣 wielkiego wysi艂ku.
Na innych serwerach co艣 takiego istnieje, ale w艂a艣nie to jest Virtual, nie musi by膰 tu wszystko takie samo jak wsz臋dzie.
Tyle lat min臋艂o, a 偶yjemy dalej i jest dobrze.
Co do mo偶liwo艣ci zapisu danych w kliencie to jestem tego samego zdania co wi臋kszo艣膰, jest to wygodne, ale niesie ze sob膮 ryzyko.
Wol臋 nie ryzykowa膰 utrat膮 konta dla zaoszcz臋dzenia 5 sekund z wpisywania loginu i has艂a r臋cznie.
To tylko moja opinia.
- Shadownman i Charmed lubi膮 to
Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 10:08
nie wiem czy pisa艂em, ale napisz臋 jeszcze raz. to 偶e Ty tego nie potrzebujesz nie oznacza 偶e inni tego nie potrzebuj膮 ^^
To przypadkiem dla tych os贸b nie jest jedyn膮 trudno艣ci膮 w zarobku? Nie wydaj膮 kompletnie nic na wej艣cie jak to jest w przypadku map. Eq te偶 jakiego艣 wybitnego nie potrzebuj膮. Nie s膮dzisz, 偶e to b臋dzie dla nich zbyt du偶e u艂atwienie?
Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 10:23
To przypadkiem dla tych os贸b nie jest jedyn膮 trudno艣ci膮 w zarobku? Nie wydaj膮 kompletnie nic na wej艣cie jak to jest w przypadku map. Eq te偶 jakiego艣 wybitnego nie potrzebuj膮. Nie s膮dzisz, 偶e to b臋dzie dla nich zbyt du偶e u艂atwienie?
No tak, zarobek poni偶ej 254/255 jest na takim samym poziome jak latanie zorda, nie jest to znacz膮ce u艂atwienie bo wola艂bym 偶eby to dzia艂a艂o na takiej zasadzie, 偶e trzeba poczeka膰 kilka sekund 偶eby zmieni艂o CH, nie jak w przypadku TP od razu, wi臋c nie s膮dz臋 偶eby to by艂o a偶 takim u艂atwieniem jak co niekt贸rzy my艣l膮 xD

Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 11:38
- DLwoj:) lubi to
Napisano 14 kwiecie艅 2021 - 12:11
Co do zapisywania passow jestem na nie
- ZjemCiMyszke i M4TIS lubi膮 to
R贸wnie偶 z jednym lub wi臋ksz膮 ilo艣ci膮 s艂贸w kluczowych: Nowo艣膰
Nowo艣膰
Forum g艂贸wne →
Dyskusje VirtualMT2 →
Wniosek Obywatelski - Eventy serweroweNapisany przez Ivashenkov , 04 kwi 2026 |
|