Witam, wychodze z propozycja zeby metin na dt respil sie szybciej, poprostu wchodzac na kazda wyprawe zawsze byl ten metin na poczatku a nie czekac 40 minut.... Mysle ze fajny pomysl dla nisko lvlowych postaci .

Posted 09 May 2021 - 19:44
Posted 09 May 2021 - 19:45
Witaj,moim zdaniem jest to bez sensu.Myślę,że jeżeli można z mapy zdobyć kilkaset bryłek,gdzie wystarczalny ekwipunek zamyka się w 2kb kompletnie to się nie kalkuluje,chociaż jest jakaś rywalizacja.
Edited by Proud, 09 May 2021 - 19:47.

Posted 09 May 2021 - 19:47
isvael polecam
Posted 09 May 2021 - 19:47
Posted 09 May 2021 - 19:50
Witaj,moim zdaniem jest to bez sensu.Myślę,że jeżeli można z mapy zdobyć kilkaset bryłek,gdzie wystarczalny ekwipunek zamyka się w 2kb kompletnie to się nie kalkuluje,chociaż jest jakaś rywalizacja.
Biegasz sobie dang i masz gwarantowane brylki. Nwm na jakiej mapie by szlo zarobic tak..... Pozatym fajny sposob posiedziec dt jakby byl szybszy resp metina.
isvael polecam
Czas robienia. I buff.
Posted 09 May 2021 - 19:53
Biegasz sobie dang i masz gwarantowane brylki. Nwm na jakiej mapie by szlo zarobic tak..... Pozatym fajny sposob posiedziec dt jakby byl szybszy resp metina.
isvael polecam
Czas robienia. I buff.
Takim myśleniem nie chcesz nic robić a zarobić :X ale pomimo tego,że na dt masz gwarantowane bryłki,do tego medal,glejt itd,kiedyś tego nie było,normalnie ludzie biegali a teraz od tych innych syf serwerów sie ludziom w głowach "pierd***" Wszystko ma być gotowe,odrazu na tacy podane...

Posted 09 May 2021 - 19:56
Lenistwo graczy wzięło się z easy serwerów proud spokojnie:D dobrze wiesz
Edited by SlodkiMisiek., 10 May 2021 - 08:03.
Posted 09 May 2021 - 19:57
Lenistwo graczy wzięło się z easy serwerów proud spokojnie:D dobrze wiesz
Tak czy siak propozycja na pewno nie przejdzie.
Tak wiem,jestem spokojny specjalnie wpisywałem gwiazdki

Posted 09 May 2021 - 20:51
Ta rywalizacja... obstawione kanały przez poubierane zabawki co skutecznie odstrasza nowych graczy chcących zacząć grę. Wprowadzić limit czasowy na prywatne dt z przedziałem lv i dodatkowo dodać wymóg przepustki kupionej u handlary za 50b niech dt też będzie RnG jak reszta dungów.
BTW. puste rippy też by się przydały.
Posted 11 May 2021 - 18:24
Czas respu metina został zmieniony z 40 minut do 25 minut. Zmiana będzie widoczna od godziny 6:30 10.05.0201
No to mogles zrobic jeszcze mniejszy czas respu, albo cos ala prywatna wieza demonow. obstawione all ch na metka dt nie ma opcji trafic nadal..
Posted 11 May 2021 - 18:31
Czas respu metina został zmieniony z 40 minut do 25 minut. Zmiana będzie widoczna od godziny 6:30 10.05.0201
No to mogles zrobic jeszcze mniejszy czas respu, albo cos ala prywatna wieza demonow. obstawione all ch na metka dt nie ma opcji trafic nadal..
Chłopie,powrót do 40 minut też jest uczciwym rozwiązaniem

Posted 12 May 2021 - 05:26
Also tagged with one or more of these keywords: Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Kupię →
Przedmioty wspólne →
Postać po mnichuStarted by Karpa , Yesterday, 18:51 PM Nowość |
|
![]()
|
||
Zwierzak