Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Pocztówka - click

Photo
- - - - -

Taki paradoks

• This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 Karpa

Karpa

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 17 posts
  • Joined Thu, 27 Feb 25
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Lubelskie
  • Nick w grze:Nick
  • Królestwo:Chunjo

Posted 19 June 2025 - 08:01

Witam szanowne grono
Na początku chciałem podziękować za aktualizacje i fajnie ze się coś zmienia.
Aczkowiek mam takie wrażenie ze administracja nie widzi różnicy pomiędzy 254 a 255. Zablokowaliście drop 240 na zuo. Fajnie ale teraz pojawia się pytanie. Co 254 tam będzie robić? Jedynie to zwykle moby ze zbrojo/waro/ww i pająk. Różnica dmg mobów 255 a 254 jest przeogromna wiec jak dla mnie to trochę nonsens. Dodaliście drop szkat z Charona. Super ale znów. Masz mniej niż sekundę by podnieść drop to 1. 2 sprawa to drop z tych szkat jest rzędu 3-5b chyba ze zamierzacie zmienić drop z tych szkat to Ok. Proponuje rozrzucać trochę metkow/ bossów po mapach by ożywić mapy i urozmaicić grę. Oczywiście z limitem lvlowym na drop. Tak jak na empire war są 3 bossy które są tylko dla 255.
Pozdrawiam administrację i wszystkich hejterów

Edited by Karpa, 19 June 2025 - 08:02.

• SchiZi, SaySomething, matheeoll and 4 others like this

#2 UlanaKlucha

UlanaKlucha

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 23 posts
  • Joined Tue, 29 Oct 24
  • MiastoAugustów
  • Województwo:Mazowieckie
  • Imię:Hubert
  • Nick w grze:lDaHul
  • Gildia:Invitum
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:lSoLiDnYl
  • Hobby:Ultras Legia

Posted 19 June 2025 - 09:55

Witam szanowne grono
Na początku chciałem podziękować za aktualizacje i fajnie ze się coś zmienia.
Aczkowiek mam takie wrażenie ze administracja nie widzi różnicy pomiędzy 254 a 255. Zablokowaliście drop 240 na zuo. Fajnie ale teraz pojawia się pytanie. Co 254 tam będzie robić? Jedynie to zwykle moby ze zbrojo/waro/ww i pająk. Różnica dmg mobów 255 a 254 jest przeogromna wiec jak dla mnie to trochę nonsens. Dodaliście drop szkat z Charona. Super ale znów. Masz mniej niż sekundę by podnieść drop to 1. 2 sprawa to drop z tych szkat jest rzędu 3-5b chyba ze zamierzacie zmienić drop z tych szkat to Ok. Proponuje rozrzucać trochę metkow/ bossów po mapach by ożywić mapy i urozmaicić grę. Oczywiście z limitem lvlowym na drop. Tak jak na empire war są 3 bossy które są tylko dla 255.
Pozdrawiam administrację i wszystkich hejterów

Bardzo Dobra propozycja jestem Za dodał bym jeszcze możliwość wchodzenia ZBROJO WARO WW bez PT w przedziale lvl 250/255

Dodał bym dodatkowo jakieś misje związane biciem metinów oraz jakies nagrody w miare rozsądku 

i Najwyższa pora zrobić jakiś update z stroną główna bo chyba Admin zapomniał o tym bo jak sie wchodzi to wszystko jest tak stare że strasznie sie na to patrzy 

• PawelCela and CREEDO like this

#3 Morganax

Morganax

[GM]LiseQ

• Game Master
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1951 posts
  • Joined Wed, 02 May 12
  • MiastoDaleko :)
  • Województwo:Podkarpackie
  • Imię:Monika
  • Nick w grze:[GM]LiseQ
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:LiseQ

Posted 19 June 2025 - 10:53

Będzie jeszcze jedna "przerwa", w której wejdzie coś dla 254 (tylko lub dla 255 też tu jeszcze pomyślimy), ale dowiecie się wszystkiego jak będzie już gotowe

• Karpa likes this

“ Żyjemy w skażonym świecie [...] dlatego jeśli widzisz coś pięknego, czujesz prawdziwe wzruszenie , spotykasz dobrego człowieka – bierz to. Oglądaj, dotykaj, słuchaj. Choćby kwadrans, choćby jeden błysk światła, choćby jedna rozmowa. ”

virtualmt21614385352__86.gif

#4 UlanaKlucha

UlanaKlucha

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 23 posts
  • Joined Tue, 29 Oct 24
  • MiastoAugustów
  • Województwo:Mazowieckie
  • Imię:Hubert
  • Nick w grze:lDaHul
  • Gildia:Invitum
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:lSoLiDnYl
  • Hobby:Ultras Legia

Posted 19 June 2025 - 11:03

Będzie jeszcze jedna "przerwa", w której wejdzie coś dla 254 (tylko lub dla 255 też tu jeszcze pomyślimy), ale dowiecie się wszystkiego jak będzie już gotowe

Brawo wy!!!! w końcu zaczynacie powoli myśleć jeszcze tylko zrobić Bardzo Dobrą Reklamę Serwera żeby zachęcić graczy do gry na naszym serwerze i zrobić nową stronę główną i Będzie Bajka niech ktoś ciągnie ten serwer do przodu bo Rynek na tą chwile umarł więc administracjo działajcie 

• PawelCela, NIEP0K0RNY, DonAnonim and 1 other like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users