Witam, chciałbym wam przedstawić recenzje lodzika. Może jest on przedstawiony w dosyć wulgarny sposób ale nie to jest ważne, nie oceniajmy książki po okladce tak, ważne jest to co wchodzi w skład takiego loda bo tego chcemy sie dowiedzieć.
Więc tak może po kolei, zwróćmy uwagę na czym jest podany lód bo jest to dosyć znaczący szczegół, jest to talerz który powstał z marmuru, sam go lepiłem. Jak widzimy na załączonym obrazku w głowny skład wchodzi banan można powiedzieć, że jest to w pewnym stopniu fundamentem całego przedsięwzięcia, dalej widzimy że coś wypływa na samym szczcie a jest to...własnie co to może być, zostawiam wam do przemyślenia, następnym składnikiem widzimy są dwie dobrze utwardzone gałki zrobionę są z nabiału który jest bogaty w multi-witaminy sprowadzony prosto z Sycylii, talerz pokryty jest bitą śmietana polana syropem glukozowym on ma dryfować po tym talerzu, żeby dobrze się komponował z całym otoczeniem.
Jeśli chodzi o firme nazywa się: Genitally jest to dosyć powrzechna nazwa i znana w wielu krajach.
Wybrałem ten produkt ponieważ uważam, że jest to najlepszy lód dotychczas i oczywiscie jest to lód mojego autorstwa.
-Czy to dzień czy to noc ja lodzików nie mam dość.
-Każdy myślał że to bzdura a twoj stary liże siura.
-Lodzik z rana dobra sprawa więc twoj stary na kolana.
-Wszedzie lodow jest od pyty a moj *** jest niedomoty.
-Ewka, Ewka cos zrobiła każdy o loda się upomina.
-Wszystkie lody sa tu smaczne tylko moje ***a warte.
-Lód bambino jak wiatr halny wzmaga popęd seksualny.
-Nikt nie wierzył że się uda twoja stara chce na knura.
Dzięki.
Użytkownik ♥ Czokuś ♥ edytował ten post 02 lipiec 2021 - 19:57