Oddawanie kd'ów za bonusy jak najbardziej na tak może udało by się dzięki temu bardziej wyrównać PVP
PvP jak najbardziej i te expowe myślę, że przyciągnie uwagę większę ilosći osób chowających się na mapkach <3
Posted 24 March 2024 - 22:15
Oddawanie kd'ów za bonusy jak najbardziej na tak może udało by się dzięki temu bardziej wyrównać PVP
PvP jak najbardziej i te expowe myślę, że przyciągnie uwagę większę ilosći osób chowających się na mapkach <3
Posted 25 March 2024 - 00:04
Moim zdaniem ta przepaść jeszcze bardziej by się powiększyła. Nowi gracze wchodzący chociażby na loch pająków v1 żeby podropić ulepy mieliby jeszcze bardziej przesrane niż mają aktualnie.
Ktoś wspomniał, żeby system odblokowywał się po Mnichu i tutaj miałoby to znacznie więcej sensu.
Edited by Bangy, 25 March 2024 - 00:07.
Posted 25 March 2024 - 19:48
Moim zdaniem ta przepaść jeszcze bardziej by się powiększyła. Nowi gracze wchodzący chociażby na loch pająków v1 żeby podropić ulepy mieliby jeszcze bardziej przesrane niż mają aktualnie.
Ktoś wspomniał, żeby system odblokowywał się po Mnichu i tutaj miałoby to znacznie więcej sensu.
Posted 25 March 2024 - 21:20
Sam mnich już napędzi etap waro/zbrojo, który jest nie zbyt przyjemny , a jeżeli dodasz kolekcjonera po mnichu, to napędzenie gospodarki będzie na dłuższa metę, więc nie wiem co tu się gryzie z celem
Lepszy mniejszy ale stały popyt, jak wielkie boom na chwilę
Posted 25 March 2024 - 21:25
Sam mnich już napędzi etap waro/zbrojo, który jest nie zbyt przyjemny , a jeżeli dodasz kolekcjonera po mnichu, to napędzenie gospodarki będzie na dłuższa metę, więc nie wiem co tu się gryzie z celem
Lepszy mniejszy ale stały popyt, jak wielkie boom na chwilę
Tylko tu nie chodzi o waro/zbrojo. Poza tym mnicha masz już pare lat i co?
Posted 25 March 2024 - 21:59
Toć pisałeś o gospodarce , a te ulepy z waro i zbrojo to tak nie specjalnie schodzą , jeśli chodzi o mnicha to raczej go nie mam.
No ale jeżeli wejdzie to bez mnicha to dalej jestem na tak , temat estetycznie zrobiony
Posted 25 March 2024 - 23:41
System po mnichu akurat jest złym pomysłem, bo gryzie się z celem. System ma na celu napędzić gospodarkę i zachęcić graczy bonusami do robienia go (kolekcjonera).
Ale to totalnie nie ma sensu xD gracze, którzy mają wymaksowane postacie i latają na dt i lochu v1 będą jeszcze mocniejsi, a nowi gracze będą musieli włożyć jeszcze więcej pracy, żeby jakkolwiek się bronić. Etap początkowy na serwerze umrze totalnie jeśli ludzie będą musieli kopać rudę i łowić na kilka kont przez pare h dziennie żeby cokolwiek podgonić.
Edited by Bangy, 25 March 2024 - 23:41.
Posted 26 March 2024 - 04:30
Posted 26 March 2024 - 07:24
Rynek serwera VirtualMT2 →
Kupię →
Przedmioty wspólne →
Postać po mnichuStarted by Karpa , 12 May 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Zwierzak